מה נשמע אנשים יקרים? איך עבר

ufo11

New member
מה נשמע אנשים יקרים? איך עבר

עליכם היום? איך אתם מרגישים? QT1...מה איתך?

qt1

New member
../images/Emo23.gif ס'דדדר ../images/Emo8.gif

מחוברת למוסיקה שלי... לא מתלוננת אין על מה. די מפריעים לי להיות כאן , כל פעם מישהו אחר רוצה משהו או צריך משהו וזה די חרא אבל חוץ מזה אני באמת ב'סדר. עושים לי בלאגן עם התור שלי לפרופסור נויפלד ,קופ"ח כללית אומרים "בטח שאת יכולה לראות מומחה על חשבוננו אבל!!! יש סייגים... קודם תראי את המומחה שלנו ואח"כ נדבר" ואני בשלי, "אני רוצה לקבל חוות דעת מומחה , זו זכותי?" תשובה:"כן ,בהחלט , כמובן , אבל יש סייגים , תפגשי קודם את שלנו ואם הוא ימליץ....................אז כמובן שניתן לך התחייבות" איזה יתן התחייבות איזה נעליים , הנוירולוגים שמנהלת המרפאה לא שמעו על המושג אפיטולוג ,יש לה נוירולוג ש"אולי הוא אפיטולוג מפני שההתמחות שלו אפילפסיה" האמת? התעייפתי , זה לא הקטע של הכסף כמו רמת העקרון של השירות המעצבן שלהם... וזה בעוד תחומים. זהו, ואתה? וכולם?

ufo11

New member
הכל בסדר טפו טפו טפו. היום התחלתי

קופסא חדשה של למיקטל (אחרי חיפושים ארוכים אודות התרופה האבודה) הייתי עם מותק רוב היום והיה כיף כיף... היה חם בטירוף ואני שונא חום שכזה!!!

qt1

New member
תדאג שהתרופה תהיה במרפאה../images/Emo70.gif

תגיד לאמא שלך לצעוק עליהם , ממש מחדל! וואלה היה חם היום , נפלנו לשינה היום , גם מתעטשים כל הזמן.
נחמד שהגיע האביב , היה לנמרוד איזה ארוע היום באיזה פארק , חזר שפוךךך פתחתי את הילד ראיתי ילד עם כובע שהיה צהוב והפך כתום , ישר רץ למקלחת ושתה ושתה...

hashy

New member
הי קיוטי, יש לך ביטוח חיים?

בחלק מהביטוחים יש התייעצות עם מומחה ואת לא צריכה לחכות לאף אחד... מי זה פרופ' נויפלד? כבר היית אצלו פעם? את קובעת את התור מהמוקד הטלפוני או מהמרפאה עצמה?

qt1

New member
יש לי ביטוח חיים ../images/Emo9.gif

פרופסור נויפלד היא אישה , היא אפיטולוגית בביה"ח איכילוב , נחשבת לאחת הטובות בארץ , לא הייתי אצלה מעולם ,אני קבעתי תור לחודש מאי ,זה הכי קרוב שהיה... קבעתי את התור מהמרפאה עצמה, שמתי בקישורי הפורום את הדרך לקבוע אליה תור, עובד איתה רופא לא פחות טוב ממנה לדברי האחות שדיברתי איתה = הדס, שמו ד"ר ציסטיק , אני בסה"כ רוצה חוות דעת מומחה , לא שמשהו לא בסדר אצלי מבחינת האיזון , פשוט ברמת העיקרון כי לא ראיתי אחד כזה מעולם. נוירולוג הוא לא אפיטולוג , זה הכל...
תודה על המידע , אני בודקת אם זה מכסה או לא.

hashy

New member
נזכרתי מי זו - היא מתמחה בניתוחי

שבירת "גשר המח" לאפילפטים. בעבר הכללית הייתה מפנה אליה יכול להיות שהיה כדאי להגיד שהיא נוירולוגית שמתמכה בסוג האפילפסיה שלך ולא אפיטולוגית...(אני לא זוכרת האם איכילוב הוא בי"ח של הכללית או לא, אבל אם לא יכול להיות שהם עושים לך את הבעיות בגלל זה [הם משלמים שם יותר]... לגבי המוקד - הרבה פעמים אם את נותנת למוקד לעשות לך את העבודה (קביעת התור וכו') זה עובד קצר יותר ועם פחות בעיות- אולי תנסי לקבוע תור דרכם (בלי להגיד כלום ותראי מה יענו לך? לגבי הביטוח - בחלק מביטוחי החיים יש אפשרות לקבל בדיקות מומחים (חוו"ד מומחה) בהשתתפות עצמית נמוכה. אני משערת שהחריגו את האפילפסיה שלך אבל את יכולה לנסות להפעיל אותם בכל זאת אולי בטענה לכאבי צוואר או ראש שלא קשורים למחלה - ושוב, תאמרי שהיא נוירולוגית...=בדיקה
ד"ש בינתיים ושבוע טוב

למעלה