מה נסגר?

כהניסט

New member
תודה אחי

אבל אין צורך. הם רבים אחד עם השני כדי שלא ישאר להם זמן לאויב האמיתי. כי עם כל מה שנאמר על האויב הערבי - להחזיר הוא יודע. מזה הם מפחדים. תן לרדיקלי המקלדת להעביר ת'זמן בויכוחי סרק בפורומים. זה מה שהם יודעים לעשות הכי טוב, לצערנו.

שרירי86

New member
חחחחחחחחחחחחח

הדבר היחיד שאתה עשית זה השמצות נגד מפלגת החזית בהיותך מנהל אצל חיים. וגם ניסת להציף אצלנו בפורום החזית - ללא ההצלחה. אבל כמו שראית נקמנו בך, בחיים בן פסח המתחזה, באהרון לוין, ובשאר הזונות הוירטואליות באתר הימין המזוייף בעל הדמויות הוירטואליות....

כהניסט

New member
מעולם לא הייתי מנהל בפורמים של חיים בן פסח

גלשתי שם תקופה של שבועיים בערך. יש לי שם פחות מ-20 הודעות. בכל מקרה, אני כבר לא גולש שם. התבגרתי. תנסו גם אתם.

כהניסט

New member
אני משתדל לא להישבע, אבל אתה מוזמן לבדוק את

מה שכתבתי בהודעה הקודמת בכל דרך שתבחר. חבל שאתם בוחרים להתנפל סתם בלי לבדוק כלום. לא שזה הפריע או הפחיד אותי, פשוט חבל שאנשים כמוכם, שאוהבים את הארץ, בוחרים לשנוא יהודים. בעקבות ההודעות ההזויות של שחיף86 בדקתי קצת בגוגל על ההיסטוריה שלכם ןשל חיים בן פסח/ויקטור משהו - ונותר לי להצטער שאתם מתנהגים בצורה כזאת. בכל מקרה, גם אם תמשיכו ת'שירשורים המיותרים שלכם וגם אם לא - אני שמח שכבר אין לי חשק להיות אקטיבי במאבק על הארץ, כי אם הייתי פוגש אחד מכם בהפגנה או בפעילות אחרת - אני לא בטוח שהייתי מחזיק את עצמי. נו, הצלחתם לעצבן אפילו אותי. אם תרצו להיפגש, יש מסרים ששם נוכל לקבוע איך בא לנו ליישב את העניין. יום טוב.

נחשון5

New member
תגיד לי. כהנא צדק,

למה חיים פסח מלכלך עליך? מה, הוא ניצל אותך? אני מציע תנקום בו.

נחשון5

New member
הבעיה איתו שהוא מתחזה.

והוא נאבק באנשי חזית יהודית לאומית.

שרירי86

New member
עלינו לחשוף את המזוייפים.

הוא מבזה את הרב הגאון בכך שהוא מכנה עצמו ``כהניסט``. אבל אל דאגה, הוא רק וירטואלי. שיבוא פעם אחת לאיזה אירוע יחשוף את עצמו הפחדן!

נחשון5

New member
למי מפצח הצביע?

ראיתי בפליקס סרטון שניקרא ``מי הצביע לשמאל?`` ומדברים בו על הגולש מפצח.

רק מהדיבורים שלכם על פוליטיקה אני נרדמת..

בס"ד
תהיו בריאים! לילה טוב!

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif אחים יקרים אני רוצה להתערב רגע

רק לפני שבוע בערך סיימנו את ט' באב ... רק לפני כמה ימים ישבנו על הריצפה ובכינו על חורבן בית המקדש שנחרב בעוון שנאת חינם. רק לפני כמה ימים אמרנו שבית המקדש לא ייבנה אלה בזכות אהבת חינם ... האם זה היה לריק? מה העיניין? דיי עם עלבונות ודיי ויכוחים כאלה ואחרים, הם לא לשם שמים. אבקש לסיים בבקשה את השירשור הילדותי הזה. תודה רבה לכם .

