מה נשים רוצות

מה נשים רוצות

שלום זאת פעם ראשונה שלי בפורום ואני מעוניין לשאול שאלה שנשאלה מליון פעם מה נשים רוצות? הנסיון שלי מראה שזה לא אהבה, כנות ונאמנות.

נסיון בחיי מראה אחרת

יותר מפעם אחת הוכח לי שזה לא כך ואני מדבר מנסיון של יותר ממערכת יחסים אחת

מה נשים רוצות ???

בוקר טוב כל סוגי מערכות יחסים כגון בין חברים, גבר ואשה וכו.. נחלקות לשתי קבוצות : א. אינטרסים מובהקים ובעיקר חומריים. ב. ללא אינטרסים שבמסגרתה כלולה האהבה באשר היא קבלת האחד את השני ללא סייג ותנאי. ומכאן ששאלתיך היא פשוטה בתכלית. אתה צריך ללמוד לזהות את המניעים של הצד השני בקשר איתך ולסווג אותו לקבוצה המתאימה. וההתיחסות שלך לצד השני תהיה בהתאם. ואגב , שאלתך נכונה גם לגבי גברים. בעניין זה אין כל הבדל.

אהה

הבנתי אבל סיווג אנשים זה לא דבר כל כך פשוט וגם אף אחד לא מעוניין שידביקו לו/לה תוית. אז הבעיה לא נפתרת בקלות.

סיווג אנשים

ערב טוב מסכים אתך שאף אחד לא רוצה שידביקו לו תווית, הצד השני מדביק לעצמו את התווית עפי המסרים, מניעים וצורת ההתנהגות שלו כלפיך, ממך נדרש להיות ערני להקדיש לכך תשומת לב ולנסות להבין את המניעים של הצד השני, ואז לדעת כיצד לנהוג ולהגיב, אחת מהאפשרויות היא להחליט שזה לא מתאים לך ואז לסיים את הקשר, אתה חייב לדעת ולהכיר את המציאות בעניין זה לאנשים הסובבים אותנו יש מניעים שונים ומשונים למה הם רוצים קשר איתנו, לנו שמורה הזכות להסכים או לא להסכים

pank

New member
אאוץ`!!! תזיז תמלחיה....

באיזו נשים נתקלת, אולי מדוזות. הנשים שאני מכירה רוצות שיאהבו אותן יכבדו אותן יפנקו אותן, יקיפו אותן בחום ובחיבה ושלא יקחו אותן כמובן מאליו ושיחגגו אותן כל יום, וכל יום יכבשו את הלב שלהן מחדש. וגם בלעדיות נאמנות ואי בוגדנות ויושר וכנות.

מה אני רוצה ...

אני לא יכולה לומר לך מה נשים רוצות כי כמו שיש גברים רבים יש גם נשים רבות וסוגים שונים של רצונות בקשות ומשאלות . אני רוצה גבר רומנטי שיסחוף אותי כל פעם מחדש אני רוצה רומנטיקה בחיים שלי אני רוצה גבר שיאהב אותי אהבה אבסולוטית אני רוצה כנות נאמנות אחריות ....... ואולי הנשים ששהית במחציתן לא היו כאלה אבל אל יאוש .. אני בטוחה שעוד תמצא את האחת שלך שתשבה את ליבך ... ואל תנסה לשבור לך את הראש במה שנשים רוצות ... בסך הכל תקבל כאב ראש אחד גדול .. ;-) אני יודעת על מה אני מדברת ... שרון

pank

New member
איי -סטנד- קורקטד!

צודקת 100% כתבתי על משאלות ליבי, מה הלב שלי כל-כך שונה משל נשים אחרות?

תודה

תודה לכולם על התגובות בקרוב אפרסם כאן מאמר קטן על אהבה... נקודת מבט שלי על אהבה ורומנטיקה. נא להכין עגבניות מראש:)

למעלה