מה נשמע ב-24

MC SammY

New member
מה נשמע ב-24

מי ראה את התכנית? היה ראיון עם מוקי ופילוני.

double M

New member
היה מגניב.

אם מישהו הקליט אני אשמח לקבל את הגרסת לייב של "שיר מלחמה". הגמל יתוגמל.

ראיתי חצי

מה היה בהתחלה? מתי שידור חוזר?? אגב, אתמול אחותי הביאה לי פוסטר של מוק, בנזונה! :)

MC SammY

New member
ממתי המשכת לראות?

בכל מקרה בהתחלה יואב קוטנר ומוקי היו ביבנה ופגשו את חמי. מוקי עשה מן פריסטייל עם השיר של מלחמת מקרופון הזהב וסתם הם דיברו על איך שבק נוסדו והכל... הייתה תכנית ממש טובה!

sivid

New member
חבר'ה כנסו שאלה חשובה

מישהו יודע אם יש שידור חוזר לתוכנית מה נשמע עם מוקי ואם כן מתי אה ועוד שאלה מתי ישודר התוכנית דיבור צפוף עם רוי זהו אשמח לקבל תשובה מהירה חולה עליכם אנשים ביי

DidjiT

New member
לגבי השידור החוזר אני לא יודעת...

אבל דיבור צפוף ישודר ב6 לאפריל. והיה אתמול היה כיף שבעולם.

Rasta Nesta

New member
ר-א-ס מי..

כ"כ נהנתי...פשוט אי אפשר לתאר..מוקי יצא הכי ככ"ש שבעולם! ואיילה כפרה עלייה! כמה עיניים עשינו אחד לשני... יא מאן!

s v e n

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo99.gifראיתי ראיתי.. ונמסתי!

נהנתי מכל רגע בתוכנית...

° w a v e °

New member
אני ראיתי!! ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אמאשלי עכשיו רוצה ת'דיסק...

פיטפיט

New member
טוב אז אני ירחיב קצת על חוויותי ...

מאתמול... ככה הגעתי בדיוק התחילו עם צ'ינו פרודקשיין שהם "לא משהו" בלשון המעטה...לפחות לדעתי. אח"כ הלכנו לטחון בארומה (אני שיידי ונסטה)...ואז נכנסנו ישבנו בשורה הראשונה בזכות ענבל המלכה
...והסבירו את הנהלים הרגילים רק שהפעם האולפן היה שונה כי הכינו אותו לקראת הקליפ של "שב"ק מיוזיק" היה מגניב רצח רק שקצת נלחצתי כי בהתחלה שמעתי רק פלייבאק וממש ממש התאכזבתי ואז הבנתי שזה לקליפ ואז מוקי גם הסביר אז הכל היה סבבה....צילמנו את "שב"ק מיוזיק", "עוקף מלמעלה"ו"אלוהים". אח"כ הוציאו את כולם(חוץ מאת המגניבים של הפורום...) ואז מוקי בא וישבנו איתו ועם שבקי והיה הכי כיף...הוא דיבר איתנו על הפורום, והוא גם נכנס(היי מוקי!!!) והביא לגיל פיצה והיה פשוט מדהים...אח"כ היה את התכנית עצמה ובלה בלה בלה...היה מעולה ובסוף מוקי הפציף עם " אני לא רואה ממטר"...ואז הוא הקדיש לי על הדיסק היה לי ממש כיף מוקי יצא מלך הכי חמוד בעולם והכי חשוב הבאתי לאנשים כרטיסי ביקור של הפורום(גם למוקי)וזהו...מחכה להופעה ובעיקר למפגש!

למעלה