מה נשים אוהבות?

AVI0012

New member
מה נשים אוהבות?

מה אתן אוהבות שהגבר יעשה לכן במיטה?אתן אוהבות שיורדים לכן..אתם אוהבות לרדת לגבר??ומה הכי חשוב לכן שיהיה בגבר שלכן.תודה מראש.

אפשר לקבל שאלה קצת יותר כללית?

אתה יכול להסתכל במאמרי וקישורי הפורום וכן לקרוא את השירשורים בפורום...אבל תמיד לזכור שזה מאוד מאוד אינדיבידואלי, אז צריך להיות קשוב לפרטנרית

הן אוהבות ככה :

למצוץ לגברים. לשכב בשקט. לקבל בעוד יותר שקט. לעבור לדוגי. לקבל בתחת. ואחרי כל זה,פשוט להתלבש וללכת הביתה.

../images/Emo124.gif האזנתם לפינתו של בארי...

מה גברים חושבים שנשים אוהבות או בקיצור מה גברים אוהבים בנשים

וכמובן, לא לפני שהן מבשלות מה שהוא

אוהב, מכבסות, מסדרות, ומוציאות לו את הכלב לטיול יומי.

נראה לך !!!!!!!!!!!

נראה לך באמת שאני אתן לאישה להוציא את הכלב לטיול היומי ??????? אני יוצא איתו לטיול היומי,את יודעת כמה חתיכות הוא מכיר לי ?????????

fazer

New member
שוקולד? יהלומים? כסף?

הרבה דברים הן אוהבות. Fazer

הרבה מאוד מאוד.......!!!

נעליים,לינג'וריי,כובעים,צעיפים,בגדים,תיקים,תכשיטים,פרפומריה,קוסמטיקה, יהלומים,למבורגיני,וילה בקסריה,קאנטרי קלאב.............ועודדדדד אין מקום לרשימה לכל מה שאנחנו אוהבות. ואם נחזור לשאלה הקונקרטית מה אני אוהבת ומדברת בשמי ובשם הדגדגן שלי... אז איך אפשר שלא כמובן אוראלי וכמה שיותר.

יהיה מושלם אם זה מצורף לאיזה.....

ג-ב-ר....עם לשון חלקלה שיודע לפנק,לחבק,לאהוב ולהעניק. שאוהב לתת אוראלי מפה ועד להודה חדשה
...........ממני. כמו למשל.................דיייייייייייי אין לי כבר כח.

מה קרה דנדי? אתה ישן בעמידה?

תודה לאל האביזרים ישנם בשפע הם באים בצבעים,בוואריאציות , בגדלים, בצורות...הוא יבוא עם הראש שלו והלשון,ואני אביא את הצעצועים ונפתח מגרש משחקים. כי יש לי כסףףףףףףףףףףף מהבנק ההוא זוכר?

כל הצעצועים האלה "קרים"..נראה

אותך מבקשת מהם חיבוק...או טיפת הקשבה שרע לך.. אקסייט יקרה....התקשרו מבלוקבסטר וביקשו שתחזירי את הסרט שאת חיה בו..

אבל אמרנו כבר למעלה.........

שמסופח לבנק ג-ב-ר...עם לשון .אתה הוא זה ששאלת לגביי האינסטרומנטציה
.. "הכלי". אני הנחתי שאם הוא לא מתפקד מלמטה
.אז יש חלופה.
אגב שכחת בלוק בסטר בבעלותי...הבנקקקקקקקקקקקקקקק!!!
<תן להמשיך לפנטז מה יש גם על זה אני צריכה לשלם?
>

אךך הסמים דופקים את הראש..

יש לי הצעה עבורך...בואי נמלא לוטו של ה 50 מיליון ואז נהיה שנינו מאושרים..הצעצוע הראשון עליי..

למה? בוא נלך על הגדול../images/Emo94.gifביותר

נטוס לארה"ב שם הפרס "עומד" על 5 מיליון דולאר אם אני לא טועה... וכל הבלוק באסטר עם השחקניות עצמן אצלך בחדר השינה.......עליי. אההה? איך???????? אגב את הצעצוע הראשון ש"עלייך" אתה מתכוון עלייך אצלך? או עלייך על גופתך? או עלייך בכלל????????????????הבנת הנקרא מה שנקרא מכל הכיוונים. חחחחחחחחחחחחחחחח <למה האייקונים לא עולים לי?????>

למעלה