מה נשאר לעשות

אינדיגו

New member
מה נשאר לעשות ../images/Emo35.gif

שלום לכולם, בני בן שנתיים וקצת , קיבל בשלושת השבועות האחרונים טיפול בבודיקורט ובריקלין (אסמטי בעונות מעבר) בהתאם להנחיות הרופא המטפל. העניין הוא שהחירחור הקשה נעלם אך כל יום בחמשת הימים האחרונים כ-3 שעות לאחר הירדמו בחצות ליל בערך , הוא נכנס למיתקפת שיעול מחרידה שנמשכת עד שעות הבוקר הקטנות. שיעול שעושה רושם מלא בליחה. הוא בוכה הוא חסר אונים (הוא ´מת´ לחזור לישון, ולא יכול). הרופא אומר שיש צורך לחזור לטיפול המשאפים כבהתחלה , עם מינוני ההתחלה. מה אפשר לעשות כדי לטפל בבעיה מנק´ מבטכם? אני לחוץ מהעובדה שצריך לתת לו עוד בודיקורט ועוד ונטולין ללא הפסק. אציין עוד דבר חשוב , הילד במשך היום לא משתעל בכלל!!! הוא נמרץ ושובב ללא שום חולשה. אנא דעתכם,
רבה

odeia

New member
אינדיגו, קודם כל להמנע ממוצרי חלב,

תפוזים, בננות, צבעי מאכל, סוכרים. (אפשר במידה - סוכר חום, מולסה, לתת אורז). מותר לימון, (מנקה ליחה). רצוי: סוכר נבט, בשילוב עם אגסים (לבשל לסירופ) מעולה לכיוח. תבלינים מכייחים: כמון, קינמון (מחמם). מאכל מומלץ: מרק סולת מרוקאי. הרבה ירקות כתומים מבושלים.

כמה עיצות..

אינדיגו שלום, ראשית אני ממליצה לך לשמור על תזונה קפדנית ע"מ למגר את הליחה , תזונה ללא מוצרי חלב, סוכרים , חיטה לבנה, בננה, בוטנים,להמעיט ככל האפשר בפרות הדר כל האוכל שילדך אוכל צריך להיות בטמפ´ החדר ומעלה .ולהתמקד באכילת אורז לבן ומלא, ירקות מבושלים בעיקר ירוקים וכתומים , קטניות ( שעועית שחורה מומלץ במצבי אסטמה) ושתיה מרובה. שנית הייתי ממליצה לך להגביהה את המיטה עליה הוא ישן ע"י הגבהת המזרון ולא הכרית וכן לשים חצי בצל לידו ( תרופת סבתא אבל בד"כ עובד מצויין). חשוב שהחדר יהיה מאוורר גם כשקר. אפשר לעשות לילד מאסז´ בשעות אחה"צ עם שמנים כמו אקליפטוס , הדס, לוונדר ולימון ( חשוב קודם לעשות טסט במקום כמו היד לראות שהוא לא אלרגי אליהם). בשעת ההתקף ניתן לטלטף 2 טיפות אקליפטוב במגבת אותה יש להניח ליד הילד. טיפולי דיקור ורפלקסולוגיה יכולים לעזור בהחלמתו. הרבה בריאות יעל

אינדיגו

New member
תודה רבה לכן אודיה ויעל , לגבי

מרק סולת מרוקאי... מיד עובר שדר לסבתא לבצע (גם אני אוהב אז בכלל נצא מורווחים). לעניין הגבהת המזרן , אין אפשרות הוא ישן על ספפה עם מזרן מאוד עבה וגדול. ניסיתי אתמול להגביה את הכרית , ואכן לא היה שיעול. ברגע שהוא "נפל" מהכרית , התחילה התזמורת והבכי. יש המלצה אחרת להגבהה? אנסה היום שמן אקליפטוס גם כן.
רבה לכן.

odeia

New member
תנסה להגביה את הספפה מלמטה

עם משהו גדול ורחב כדי שהרגליים לא יחליקו. במידה ולא תצליח, אפשר לשים שמיכה גדולה מקופלת קצת מתחת לסדין וככה ההגבהה היא לכל רוחב אזור הראש.

כמה דברים קלים:

מנורה חלשלשה בצבע ורוד, בחדר השינה. להוציא כל דבר שחור או אפור מהחדר או לכסות בבד ירוק. לשחרר אותו לחלוטין מלבוש חונק - שחור/אפור - עדיף צבע ירוק לגווניו אך גם צבעים אחרים. להשאיר קצת מהחלון פתוח.כשקר משאירים בו זמנית גם חימום. לודא שאינו ישן בחדר עם גג אלכסוני. לאורה סומא יש מוצרים מועילים, אם לאחר הנ"ל תהיי מעוניינת באחד השמנים, צרי עימי קשר. את יכולה להצטרף לסדנה ולקבל ידע בסיסי איך עזור לך ולבני המשפחה - ראי את המודעות שהפורום זה - לוחצים על הכתובת מודעות בראש העמוד. שבת שלום אסתיה

בנוםף

לדברים שנאמרו לפני רציתי להמליץ על שמן שנקרא RAVINTSARA. שמן הזה משחרר ראות וגם תלות מתרופות. לגבי שאר השמנים ( גם אקליפטוס) היתי ממליץ להיות מאוד זהיר. בהצלחה מיכאל

למעלה