מה נשים רוצות מאיתנו לעזעזל ?

goldy

New member
אישה בעצמה לא יודעת מה היא רוצה

לכן היא צריכה גבר שיגיד לה מה היא רוצה.

Mr McLovin

New member
אני חושב שאני יודע פחות או יותר מה הן רוצות

הן רוצות לא להיות מרכז עולמו של הגבר שלהן. ברגע שהוא מאבד עניין בחברים, בתחביבים, ובעיסוקיו הקודמים, ומתרכז בה, ומתכנן הכול לפיה, זה משעמם אותן מאוד מהר. הם רוצות מישהו שיסחוף אותן לעולם מרתק ו"מגניב" יותר משלהן. בגדול הסאבטקסט שלי עם בחורות הוא "יש לי אחלה חיים, מלאי הפתעות, חברים סבבה, ואנרגיות חיוביות. אם יהיה לך מזל, את תהיי מספיק שווה כדי שארצה לשתף אותך בעולם הסופר מגניב שלי" מה את אומרת על זה גולדי? יש משהו בדברי (את האמת!) ?

נשים רוצות 2 דברים

ביטחון ותשומת לב אבל הן מוכנות להתפשר על התשומת לב תמורת הביטחון

פנומן 72

New member
ממש לא נכון

נשים רוצות שני דברים - זין וכסף. זין הן יקבלו. כסף ? זין הן יקבלו

goldy

New member
חשבתי על משהו

שהגבר ינפח להן את האגו, ותוך כדי כך יזכיר להן שהן מרגישות טוב יותר בזכותו: שהן מאושרות בגלל שהוא עושה אותן כאלה, והאושר הוא לנפח להן את האגו. כן: הוא מחדש לה, כן: הוא יוצר דברים חדשים, אבל מבוססים עליה ובזכותו. הבנתה? הצלחתי להסביר?

אישה רק רוצה לסגור פינה

זה הכל לסגור פינה שיהיה גבר בבית שידאג לתחת שלה והיא תוכל להשריץ צאצאים בשקט

Matsman

New member
מה שנכון נכון.

רואים את זה כל הזמן. איזה הבדל בין המינים ! איזה עלוב המוח הנשי !

Love Today

New member
מעניין

מחקרים אחרונים הראו שגברים נשואים חיים יותר בכמה שנים מגברים רווקים / גרושים. כנראה כי הם אלה שרוצים לסגור פינה, אישה שתעשה להם אוכל חם, שתטפל בהם ותדאג לחיי היום יום שלהם, תעשה להם ילדים ותטפל בהם והם יגיעו רק בשעות הערב ויקבלו בית נקי, אוכל חם, ילדים רחוצים נקיים ועייפים- שאפשר לשחק איתם לדבר איתם ולהשכיב אותם לישון. נראה שחיי הנישואין עושים טוב רק לגברים ולא לנשים. תתחיל לבחון את התיאוריות שלך שוב..

goldy

New member
גבר שיודע מה הוא רוצה

וגם עושה בפועל להגשמת מטרתו, מסוגל למגנט אליו כל אחת.

Matsman

New member
אתה לוקח אמרה שמיוחסת להשגת מטרות בחיים

ומציב אותה במשוואה על בחורות. זה לא ככה. ממש לא. מה עם מראה, אם היא נראית יותר טוב ממנו, אם היא אחת שבכיף ממגנטת לעצמה לתחת שבעים לשונות...

goldy

New member
התפקיד של האישה הוא בעיקר להיות יפה

עדיפות לכוסית-אש. ברור שאישה תראה טוב יותר מגבר.

למעלה