כהניסט

New member
בוא אני אסביר לך משהו טל אחי

לפני הרבה זמן פרסמו בתפוז לינק לאתר שנקרא "הימין האמיתי". כאחד שא"י חשובה לו, בדקתי את האתר. כתבתי כמה הודעות. כשגולשים, שהם אחלה יהודי בעיניי, התחילו לחזור על עצמם - הפסקתי לכתוב. מאז חזרתי לפורום ההוא אולי עוד פעם-פעמיים ולא כתבתי כלום עד כמה שאני זוכר. באותה תקופה גם התחלתי להתחזק. זהו. אין לי שום דבר נגדם או נגד יריביהם. להיפך. אוהב אותם כי הם יהודים מאמינים. הם נאבקים על א"י ואני לא יכול שלא להעריך את זה. אבל אין לי גם עצבים כאלה חזקים שאני יכול לספוג איומים מילדים בני 19 . לכן הגבתי בעצבים. אני מתחיל להצטער על זה. אולי אתנצל בערב, עכשיו אני עדיין עצבני.

תבין דבר אחד אח יקר

האיומים האלא הם לא איומים של ילדים בני 19.הם הבנים של הקדוש ברוך הוא ולא משנה בני כמה הם. כל מאת ה'. ככה אומר רבנו, רבנו אומר שכל מה שאומרים לך, תבין שזה מאת ה'. לאדם בעולם הזה אין משמעות. הצדיקים הללו, לא מתכוונים להעליב אותך, לא מתכוונים לרדת עליך ולא מתכוונים לאיים, הם אומרים את מה שה' רוצה להעביר אליך, הם מעבירים לך את הניסיון שאתה צריך לעמוד בו. תקבל אותו בשמחה רבה, תודה לבורא עולם על הניסיון ואל תענה להם.והם כמובן שצריכים לעמוד בניסיון של "להגיב לך" וכמובן שאסור לעשות כן בדרך איומים וגידופים, שזו אינה דרך התורה. רבנו אומר, שאדם יכול להגיע לגדולות בזכות זה שמבזים אותו והוא לא עונה. ככה צריך להתנהג. ולאותם צדיקים יקרים, אני שופט אתכם לזכות כמובן ומבין שארץ ישראל חשובה לכם, אבל זו לא דרך התורה להתנהג ככה. ידוע לנו שארץ ישראל היא מעלה גדולה מאוד ובלי ארץ ישראל אי אפשר להגיע כמעט לשום מעלה. ולכן גם אני אלחם ב"ה על כל גרגר חול בארץ הזו וגם אני הייתי בצבא ואני עדיין חתום על מילואים והייתי בשמ"צ 06. וברוך השם אני אוהב את הארץ. אבל בבקשה מכם, לא לבזות את כבוד התורה ולא לדבר באיומים, כי לא ייצא מזה כלום חוץ משנאת חינם שבגללה חרב בית המקדש. אבקש לסיים את השירשור ולמחול כל אחד בליבו על מה שאמר (זה מקרב מאוד את הגאולה, מי לא ירצה בכך?) אז קדימה, לומר בקול רם, מחלתי מחלתי מחלתי ... ה' יברך אתכם.

Lavender Moon

New member
../images/Emo201.gif

בס"ד אחי היקר והאהוב... אל תתבלבל...הכעס הזה לא קשור אליך,הוא לא חלק ממך... היצר הרע רוצה שתחשוב שזה אתה ש"עצבני" ה"עצבים" שבוערים בתוכך... אבל לנשמה הטהורה שלך אין עצבים ולא שרירים ולא גידים לאומת זאת יש לה לב... רבנו אמר לברוח ממחלוקות אז פשוט תברח מהמקום הזה... אתה נשמה טהורה וקדושה! אני מתפללת שק' לא יתן לקליפה הזו לאיים עליך... רק תיזכר שזה הכל מאת ק'...אני יודעת שאתה יודע! אני מאמינה בך! הוא רוצה לראות אם אתה ברגע הזה בוחר בו יתברך-באמונה שאין עוד מלבדו או מאמין לעמלק שמנסה לשכנע אותך ולמכור לך דמיונות
שולחת המון אהבה וברכות...

Lavender Moon

New member
עכשיו הגבתי להודעה האחרונה

בס"ד ששם דיברנו...כתבתי שם את המחשבות שלי ואתה כתבת: "מאז ההתקרבות שלי לד' הפכתי ליהודי...." וכו'... ובסוף כתבת "ד' אוהב אותנו!! !איזה כיף להיות בן של מלך! מי מסוגל להתעסק איתנו????" אף אחד אחי המתוק והיקר! אף אחד!

lior02010201

New member
האיש הזה רק מחפש במה לריב זאת הבעיה

הוא יכול בצורה הקראית לבחור מישהו בשביל לעלות עליו בויכוחי סרק... כמו שהיה עכשיו עם הגולש המצוין כהניסט שכל פשעו היתה להשתמש בשם של הרב מאיר כהנא זצ"ל.

למעלה