מה נעשה עם הפרסי?

מה נעשה עם הפרסי?

מה אתם אומרים פעם ראשונה ישראל וארצות הברית חסרות אונים נגד העולם הערבי ? לדעתי אם לא נפעל בחודש הקרוב להפלת המשטר האירני בחורף הבא נהיה במקלטים הרבה מאוד זמן.. והפעם כל הארץ אולמרט צריך לבנות מהר מאוד קואליציה ציונית מורחבת של כל מי שרוצה להציל את המדינה שזה אומר בלי חברינו אחמד טיבי וכל הליצנים שאיתו. לאחד את הצבא ולצאת עם ארצות הברית לקרב [שאולי] ימנע חורבן בית שלישי

הוא יפול במילא

אבל כרגע לא צריך תזוזות צריך להיות מאוחדים ולגמור את האיום

iknow

New member
פצצת אטום בתל אביב לא מגיעה לרחובות

נכון? כי אם לא, אז אין מה לדאוג, חבר'ס.

כדאי לך להתחיל לדאוג-

לתל אביב יש את הבועה שתגן עליה, וברגע שהטיל ינתז מהבועה אז רוב הסיכויים שהוא יעוף לרחובות. למה? כי הוא ירצה שתחתום עליו, זה למה!

רוני13

New member
אממ...

זה לא סותר! אם היא תיפגע בתל אביב זה ייפגע בכל הארץ כולם אומרים ש"פצצת אטום יכולה להרוס עיר שלמה"-וזה עוד במונחים של העולם שכל עיר היא פי 2 מגודלה של ישראל! אממ...אז אתם יכולים להתחיל לארוז ולעזוב את הארץ הנוראה הזאת.

dima269

New member
אתה טועה

במשך כל מלחמת המפרץ שום טיל לא התקרב לרחובות. במשך כל האינתיפדה לא היה ברחובות פיגוע, ואפילו ניסיון לפיגוע לא היה (העיר היחידה בת יותר ממאה אלף תושבים שלא היה בה פיגוע). קסאמים לא מגיעים לכאן, על קטיושות אין בכלל על מה לדבר. אחרי כל ההקדמה הזו, אתה עדיין חושב שאיזה טיל-שמיל שיכוון לעבר ת"א יכול לאיים עליה?

dima269

New member
נו ו..?

זה עדיין קרוב יותר לנס-ציונה וראשל"צ מאשר לרחובות. בתור אחד ששהה ברחובות באותה עת, אני בהחלט יכול להעיד שלא חשתי מאויים מהטיל הזה. אפילו לא קצת.

gil levi

New member
זה באמת יותר קרוב לנס ציונה.

אפילו אני יודע את זה.

סלוניק

New member
וקרוב יותר לבית חנן מאשר לנס ציונה.

בסופו של דבר, רחובות היא היישוב העיקרי בסמוך לצומת בית עובד (קרובה יותר מראשל"צ לדעתי).

gil levi

New member
שקט! שלא ישמעו....

במלחמת לבנון 3 הם עוד יתנחלו פה
...

במלחמת לבנון 3

כל התל אביבים יברחו לחו''ל ולאילת ואנחנו נראה את זה לבד =] זה יבוא

כבר במלחמת לבנון השניה

מכון וייצמן היה מפוצץ בצפונים שחשבו שאם להם נהרסו החיים, זה נותן להם את הזכות להרוס גם לשאר. מי שחושב שת"א, שספגה קרוב ל-40 טילים במלחמץ המפרץ ומאות הרוגים מפיגועי טרור בשנים האחרונות (לא כל שכן אסונות דוגמת גשר המכבייה וכו') היא בועה, מעולם לא ביקר בעיר החינוך, המדע וההדרים.

רוני13

New member
אממ...

אני חושב שלא הבנת מה זה טיל אטום....זה לא ממש דומה לפיגוע או לקטיושה! חח....אם נעשה מטאפורה אז קטיושה היא טיפת מים ופצצת אטום היא גשם שלם!

gil levi

New member
ואני לא חושב שאת הבנת

מה זה רחובות ... זה ממש לא דומה לתל אביב או נתניה!

אכן

רחובות היא סוג של מיני ישראל בגודל לייב, בתוספת בניין בצורת דילדו אכזרי.

למעלה