מה נראה לכם?

nogao10

New member
מה נראה לכם?

יש לי שתי שאלות שאמרתי שאני אשאל, אז הנה אני כאן: 1. איזה סוג שירים יותר מגדירים את הלהקה? שיריים כמו Never again ו Animals או שירים כמו Far Away ו If Everyone Cared ברור שרבכם יגידו שניהם, אבל באמת, איזה מין סוג להקה הם יותר, רוק כבד או בלדות?? 2. ממזמן שמתי לב שחצי פורום בון ג'ובי שומע חוץ מהברור מאליו (השלישיה המסורתית, בון ג'ובי אירוסמית' וגאנז) גם המון ניקלבאק. השאלה, האם נראה לכם שצריכים להפוך את זה לרבעייה המנצחת, או שבכל זאת זה צירוף מקרים מוזר, ולניקלבאק אין שום קשר מוזיקלי עם אף אחד משלושה?? מצפה לתשובות, נוגה

אויי סיבכת אותי לגמרי עם השאלות האלו ../images/Emo122.gif

למה שלא תקחי את ניקלבאק ותתיחסי אליהם כאל להקת רוק וזהו
גם פינק היתה בתחילת הדרך שלה מוגדרת כזמרת אר אנד בי [!!!] וכיום היא בכלל בפופ פאנק אז מזה באמת משנה
יש להם מוזיקה טובה. חלק שירים רועשים יותר חלק בלדות נעימות ויאללה זורמים..
אחרי הכל, כולנו הולכים אחרי מוזיקה טובה..שהרי אין על בונג'
וניקלבאק ביחד
בקיצור- לכי אחרי הלב והאוזן [כי לפי השמות של המוזיקאים ששמת פה בהודעה אני רואה שיש לך אחלה אוזן בעולם
] ורבעיה
יאללה.. נואו פרובלמו!

טבו לשי

New member
אני לא חושבת

ש"מגדירים" זו בדיוק המילה, אבל אני חושבת שהסגנון שלהם הוא יותר כמו NA או Animals כי אם מקשיבים לאלבומים הראשונים שלהם, אז הסגנון הזה בהחלט שולט עם ההכרה שלהם הם התחילו עם בלדות

yrutoo

New member
בקשר לשאלה הראשונה

ניקלבק הם להקת פוסט ג'ראנג' והמאפיין העיקרי שלה זה השירים הכבדים יותר.... בלדות צריך כמעט בכל אלבום אז גם להם יש, מעטות אבל טובות.

Ro¥aL

New member
קשה לענות אבל בכל זאת

1. הייתי אומר שרוק כבד כי בכל ראיון שני צ'אד מדגיש שהם להקת "Hard Rock" ואני גם אישית נראה לי יותר אוהב שהם עושים רעש.. אבל מחר בטח אני אגיד ההפך.. תלוי במצב רוח 2. ניקלבאק לפי דעתי לא קשורים.. זתומרת כן.. אבל נראה לי ה"שלישיה" הזאת צריכה להישאר איך שהיא

למעלה