מה נעשה עם הפרסי?

dima269

New member
טיל אטום זה טיל חסר רגשות?

כי אם כן אז זה באמת מפחיד.

שרירי86

New member
זה עושה אותך אוטיסט

יש קרינה מאוד חזקה זה עלול לשתק אותך וגם את הצאצאים שלך . זה לא בהכרח משמיד\מחסל אותך . האיראני לא ממהר לחסל אותך , הוא רוצה שאתה והמשפחה שלך תסבלו קודם .

Continuum

New member
..

"מפלגות מונעות הידברות בין בני אדם למה על כל אחד מרוח על המצח - 'לא תשכנעו אותי'. על כל אחד. יהא מאיזה מפלגה שיהיה, א-ו-ת-ו לא תשכנעו - רק קו המפלגה ותו לא." -מאיר אריאל סתם שמעתי-הדפסתי.

נננ3

New member
אסור להתעלם מהאיום האירני

מי שקורא היום להשמדת ישראל עלול מחר להשמיד את המערב אם אירן תפוצץ פצצה מלוכלכת בלונדון , פריס , וושינגטון כלכלת המערב תקרוס.

dima269

New member
זה נשמע כל כך רציני

רלקס אח שלי. אף אחד עוד לא מת מקצת ליכלוך...

הבועה תקרוס

מה שתכלס בשטח ימשיך להתקיים, כפי שהתקיים גם אחרי ה11 בספטרמבר(זה בתקווה שלא תיפתח מלחמה גרעינית כוללת).

S h a y D u

New member
באירופה יש המון מוסלמים,

אני לא חושב שלאיראנים יש אינטרס להפיל שם משהו...

GreatGTM

New member
תחשוב שוב

בישראל יש המון מוסלמים, גם בארה"ב... עכשיו תבין: האיראנים רוצים להתחיל מלחמת עולם שלישית שלפי הקוראן אחריה יחזור הנביא מוחמד. בוא נראה, על מי הכי טוב להוריד פצצה בשביל זה? על ארה"ב, אולי. על אירופה? גם ככה לא עושים כלום חוץ מלהעיר הערות. על ישראל? כן. למה? ירושלים מקודשת ל-3 דתות, מישהו יהיה חייב להילחם באירן אח"כ ואז תראה שרשרת של בריתות מתחילה לפעול, מדינות יקחו צד וכו'.

סלוניק

New member
טוב, אז אין מה לפחד מהפצצה האירנית.

הרי יש בישראל מיליוני מוסלמים.

זסבה5

New member
שמע ישראל !!

כמה זמן אפשר לחכות עם האיום האיראני ?! למה אולמרט מחכה ?! כניראה שישראל הולכת לחטוף בגדול מהפרסי המטורף הזה ?אולמרט , קדימה להפגיז את הכור הגרעיני !!

GreatGTM

New member
לו היית מבין קצת באטום האירני

היית יודע שאי אפשר להפציץ אותו מהאוויר. צריך לבוא מהקרקע, לכבוש ערים שלמות, למצוא את הכניסה ואז לפוצץ. כיוון שלישראל אין את היכולת להתמודד עם התוצאות של דבר כזה וארה"ב שקועה בבוץ העיראקי (נראה שיש שם מלחמת אזרחים וצבא ארה"ב באמצע) אז גם אנחנו וגם האמריקאים לא יכולים לעשות כלום (אנחנו יכולים אבל צריך איזה גיבוי שארה"ב לא יכולה לספק כרגע).

זסבה5

New member
שני דברים :

1- כבר יש להם פצצת אטום ?? כי ממה שהבנתי מה שיש להם זה מתקן לייצור נשק גרעיני . ולא פצצה מוכנה עדיין . 2- נניח ויש להם אטום למה אי אפשר להפציץ אותו מהאוויר ??

אי אפשר לדעת כבר

מה יש להם ומה אין להם.. אבל גם בלי פצצת אטום המדינה הזאת מסוכנת לנו ולשאר העולם

GreatGTM

New member
תגובה

1) לא, אבל יש להם עדיפות בכח אדם. 2) התכוונתי למתקנים. אי אפשר להפציצם מהאוויר משתי סיבות: * טוהר הנשק של צה"ל - איסור פגיעה באזרחים (כן, יש דבר כזה, אל תאמין לשמאל הקיצוני), כל מתקני האטום האירנים נמצאים בערים. האיראנים מיקמו אותם שם כלקח מהפצצת הכור העיראקי, הם מיקמו אותם בערים במודע כדי למנוע ממדינות דמוקרטיות עם ערך לחיי אדם לפגוע במתקנים. * מיקום המתקנים הוא מתחת לאדמה. הדרך הטובה ביותר לעצור טיל היא עם חול וסלעים, אצל האיראנים יש הרבה מהסוג הזה. הטילים שיש לחיל האוויר שלנו לא מסוגלים לחדור את השכבה הזו.

שרירי86

New member
בחייך !!

אפשר להוציא את התושבים בדיוק כמו שעשו ללבנונים . ואחרי שנפנה את הלבנונים נפציץ את הסלעים ואת האבאאבאא של "הסלעים" . שאל את יאקי , יאקי הולך להיות טייס אני סומך עליו (בערך) .

שרירי86

New member
אתה מסבך את עצמך .

מוציאים אותם דרך נמל התעופה בדיוק כמו שעשו ללבנונים . מי שלא ייצא שלא יתלונן אם הוא יחטוף טילים . ואז אני מפגיז עם ה F18 את האבאבאבאטבאט של המתקן .
אגב היה קורע מצחוק שכתבת שיש "סלעים"

למעלה