מה נשמע כולם

Flash Button

New member
מה נשמע כולם../images/Emo35.gif

אני מצטער שלא הייתי פה דיי הרבה זמן, זה פשוט בגלל הלחץ הענקי שיש לי בלימודים..אז מה חדש איתכם?

?aside from my ongoing courtship

לא הרבה. מציירת על הקיר בשיעור סוציולוגיה, מבלה את שיעור אנגלית במסדרון, וחביבת המורה להיסטוריה. בעצם.. אתה לא מכיר אותי עדיין. I started with a bang פה בפורום יום בהיר אחד ומאז אני דיירת קבועה. קוראים לי strawberry, אני מעל גיל שמונה ואוהבת סרטים שחור-לבן בגרמנית. ::gathers her skirts::

Flash Button

New member
אני לא יכול לנטוש...../images/Emo26.gif

וגם לא אנטוש
והרגתם אותי עם האנונימיות..אני חייב לדעת!!

*whew* *אייקון נושם לרווחה*

אבל אני אכחיש אם תספר את זה למישהו...
תראה, עזוב אותך מאנונימיות... Strawberry היא פשוט תות-שדה... יעני, כמו שאף אחד לא מצליח לזכור את השם שלי וכולם ממילא חושבים עלי כעל Rogue האחד והיחיד... אז Stawberry היא Strawberry... And I wouldn't have her any other way
Rogue והשבת שלוש

נצל"ש רוג

איך הפרק אתמול של מלאך שחור בעיניך? אחלה טכנולוגיה, תוכנות הדמייה והעברת מידע שמושתלות בעיניים של X7 TROUPS...ומי זה בכלל ה"NEW BED GUY IN MY LIFE" של מקס הזה???(אהבתי את ה-PHRASE הזה). ושמת לב איך אני אוהב את המילה "הזה"? וזה(כן, זה!) לא שאני הוזה או משהו... הכל בגלל הצרפתים.

רררר יאמי...

אוקיי... אהבתי את כל ההתפתחות הזו... ה-"רשויות" מנסות בעזרת הBad guy החדש בחיים של מקס (BED Guy אמור להיות לוגן באיזשהו שלב, לא?) להעלים עדויות... אם מנטיקור פרוג'קט נכשל, לפחות שגורמים רדיקלים כמו X-ONE-O ו"Eyes only" לא יוכלו להוכיח שהוא היה קיים אי פעם... בעיקרון וויט הזה הוא לדעתי ה"כונס נכסים" שאמור "לכנס את העדויות" ולהיפטר מהן בעזרת כדורי 5.56 חלולי חוד... ברור לחלוטין שבניגוד לשאר החיילים של מנטיקור, X7 לא התפזרו והרעים משתמשים בעובדה שהם "Completely Compliant" ו"Hive Minded" פחות או יותר כדי להשתמש בהם נגד שאר המנטיקורים.... תראה, מצא חן בעיניי חבר'ה מX6 וX8 שהם בסך הכל שיפורים לX5 הזכורים לטוב - ומוכיחים שהם מסוגלים להסתדר בחוץ בסך הכל... אם כי כמו כולם, הם מסוגלים לטעות... אאוץ'... אני משוכנע שעוד נפגוש את ראלף, פיקסאיט, ביוגלר, זירו וכל שאר המשפחה החדשה הזו... וגם את אלק (X5 494) ההעתק הגנטי של בן האקסצנטרי... אם תחשוב על זה, גם אלק מגלה נטיות לאקסצנטריות... כפי שאפשר לחשוב מהפגישה עם ג'ושוע ועם Lizard one (בהיעדר שם אחר), לא כל הנומליז הם מרושעים כפי שאפשר לחשוב... אין לי כל ספק שחלקם יהיו חמודים ונעימים למדי... אבל אל תלך שולל אחרי המראה הזה... חשיבה ג'יימס קמרונית טיפוסית... אתה תתחיל לחשוב שכולם כאלה נסיכים-צפרדעים... ואז תופתע כשתגלה שחלקם צפרדעים-ערפדיות מרושעות למדי... בכל אופן, הבעיה הגדולה ביותר של מקס תהיה לדעתי X7... עדיין לא גילינו מה מיוחד בה... עצם העובדה שאין בה "זבל גנטי" לא בדיוק מגלה לנו שום דבר.... מה היא אמורה להיות? (מלבד כמובן החלום הרטוב של אוריג'ינל סינדי, מלכת העולם והאישה היחידה שגרמה לי להצטער שאני לא קוואסאקי נינג'ה)..... אבל אני משוכנע שהיא עכשיו מטרה עיקרית למרדף של X7... זה וכמובן כיצד יסתדרו הנומליז בחוץ... ומי הוא סנדמן? מה היה הקשר של רנפרו לצרפתים? היכן ג'ושוע? האם יש פיתרון לבעיית הוירוס שאמור לחסל את לוגן? האם זאק מת כפי שניתן לחשוב או חי כפי שרנפרו רמזה בפרק הקודם? האם ישנה קבוצת X7 שרודפת אחרי? האם לוויט נמאס מלשוני החדה? האם אחרי שראית את Lizard one אתה יודע איזה גנים לקחו ממני בשביל הפרויקט? האם אוריג'ינל סינדי תצליח להשכיב את אחותו של נורמל (שנקראת אבי-נורמל)? האם אני אפסיק לשאול שאלות עכשיו? Rogue מעריץ

