מה נשמע?? מצטער שנעלמתי...

Yurismaster

New member
מה נשמע?? מצטער שנעלמתי...

פשוט נשרף לי ספק הכח והמחשב הוציא עשן(בחיי!)אז לקח לי זמן עד שקניתי חדש אבל גם ככה אני קונה מחשב חדש עוד מעט......AMD2800 מנצנץ....*מזיל ריר*.... רציתי לשאול, אני רואה כמה פרקים של DB
ושמתי לב שאולונג התגלה כמחליף צורות אבל רק ל5 דקות נכון? ואז גם החתול הכחול יכל לעשות את זה! הבנתי שהם היו בעבר יחד או משהו..בכלל מהם שניהם? איך הם יכולים להחליף צורה? הם עדיין יכולים לעשות את זה ב DBZ? יש תשובה לשאלות האלה?

king kazabubu

New member
אני אענה לך...

אבל אני אומר לך מעכשיו שאני לא יודע לגמרי... כי דרגון בול זה משעמם לדעתי האישית.
שניהם למדו בבית ספר למחליפי צורות אבל אולונג רימה באיזה מבחן וסולק מהבית ספר. בגלל זה הוא יכול להשתנות רק ל5 דקות. פואר לעומתו יכול להשתנות ליותר זמן כי הוא סיים את הבית ספר (או לפחות לא סולק ממנו) בדרגון בול זי או ג´י טי הם לא משתמשים ביכולת הזו למיטב ידיעתי. אבל אני בטוח שהם עדיין יכולים לעשות את זה בלי בעיה.

Gohan

New member
יותר הגיוני..

לשים ספויילר בנושא, כדי שאנשים יידעו מראש שלא לפתוח, לא?

Yurismaster

New member
אה ועוד משהו ששכחתי לציין,

שמתי בדסקטופ את הוולפיפר של roychu הוא נהדר, ותמונת השער של הפורום אפילו עוד יותר יפה! כנראה שלא היו צריכים את הקול שלי הפעם הזאת...למרות שבשום פורום אחר לא ראיתי כל כך הרבה פעילות מכל הבחינות, הפורום הזה מחזיק מעמד נהדר.......אבל לכמה זמן?? מוה הה הה!!!!מוה הה הה!!!!

Yurismaster

New member
מגניב! עוד מישהו גולש עכשיו...

תודה על המידע אני זכור את זה...ידעתי שהאולונג הזה הוא לא חכם במיוחד!

king kazabubu

New member
התכנון שלי הוא

שהפורום יחזיק מעמד עד שפרק 64 של דרגון בול ג´י טי ישודר בערוץ הילדים מינימום. כמובן שאני אעדיף שהפורום יחזיק מעמד לנצח...

Yurismaster

New member
לא רע...לא רע....טוב אני אישית

תומך בפורום ואני אמשיך לתמוך בפורום עוד הרבה זמן! ועכשיו נזכרתי, אמרת שאתה לא מחשיב את GT כהמשך המקורי, למה? ראיתי את הפרק הראשון ולא נראה לי שהעלילה גרועה במיוחד וציור ואפילו הקולות זהים.... אני דווקא מחבב את GT(מחכה שמישהו יקטול אותי...)

king kazabubu

New member
אני ראיתי את כל ג´י טי

זה פשוט לא יפה עד כדי כך. ממש לא מה שציפיתי מזה. אז זה מאוד אכזב אותי. גם יש הרבה דברים שאני לא מסכים איתם בג´י טי.

אלעד ר

New member
אני מחשיב את GT כהמשך אלטרנטיבי

וחסר תועלת לסדרה מופלאה. לא ראיתי את כל הסדרה אבל ראיתי איזה עשרה פרקים ובכלל לא אהבתי, האנימציה נחמדה אבל כולם מבריקים וחלקים מדי. גם הקשקוש של גולדן אוזארו וסופר סאיין 4 לא מצא חן בעיניי, אקירה טוריאמה סיים את הסדרה כשהוא מראה מה קורה אחרי כמה שנים כשאי אפשר להתחיל משם סאגה חדשה, ב-GT פשוט הרסו הכל ותפרו עלילות אחרי שכולם כבר זקנים, מה עשו? וג´יטה יכול להפוך לסופר סאיין 4 אבל ל-3 הוא לא? ומה זה התספורת המכוערת הזו? למה שינו לגוטן גם את התספורת? ולא התרגזתי רק מהתספורות של הדמויות. בקיצור, הסדרה בנויה על דמויות וסאגות מ-DBZ, הסאגה הראשונה שם מתחילה עם פילאף מ-DB, אחר-כך מופיעים גם סל ופריזה, אנדרויד 17 שפתאום נהיה חזק, ד"ר ז´רו (יש שם גם דמות אחרת שנראית בדיוק כמוהו רק בכתום), ונאפה.. מה הקטע כאן? לכותבים לא היה פשוט רעיונות טובים אז הם השתמשו בדמויות שכבר קיימות.

