מה נשמע חברז תגידו... אפשר להרכיב פנסים של 1967 ו מטה על 1969 אם אפשר למי יש למכירה
1 1969 monster bug New member 21/6/07 #1 מה נשמע חברז תגידו... אפשר להרכיב פנסים של 1967 ו מטה על 1969 אם אפשר למי יש למכירה
M max2 New member 21/6/07 #2 תחפש כנפיים מפיברגלס beetle fiberglass fenders תריץ חיפוש בגוגל תמצא 3 או 4 חנויות שמיצרות כנפיים מתאימות. זה אחד הדברים שאני רוצה לעשות אצלי (אבל אצלי יש אמריקאית...()
תחפש כנפיים מפיברגלס beetle fiberglass fenders תריץ חיפוש בגוגל תמצא 3 או 4 חנויות שמיצרות כנפיים מתאימות. זה אחד הדברים שאני רוצה לעשות אצלי (אבל אצלי יש אמריקאית...()
B bug1973 New member 21/6/07 #3 אני אישית מאוד אוהב את הצורה הזאת של הפנסים ה הישנים, האם יתאים כנף כזאת על אמריקאית? או שיש צורך בשינוי משמעותי כדי להתאים?
אני אישית מאוד אוהב את הצורה הזאת של הפנסים ה הישנים, האם יתאים כנף כזאת על אמריקאית? או שיש צורך בשינוי משמעותי כדי להתאים?
1 1969 monster bug New member 21/6/07 #4 הכוונה שלי האם אפשר להרכיב אותם על אותו כנפיים??? להחליף לפיברגלס לא ממש נכנס לי לראש
M max2 New member 21/6/07 #5 לדוגמא לא מצליח למצוא את האתר, אבל זוג כזה של כנפיים אמור לעלות בסביבות ה 400 דולר- אם רק היה את הכסף....
לדוגמא לא מצליח למצוא את האתר, אבל זוג כזה של כנפיים אמור לעלות בסביבות ה 400 דולר- אם רק היה את הכסף....
M max2 New member 25/6/07 #7 מצאתי! מעכשיו אני אתחיל לשמור אתרים... http://www.hoffmann-speedster.com/us/prod/GFKTEILE.asp