מה נשמע אחים שלי

Dj Snoofkin

New member
מה נשמע אחים שלי

אני שי... חובב מכוניות לא קטן כיתה יג´ שנה חמישית לומד מכונאות רכב עוד שנה הנדסאי בעזרת השם עושה גם מוזיקה פה ושם אבל זה לא קשור עכשיו גיל: 18 וחצי

sronis

New member
הגעת ל(אחד) המקומות הנכונים

אני רוני, בן 21, גם חובב מכוניות, בעל שום מושג במכונאות רכב כמעט, מה בדיוק אתה לומד? איפה? איך הלימודים? ספר... זה מעניין... רוני

עתיד©

New member
אני עתיד - אני כן יודע מכונאות רכב

ברמה דיי גבוה (לא סיפרתי לכם הכל עד היום
) עושה ברקסים לבד ללראב4 (זה מסביר למה הבלימה גרועה
) יש לי רישיון ויש לי ניסיון בן 18 וטיפה י"ב ואוהב להציק לרוני

Aדי

New member
"אוהבים אותך רוני..."

אני עדי, בן 20, מכור למכוניות וספורט מוטורי, אוהב להסניף דלק בתחנות תידלוק, כוחות G זה השם השני שלי, ואני לא רוצה להיגמל!

Dj Snoofkin

New member
הכל התחיל בכיתה ט´

תקעו אותי בבית ספר בבסיס של בית נבאללה (בן עמי)בגלל שלא למדתי טוב ב ח´ ואז המשכתי עד היום עוד שנה אני מקווה לסיים וואלה אם יש לכם שאלות משהו אני ינסה לענות

dmor_il

New member
שאלה ל - DJ ../images/Emo13.gif

אהלן אחי! מה המצב? שומע, אני רציתי לשאול אותך איפה אני יכול להשיג ספרים טכניים מאויירים בעברית כמו שאתה למדת מהם בביה"ס (אני מתאר לעצמי)! אני מתכוון לספרים טכנים שנוגעים למנוע, מערכות היגוי, ברקסים, הזרקת דלק ומה לא... והכל מאויר, בעברית וכולל פתרון בעיות וכאלה! אני מאוד אשמח לתשובה, דניאל

עתיד©

New member
יש ספרות אתה יכול לקנות סטימצקי

הבעיה שהספרות היא חרטה, את רוב מה שלמדתי (כבר אמרתי שלמדתי לא ?) למדתי מניסיון (עם אבא - או במוסך) וממורה למכונאות...אבל הספרות ממש בסיסית

sronis

New member
כמו שאמרתי פעם - ספרות מקצועית יש

בספריות מרכזיות כמו למשל בספריות של אוניברסיטאות. אבל אני לא יודע עד כמה טובה הספרות בעברית... רוני

costaet

New member
שלום שלום...

אני קוסטה. בן 16 וחצי לומד במגמת מחשבים. מכור לספורט מוטורי ונהיגה בכלל אין עדיין רישיון אבל הוא בדרך
זה לא אומר שאין נסיון

The-Viper16

New member
שלום

אני מיכה ואני אלכוהוליסט ואני בן 17
ופשוט אוהב מכוניות

© DrorZi

New member
אולי תגיד לי מה אתה רוצה

כי פורום וידואים זה לא פה. אם יש לך משהו חשוב יופי אם לא חבל שהודעות כאלה יתפסו מקום יקר כי היא למעשה מכילה כלום. ברוך הבא.
דרור זי.

Inoni

New member
אני בן 23 וחצי, ובזכותכם אני מרגיש

סבא! ואני חובב מכוניות גדולות חזקות ומהירות. (ואוטומטיות)

Inoni

New member
לשיר

תראי, קודם כל את צודקת אבל מסתבר שיש פה אנשים ממש צעירים... ואני עוד בהתחלה חשבתי שאני הכי צעיר פה... דפוק מצידי לחשוב כך אה ? הייתי מוכן לחזור כמה שנים אחורה... נראה לי שכולם מוכנים. שמעתי שאת נהגת טובה אבל זה לא מסתדר לי כי ידוע שנשים לא יודעות לנהוג... סתם!!! (טוב רק אמא שלי וחברה שלי) רק לסיום שימי לב לעוד משהו, תקראי את האות הראשונה מכל שורה.

be_roo

New member
משורר לעת מצוא ../images/Emo13.gif

תראה, חיבה לרכב זה משהו שבדר"כ מתחיל בגיל צעיר, היות ומדובר גם בספורט צפיה, ידע טכני וסתם משיכה ליופי ולא רק בתחביב מעשי שמחייב רשיון. בגלל זה לא נדיר למצוא בן 15 שהוא "שרוף על מכוניות". אני לא מרגישה כאן "זקנה" למרות גילי המתקדם 24 (ו-11 חודשים). בתחום הזה יש הרבה עניין של ידע. והיות ומדובר בפורום ודיונים וויכוחים יש תמיד גם צורך בבגרות אישית. לעיתים זה הולך יחד, לפעמים לא כל כך. אני דווקא חושבת שזה מצויין שמצטרפים אלינו צעירים לפני הוצאת רשיון, אולי פה זה המקום להתחיל ללמוד מהי תרבות נהיגה, כדי שהדור הבא של נהגים בישראל יהיה קצת טוב יותר מהנוכחי. יכולתי בנהיגה אינה יוצאת דופן, והיא השתפרה כתוצאה מעיסוק רב בתחביב. היות וזהו אינו תחביב סטנדרטי בקרב נשים, זה לעיתים מדגיש ללא צורך את העניין. תודה לך, אני פחות מוכשת בכתיבה מאשר בנהיגה.

רחלי ר

New member
נכון שזה תחביב לא סטנדרתי בקרב נשים

אמנם אני לא כותבת פה הרבה (מעדיפה את הפורומים המקבילים) אבל גם אצלי זה קיים ואני בת 18.5 ... תגידי שיר, אילו קורסים עברת ולמה התכוונת במילים ´העיסוק בתחום´? שמעתי שעברת קורסים מתקדמים בצרפת או משהו כזה.

gmaya

New member
מאנייק

אתה מזה מגעיל!!!!!!!!!!!!!!! אתה חושב שאתה יותר טוב? בנתיים אתה עשית תאונה עם החברה הקודמת שלך! חוצפן.

למעלה