מה נשמע!!!!!! הכל טוב?

CANDY MAN

New member
מה נשמע!!!!!! הכל טוב?

טוב, שבוע לא הייתי פה כי הייתי בחו"ל עם המשפחה (איטליה) אז מקווה שהסתדרתם בלעדיי... בקשר לזה ששאלתי חזר לנהל את הפורום, אני לא הכי שלם עם זה לאור מה שהיה פה אבל אין לי כנראה מה לעשות אז אני יקבל את זה כמו שזה אבל אני עדיין עם העיניים פקוחות! (מי שהיה פעם מבין ומי שלא אז לא משנה) בקשר לבחירה של מצנע... אני לא יודע אם הבוחרים של העבודה הם יותר סנילים או יותר טיפשים אבל כנראה שזה אחד מהשניים. לפני שרון ניהל את המפלגה אדם חסר נסיון בשם ברק... הוא מוטט את המפלגה וגרם לה להגיע לשפל מוחלט ולפילוג של מחנות ובנוסף היה גם ראש ממשלה גרוע שלא תרם יותר מידי למדינה חוץ מהבריחה העלובה מלבנון. אתמול שוב בחרו האנשים במועמד חסר נסיון, חסר ידע בסיסי בפוליטיקה וחסר דרך אמיתית (להגיד שהוא ידבר עם ערפאת ויעשה שלום כלל עולמי זאת לא נקראת דרך - זאת נקראת אשליה!) ממש לא איכפת לי מהמפלגה ההזויה הזאת אבל מצחיקה אותי הטיפשות של האנשים וחוסר ההבנה שלהם את המצב הקיים. ועוד דבר, משום מה אותי הכי שיכנע רמון, לא יודע למה... הוא נתן לי הרגשה במה שהוא אמר שהוא הכי מתון והוא היחיד שיטפל במצב מבלי להרוס את המדינה ומבלי לשתף פעולה עם רוצחים (ע"ע מצנע)... משום מה שוב אנשיה הלא אינטילגנטים של העבודה נתנו לרמון רק 8 אחוז מהקולות וגרמו למפלגת העבודה להפוך למרצ ב´... אז שיהיה לכם בהצלחה אנשים חכמים ונתראה בבחירות... ביי....

Moledet972

New member
ברוך הבא לארצנו הקטנה.

אתמול אני כל הערב "התפללתי" שלפחות יהיה סיבוב שני. באמת לא הגיע לפואד להפסיד. רמון הוא איש מאוד לא נחמד, בדומה לאברום בורג.

yoavl1

New member
ברוך השב, קנדימן.

דווקא כתבתי לך כמה דברים, אבל עכשיו אני מבין למה התעלמת. כתבתי לך בנוגע לאתר חופש. לגבי רמון, אני רק יכול לומר לך שאתה ההוכחה לכך שהוא מופיע מצויין בטלויזיה. הרי אין עמדה מדינית כלכלית, אפילו אחת!, שבה תומך ביילין ולא תומך גם רמון. הם צמד חמד מאז ימי השמיניה. אז מה ההבדל? הסבר לי בבקשה.

EverMan

New member
זה שאדם אחד חסר ניסיון

כשל , לא מעיד על כולם. אין פה שום דידוקציה.

Moledet972

New member
דידוקציה זה הדבר ההפוך.

פה מדובר באינדוקציה - הסקת מסקנה על הכלל על סמך הפרט. דידוקציה היא הדבר ההפוך.

EverMan

New member
לא חמוד , אינדוקציה (כמו במט´)

היא הסקת מסכנות מהכלל על הפרט. דידוקציה היא הסקת מסקנות מהפרט אל הכלל.

Moledet972

New member
במתמטיקה, באינדוקציה מסיקים

מסקנות מהפרט אל הכלל... תבדוק במחברת של שנה שעברה.

Moledet972

New member
הנה מספר הפסיכומטרי שלי.

אינדוקציה - הסקה מן הפרט אל הכלל. דידוקציה - הסקה מן הכלל אל הפרט.

CANDY MAN

New member
לפני שבוע ראיינו את רמון בערוץ 3

בכבלים והוא הביא מלא דוגמאות של אישים שנפלו בפעם הראשונה שלהם כשהיו חסרי נסיון (רבין בקדנציה הראשונה שלו למשל..., וביבי וברק) ולעומת זאת לאחר שהם צברו נסיון (כמו רבין) הם היו מוצלחים הרבה יותר. אפשר להבין לפי ההגיון שאדם ללא כל נסיון לא יכול לקחת על הכתפיים שלו מפלגה גדולה שאמורה להיות רצינית כמו העבודה. שוב אני אומר, אני לא בעד המפלגה, אני פשוט חושב שזה מהלך מטומטם. אני רק מבקר אתכם זה לא שאיכפת לי...

EverMan

New member
לרמון היה אינטרס להגיד זאת

שאל אותו עכשיו - הוא יגיד לך ההפך. הוא הביא דוגמאות למשל .. אבל שוב , אלו היו פרטים .. אני יכול להביא לך מול זאת את גון קנדי ואת מהאטמה גנדי , מנהיגים ללא כל רקע ותראה אותם בהיסטוריה.

CANDY MAN

New member
אז הוא הצבוע הגדול בעולם!

ואני לא מאמין שהוא פתאום יגיד שחוסר נסיון זה טוב... אדם לא משנה את דעותיו בשנייה רק מפני שהובס קשות... אני מאמין שהוא ירצה לחבור למצנע אבל אם הוא יגיד דבר כזה פתאום אני לא הייתי בוחר בו אפילו לוועד בית...

רמון תומך כרגע במצנע

בגלל שהוא היו"ר הנבחר. יש סיבה שהוא התמודד, כי הוא מאמין שהוא ודרכו יותר מתאימים. אבל, מצנע מהיום יהיה מוקף בהמון אנשים טובים מקצועיים ובעלי ניסיון שיוכלו לעזור לא. מצנע הוא לא המפלגה. הוא חלק ממנה. ויש עוד חלקים רבים וטובים שיעזרו לו בהמשך הדרך.

EverMan

New member
לא צבוע , זה כמו

שאתה תגיד שהעבודה מפלגה גרועה רק בשביל שתרד בבחירות , ואח"כ תגיד שאין לך בעיה איתה. שאתה מתמודד אתה אומר דברים קיצוניים יותר... לא יעזור.

ש@לתי

New member
תתפלא

לריב איתך, לא באתי. גם לי יש הרבה מה לומר על העבר יקיר, נסכם את זה בזה שאני רק מקווה שהעיניים שלך לא יתעייפו מלהיות פקוחות...

למעלה