king kazabubu

New member
למען האמת ../images/Emo58.gif

העלילה מאוד מזכירה את דרגון בול בהתחלה. אחרי שהם מוצאים את הדרגון בולז ומחזירים אותם לכדור הארץ ומתחילים להלחם בבבי אז העלילה הופכת ליותר דרגון בול זי. אני מאוד לא אהבתי הרבה רעיונות שם שאני לא אפרט את כולם. אבל נגיד איך זה יכול להיות שסופר סיין 4 (אם אני מקבל את זה כצורה של סיין) נחלש כל כך מהר בקרב?? גם כשגוקו נלחם בפריזה לפני שהוא היה סופר סיין לקח לו זמן להחלש גם כשלא היה לו סיכוי. אז על אחת כמה וכמה כשהוא במצב שהאנרגיה שלו כל כך גבוהה. יש עוד המון פרטים שהרגיזו אותי בסדרה ובגלל זה אני לא מקבל אותה כהמשך. אלא זה כמו סדרה אחרת.

Prophet

New member
מחשב חייתי

*מזיל ריר* אחלה מחשב שיחקת אותה לי יש AMD 1700 והוא מצוין בשבילי אבל לא ידעתי שיש 2800 כנראה משהו חדש...

Yurismaster

New member
כן אני יודע...הAMD החדשים הם

ממש מעולים ובאמת המעבד הזה חדש , יצא רק עכשיו אבל ההורים שלי חייבים כל מחשב שארצה.....ותאמת חשבתי שGT יהיה יותר יפה....טוב אני צריך לראות כדי לדעת ועוד משהו, חשבתי לי... אם המחשב הזה יחזיק מעמד, אני אוכל להפוך אותו לשרת לא מהיר אבל פעיל,אני אוכל לתרום אותו לפורום כך שיוכלו להוריד ממני פרקים , פרימיטיבי אבל אפקטיבי. אז מה אתה אומר קזבובו? אתה רוצה לעזור אם זה שאקבל את המחשב?

Prophet

New member
../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif ../images/Emo5.gif תכנסו לפה

עשיתי את הסימנים כדי שזה יבלוט גם לא ברשרוש חדש.. רק רציתי לדעת מה קורה עם הפורום ? לפני כמה ימים הוא התעדכן כל שניה עכשיו הוא לא מתעדכן כל שעה... שמישהו יעלה איזה נושא חדש שאפשר לדון עליו ו וקזבובו בתור מנהל הפורום תנסה לחשוב על עוד פעילויות שלא רק אתה צריך להתחיל אלא כולם יכולים.. צריך לזרז קצת את העיניינים!

king kazabubu

New member
לא סתרת את עצמך???

קזבובו צריך לחשוב על פעילויות שמישהו אחר יתחיל? אם יש לכם איזה משהו שאתם רוצים לעשות פה וקשור לסדרה תעשו. אני אתן הערות חיוביות או שליליות ואעזור להמשיך את הרעיונות שאתם תעלו בפורום. אני לא זה שאמור להפעיל את הפורום. אני לא מדריך קבוצת חניכים. אני מנהל פורום. אני עושה את העניינים הבירוקרטיים פה. אתם גוף הפורום. אתם אמורים להריץ את הפעילות. בפורומים אחרים למנהל יש תפקיד מאוד קטן במגמת הפורום. הפורום עצמו צריך להעלות רעיונות ולממש אותם. אני רק עוזר לשמור על הסדר. ככה אני פשוט גולש רגיל. במערכת הפורומים.

Prophet

New member
בלבול קטן

התכוונתי להגיד שכולם יחשבו על פעילויות בשביל קזבובו וקזבובו יתחיל אם זה יותר מסובך ממה שאני מתכוון... אם זה לא יותר מסובך כל אחד יכול להתחיל (עם אישור של קזבובו- אני מניח)

למעלה