מה נשמע אנשים?!!?

D R R

New member
מה נשמע אנשים?!!?

מה קורה חברה באתי עכשיו חדש פה.. אני מעריץ אץ סיסטם המלכים כבר פוווווווולללל זמן ואני בכל מיני פורומים מחול... פתאום חשבתי.. אההה אולי יש גם פורום בעברים של המלכים? טוב... איפה יכול להיות? אהההההה תפוז שם יש את הפורומים הכי לא קשורים בעולם :p מקווה להיות פעיל וטוב קצת על עצמי אני בן 18 כמעט, יבטניק,לומד בחור ליד בנימינה(תלוי מה אתם קוראים לומד) שומע סיסטם בזמני הפנוי.. מעריץ את סיסטם בשאר הזמן.. ובזמן שנשאר אני בונה להם מקדש..:p

Kneeling Roses

New member
../images/Emo15.gifחחחחח הפורומים הכי לא קשוריםP:

ברוך הבא
איך קוראים לך?

ORONTZ

New member
אולי פורומים הכי לא קשורים

אבל אנשים הכי קשורים בעולם!!!!

Evil Pig

New member
היי מקורה?

איך קוראים לך עוד לא אמרת.... אני דורון השתלבות נעימה! ד"א אתה לומד במעגן מיכאל?? < "אני בן 18 כמעט, יבטניק,לומד בחור ליד בנימינה(תלוי מה אתם קוראים לומד)" >

STU XD

New member
ברוך הבא !

חח נכנסתי לפורום אקלים ואטמוספירה וכולם שם ממש פריקים של מזג אוויר.. זה ממש מלחיץ .. ויש להם גם שפת מזג אוויר .. כולה רציתי לדעת אם יהיה גשם

Sweet berries

New member
|מדוזה|ברוך הבא++

חח פורומים לא קשורים? אני בר, בת 12, מפרדסיה איך קוראים לך
?

מריאן 3

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

חחח P: המ, אני מריאן, ובאמת איך קוראים לך? טוב... תהנה!

D R R

New member
השם סודי... לא יכול לגלות :p

סתם נראה לכם חחח... קוראים אותי מיכאל ולא אני לא לומד במעגן מיכאל אלא בחור אחר... אורט בינימינה... חחחח כל האזור פה זה חור אחד גדול אז תחליטו לבד שמח להכיר את כולכם נראים לי אנשים איכותיים ביותר...

Evil Pig

New member
אורט בנימינה זה סתם למעפנים!

סתם אני לא באמת יודע אם זה למעפנים, פשוט אנימכיר כמה אנשים שלומדים במעגן מיכאל..

D R R

New member
חחח אורט בנימינה זה בצפר לא קשור

יש שם את כל הסטלנים שתרצה..

למעלה