אלק

יהיה דמות מרכזית בעונה הזאת. הבעיות המרכזיות שיצטרכו להפתר בעונה הזאת: *ייחודה של מקס. *הקשר שלה עם לוגן. *סנדמן, או "מי לעזאזל הסמכות העליונה ביותר בפרוייקט הזה של יצירת סופר-חיילים"???

אני מסכים בעיקרון

נראה שאלק זה יהיה המחליף של זאק בתפקיד ההוא שצונח משום מקום ומעורר מהומות בחיים של מקס... יש עוד משהו שחשוב להבחין בו: לדעתי וויט יהפוך לסמכות בשטח אבל במקום לשחרר Tac Teams של חיילים רגילים עם הוראות לתפוס בחיים, הוא ישחרר X7s with murder on their minds... והסיבה היחידה שהם לא יהרגו את מקס היא בגלל שהיא ייחודית מאיזושהי סיבה... ועוד דבר שיש לפתור - מה לעזאזל קורה עם הNomalys ואיך הם יסתדרו בחוץ... ארר... זה רק אני או שהטשטוש המרשים בין טוב לרע שנעשה לליידקר רק הולך ומתעצם? Rogue חכם בלילה

וKOD, בלי קשר למלאכית השחורה שלנו

הבטחת לי ביקורת בסופ"ש... אה ואם תרצה עותק עדכני (62 עמודים בסך הכל - ומתגלה זהותו של הבוגד הנפשע ומגלים שלKeith-Kanan יש חוש הומור)... You'd be welcomed... Rogue Moonshadow is the male version of (Puppy-eyed) Kara....

היום בלילה

רציתי אתמול, אבל הייתי עסוק בלעשות דברים שאם אני אפרסמם, צפויה לי סכנת חיים
. כעקרון אהבתי, אבל יש שני דברים שהפריעו לי...ואותם תגלה במכתב דרגת סיווג בתא שיגיע אלייך בחסות הליל, בעוד אתה, בני ביתך ומחשבך מנמנמים
.

Flash, נצל"ש

מה עם הסקרים? האם סקר מה החלב סויה הכי טעים נחשב סקר מין הצמח? Rogue חזר מדיסקו ועדיין עיוור מהפליקר...

Flash Button

New member
זה נמשך הרבה זמן..../images/Emo3.gif

כי עוד לא מצאתי סקר מתאים...זאת אמורה להיות משימה קשה

למעלה