מה נרדמתם???

get well

New member
מה נרדמתם???

אין חוויות יותר אני לפחות מובטלת אז יש לי תירוץ!!!

האמת אני בבאסה ....

שיגעו אותי אנשים עם הקטע של מיספור - מעבר ל10 ספרות וגם קצת על בעיות קליטה ואפילו על נסיעה לחו"ל ...... האמת אין לי כח !!!!יותר !!! יש לי הרבה מה לומר אך עייפתי לספור אותן ...סתם...אני עיפה כעת ואין לי כוח לישון...

blue skies

New member
צודקת

כאילו מה הקטע של האנשים עם המספור החדש אז שינו מספרים יאללה תתרגלו זה לא סוף העולם לפני כמה שנים שינו את מספרי הטלפון כשהוסיפו ספרה ושינו קידומת בחלק מהאזורים ואותו הדבר עכשיו תתרגלו זה לא סוף העולם! אני חושבת על זה שאני לא עובדת בחברת פלאפונים וזה מעצבן אותי הסיפור שאנשים עושים מזה אז אני מתארת לעצמי מה עובר על האנשים שעובדים במוקד בחברת פלאפון/סלקום/אורנג ושות'

ואת יודעת מה הכי מעצבן זה הדבר הבא!

שכל שיחת טלפון משהו אומר, ממש אבל ממש בפתיחה של השיחה , כי לקח לו זמן לענות " לא ידעתי שזה את\ה בגלל שהמס שלך לא מזוהה.. לא עידכנתי את זה ... איזה מאניקים כולם...." די נמאס , עכשיו במשך חצי שנה אנשים יטחנו לנו את המוח!!!

blue skies

New member
אני מנחשת שאתה מחברת פלאפון

אני לא מבינה מה לוקחים את זה כלכך קשה? אפשר לחשוב מה קרה כבר במצבים כאלו אני שמחה שאני לא עובדת בשירות לקוחות או מוקדם של איזושהיא חברה סלולרית בהצלחה!

יצורה

New member
לפחות שמשרד התקשורת

שהחליט על החלפת המספרים יממן לנציגי שירות ועובדי סלולרי טיפול פסיכולוגי או שניים. נראה לי שכל מי שעובד בתחום מסכים איתי.... היצורה התשושה

space1

New member
גם לבזק המטורפים מתקשרים...

3 אנשים ישבו עברו איתי על הרשימה בזיכרון שלהם שאני אגיד להם כל אחד מה הולך להיות המספר החדש. העניין הוא שהם לא קולטים את העיקרון... אם כבר הסברתי פעם אחת על קידומת 058, למה הם שואלים על עוד מספרים שמתחילים באותה קידומת!? בעעעעעעע!!

ועוד לפני השהכל התחלף היה מנוי

שביקש שאכתיב לו את הכל , כלומר אחד אחד , בנוסף לעשות לו בחן על הקידומות שכלל גם דוגמאות , כל זה על חשבון זמן שיחה וחוסר הבנה שלו בצורה מוחלטת !!!! מה אוכל לבקש ? והאם אלוהים שומר על ילדי הגן?

תלאבובה

New member
תפנה אותם לאתר של סלקום.

יש שם טבלה מסכמת.. וגם אתה יכול להכניס מספר ואתר יגיד לך מה המספר החדש.

האמת שכמעט בכל אתר יש את ההסבר

אני אומר לכם מה הבעיה , ישראלים לא אוהבים לחכות \לקורא \להקשיה , הכל זה "מהר " "מהר" . ולכן הכל נראה ככה . מה לא ? תחשבו שכולם היו מבינים ולא נחלצים ונכנסים להיסטריה , לא היה מגיע דבר כזה "לחץ 10ספרות".

פגעסוס

Well-known member
ומה אני אגיד? ../images/Emo26.gif

אני עובד במוקד הפיננסי בד"כ. אתמול ושלשום, בגלל שהיה לחץ במוקד הראשי, לקחו תגבורים מכל מיני מוקדים. ובגלל שיודעים שאני קורא במערכת גם דברים שהם לא מהנישה הצרה של המוקד שלי (מה לעשות.. אני מתעניין), ישר נידבו אותי. שלשום היה הכי נורא. ישבתי כמתגבר למוקד הראשי במשך 9 שעות. קיבלתי שיחות שאני ממש לא רגיל אליהן ובהתחלה כמעט כל שיחה הייתי צריך לשאול את הבכירה שעמדה שם לתת לנו ידע. אח"כ זה כבר רץ. בתום 9 השעות, בדקתי וגיליתי שעניתי ל 167 שיחות, והוצאתי 97 שיחות (בשביל לבדוק דברים במכשיר בלי שהשיחה תתנתק כל רגע). פלא שכאב לי הפה? חזרתי הביתה ולפני שהספקתי לאמר ג'ק רובינזון מצאתי את עצמי במיטה ישן כמו דב קוטב בחורף.

למעלה