מה נשמע חברים שלי האמת שקראתי כתבה על סקס באתר laisrael מומלץ לקרא היא מרגשת (המבין יבין מצרפת קישור
ק קוצה טאקו New member 8/8/06 #1 מה נשמע חברים שלי האמת שקראתי כתבה על סקס באתר laisrael מומלץ לקרא היא מרגשת (המבין יבין מצרפת קישור
F fujis304 New member 9/8/06 #2 נצל"ש בבסיס הפין שלי, בינו לבין האשך השמאלי צמחה לה גולה קטנה. לפני כמה שעות היא קצת כאבה אבל עכשיו פחות, יש לזה הסבר? תודה.
נצל"ש בבסיס הפין שלי, בינו לבין האשך השמאלי צמחה לה גולה קטנה. לפני כמה שעות היא קצת כאבה אבל עכשיו פחות, יש לזה הסבר? תודה.
ש שבלולה מבולבלה New member 9/8/06 #3 בהחלט יש הסבר!!! והוא ינתן לך על ידי הרופא. גש אליו בהקדם!!! (שמעתי לאחרונה על אשך שנכרת בגלל סרטן שאומנם הובא לידיעתה של רופאת המשפחה, אך פשוט לא נשלח לשום בירור. לאחר שלוש שנים של גדילה איטית-ביופסייה-כריתה. טוב שיש שניים!!!). לרופא חמודי.
בהחלט יש הסבר!!! והוא ינתן לך על ידי הרופא. גש אליו בהקדם!!! (שמעתי לאחרונה על אשך שנכרת בגלל סרטן שאומנם הובא לידיעתה של רופאת המשפחה, אך פשוט לא נשלח לשום בירור. לאחר שלוש שנים של גדילה איטית-ביופסייה-כריתה. טוב שיש שניים!!!). לרופא חמודי.