מה נסגר עם DARK?!?!?!

angle sword

New member
מה נסגר עם DARK?!?!?!

עובד - לא עובד - עובד - לא עובד - עובד - לא עובד - עובד - לא עובד - עובד - לא עובד - עובד - לא עובד - עובד - לא עובד - עובד - לא עובד - עובד - לא עובד - עובד - לא עובד - עובד - לא עובד - עובד - לא עובד - עובד - לא עובד - עובד - לא עובד. תחליטו!!!!!!
*גרררררררררר*

o0O0o

New member
לא עובד>;

פאק.. אני מתחיל להרגיש את החוסר. הרגליים שלי נהיות קרות. אין טעם לחיי.. ביי חבר'ה. אני חושב שאני הולך לעשות את זה. אני הולך לשחק בגלובאלי>; סתם נראה לכם?! עדיף לירות לעצמי ברגל מאשר לשחק בגלובאלי!

o0O0o

New member
תגידו,

מה זה השרת זה, real mu. מה שאתם קוראים אותו "השרת של אלכס"? הוא מעפן, ריק, בלי סאונד. מישהו כאן בכלל משחק בו?

angle sword

New member
הוא לא עובד../images/Emo3.gif

גמאני עומד לירות לעצמי ברגל.. העיקר לא לשחק בגלובאל!!!

yadiday

New member
אני משחק

ב HELLENTRY כבר כשבועיים - ויש לי כבר 2 ריסטים ואני בדרך לשלישי הריסט הראשון - הוא הכי קשה הריסט השני - הוא הכי בעולם הריסט השלישי - הוא הכי יקר 200 מליון זן כל ריסט T_T 20 שקל ? 50 שקל ? 750 שקל ? - יקר לי 750..... T_T

Shaby Sababy

New member
גם אני משחק שם ../images/Emo13.gif

ייש לי דארק לורד רמה 300 ומשהו.. יש לי אאוטוקליקר ממש מהיר אז הציפור שלי מתקיפה כמו האק של מהירות חחח

elkapona

New member
גם אני משחק שם

אני פירסמתי את ה-MU יש לי OVERLORD שזה ההשתנות של DARK WIZARD שחכתי איך קוראים לה ברמה 361 אני בדרך לריסט הראשון פשוט גם לא הייתי פה איזה שבועים אז לא יצא לי לשחק אם הייתי משחק בשבועיים האלה הייתי עושה כבר איזה 4 ריסטים אני חושב......... מי שרוצה גם לשחק הנה הכתובת: www.hellentry.com

elkapona

New member
צריך לעשות את המשימה

אני לא יכול להסביר לך מזה אבל יש מדריכים בכל מיני פורומים אולי למנהל הפורום הזה יש תבקש את המדריך פה אני בטוח שיביאו לך........

Mor811

New member
חחחחחח../images/Emo3.gif

בימים האחרונים היה בעיה של האקר מסויים , אז זה היה נסגר ונפתח. עכשיו זה סודר וזה פתוח :O סליחה

angle sword

New member
באיזו רמה ריסט?!

הייתכן שהייתי רמה 350 ורוסטטתי אוטומטית?! חחח עברית נקייה

למעלה