מה נסגר עם תפוז??? לא שמעו

papal

New member
מה נסגר עם תפוז??? לא שמעו

על קהל יעד????????? אני באמת שמח שיש פירסומות כי זה מה שמאפשר את המשך קיומו של פורומנו הקט אבל כסטודנט לתקשורת אני שואל את עצמי האם א נחנו קהל טרקי חביב שכמותנו באמת קהל היעד לפירסומת לחזיית הנקה שרודפת אחריך לכל מקום כאן בפורום?? לא שמעתם על מיתוג שם בתפוז? לא שמעתם על המושג קהל יעד????? הלו? חזיית הנקה? כאן? מה בדיוק תשיגו מזה חברה?????

S h a y 9 9 9

New member
היה את הפרק ההוא...

שטריפ נכנס להריון וגדלו לו פטמות בכל הגוף. לך תדע אולי יום אחד תצטרך חזיית הנקה

מאז שאני לא רואה שום פרסומת בפורום

אני פשוט נהנה יותר מהפיירפוקס שלי

Bufreak

New member
כן, כשהיה לי פיירפוקס,

באמת לא ראיתי כל מיני דברים. תגובות בבלוגים, למשל
. דוד.

itstzar

New member
תתפלא, רואים תגובות, עושים חיפושים

אל תלכלך על השואש שלי

kartisia

New member
מה קרה ילד? ../images/Emo123.gif לא לימדו אותך בחוג

לתקשורת לעשות מחקר קצת יותר מעמיק לפני שאתה מחליט מי קהל היעד?
מה קרה, יש איסור על טרקיות מגיל מסוים? מסטטוס משפחתי מסוים? לא שאני אומרת שבתפוז ערכו מחקר ופילוח, אבל בודאי תתפלא לשמוע שהפורום הזה לא באמת מורכב רק מ-12 האנשים שכותבים כאן באופן קבוע.
אלא אם כן התכוונת לומר שסטאר טרק פונה לקהל יעד של גברים בלבד בין הגילאים 12-22.

kartisia

New member
אולי דוקא כן נפגשנו. ../images/Emo98.gif

הנה, כאן. אני חובבת ז'אן-לוק נמרצת, קוראת את הפורום באופן קבוע, וסטטיסטית, מגיבה כאן רק כשמגדירים את קהל היעד של סטאר טרק כך שהוא לא כולל אותי.

CaptainOok

New member
נפגשנו או לא נפגשנו...

בכל מקרה, תמיד טוב לדעת שהפורום לא מורכב רק מאותם 12 אנשים אקטיביים
חבר'ה, יש לנו עוד טרקית בארון, שיוצאת ממנו רק עם שקית נייר על הראש שעליה כתוב בטוש שחור "kartisia". שנזמין אותה לארוחת-טרק איכותית...?

itstzar

New member
ולא סתם טרקית, אלא טרקית איכותית../images/Emo8.gif

אין אין על פיקארד וTNG

Bufreak

New member
שלום, שלום ../images/Emo13.gif.

תפסנו אותך עכשיו, ואת צריכה להישאר. או לפחות לנשנש סופגניה אחת או שניים איתנו. פורים קל
משה.

papal

New member
איזה יופי

קודם כל ברוכים הבאים ושנית WELL לדעתי אם יעשה הסקר המתאים בדיקה מעמיקה- ופילוח שוק תגלי - שכן- רוב הצופים במס"ב בישראל הם גברים וכך גם רוב חברי הפורום - וכן יש ייצוג נשי - נכבד - אבל לא נשים- שעניין חזיית ההנקה עדיין רלוונטי אליהם אני אמנם לא מסתמך כאן על נתונים עובדתיים- אבל אני די בטוח שאם נעשה בדיקה סטטסטית זה מה שיעלה מזה מה שבטוח- כנראה שרוב רובנו- - גם הנשים שבפורום (להזכירך יש לפורום גם מנהלת) לא ממש מתעניינים בחזיית הנקה אני חושב שבפורום הורים או בריאות או משהוא כזה למשל- זה היה יכול להיות הרבה יותר רלוונטי

kartisia

New member
../images/Emo4.gif קשה להתווכח עם נתונים לא קיימים

ולגבי פורומי בריאות, קשה לי להאמין שבפורום בעיות פרוסטטה יתעניינו בחזיות הנקה יותר מבפורום הזה.

itstzar

New member
הממממ, ותחשבו גם על כל האימהות

שמציצות מאחורי הגב, להן לא מגיע לראות את הפירסומת?
גילוי נאות, יש לי פיירפוקס אז אין לי פרסומות, והיחידה שמציצה לי מאחורי הגב כרגע זו הכלבה שלי

למעלה