מה נסגר עם מוחמד דף?!?

מה נסגר עם מוחמד דף?!?

אני לא מבין אלוהים שומר עליו או משהו???????????????? 12 שנים כבר רודפים אחרי המחבל הזה, והוא עדין מצליח לשרוד. מילא אם הוא היה מסתתר בשטח כמו יבשת ארה"ב, אבל אנחנו מדברים על זה שהבן אדם נמצא ברצועת עזה. ועוד מי מחפש אותו, לא השרות החשאי של הרוסים ולא של הבולגרים, אלא השב"כ !!!!!! השב"כ נחשב לבין הארגונים החשאים המובילים בעולם. אז איך לא מוצאים עדין את מוחמד דף, אני לא קולט את זה. כל כך הרבה פעמים ניסו לחסל אותו, זה נראה כאילו אלוהים שומר עליו. אי אפשר לחסל את הרוצח הזה. לפי דעתי צריכים לעשות מבצע של מסתערבים, שסוף סוף יש מידע מודעני היכן נמצא האיש, לא לעלות מסוקים לאוויר ולירות כמו משוגעים. בסוף או להחטיא או לפגוע, אבל הוא יוצא חי. צריכים לעשות מבצע מדויק, בשעה ככה ככה, האיש יגיע למקום הזה והזה. ואז צריכים לחכות לו שם כוח צבאי גדול, יעני לעשות מין מארב שכזה. אז אולי סוף סוף יתפסו אותו.

yoavl1

New member
אחי, זה בדיוק העניין!

תסיק מסקנות. אלוהים לא שומר עליו..... פשוט אין אלוהים!

udi17

New member
מה נסגר איתך?

אתה בעד/נגד חיסולים??? סמוך על הצבא שהוא לא צריך עצות מבצעיות של חבר´ה בני 17 או כל גיל שלא תהיה.("לפי דעתי צריכים לעשות מבצע של מסתערבים..."). אני יכול למנות לך בתוך שניות,בלי לחשוב יותר מדיי עשרות חסרונות למה שהצעת...(למשל, צריכים לשמור על גורם ההפתעה, אם תמתין ותחכה לו עם כוח צבאי,זה כבר לא יהיה מארב,והוא יתחמק ממך שוב) הסיבה היחידה שדף לא חוסל הפעם היא מכיוון שצה"ל הפיק לקחים מחיסול שחאדה, ושיגר שני טילים בעלי אפקט נמוך יותר ע"מ שלא ייפגעו חפים מפשע... דווקא זה צריכה להיות מחמאה גדולה לצבא ולא ביקורת על כך שהוא מצליח לאתר על זמן אמת את דף או כל מבוקש אחר שהוא נוסע במכונית באמצע עזה ומזניק לעברו שני מסוקים...זה מודיעין מעולה!!!

בואנה אחי...

אתה ממש דפוק באמא שלי, מה חשבת שבאמת אני נותן עצות לצבא?!? כאילו אתה באמת חשוב שקציני צה"ל נכנסים לפורום וקוראים ורק אז הם פועלים, לא מבין מה זה המשפט המפגר הזה שכתבת לי,"סמוך על הצבא שהוא לא צריך עצות מבצעיות של חבר´ה בני 17 או כל גיל שלא תהיה". צה"ל נכשל, צה"ל כמה שהוא צבא מקצועי והוא בין הצבאות המובילים בעולם, כנראה שמוחמד דף הוא יותר מתוחכם מהצבא שלנו. אז אתה יכול לספר מפה ועד הודעה חדשה תירוצים למה החיסול לא הצליח, מילא פעם אחת, פעמיים אבל 12 שנים לרדוף אחריו?????????????? לא נראה לך מוגזם. לי זה נראה מאוווווווווווד מוגזם, 12 שנים לרדוף אחרי בן אדם אחד, הוא יכול לחיות ככה עד גיל 80 ולא יזיז לו. אלוהים שומר עליו !!

udi17

New member
בואנה אחי...

כדאי שתשמור על הפה שלך... ואם אתה יכול,אז גם תשפר את תכונות הקלט פלט שלך. אתה פשוט הגבת בלי קשר לכלום. אני באתי בתלונות (כנראה שציניות לא מדברת אליך) על הביקורת שאתה נותן לצבא,כאילו אתה איזה מבין גדול בעניניים מבצעיים...ואתה עוד ציירת את זה בצורה כזאת כאילו זה הדבר הכי קל בעולם. למוחמד דף יש אין ספור אפשרויות להתחבא בתוך עזה. זה מקום צפוף,מלא באוכלוסייה אזרחית מסייעת. להכניס כוחות רגלים רק בשביל לחסל את דף-אי אפשר להכניס, לכן צריך הרבה מאוד זמן לעקוב אחריו לפני שמחסלים אותו. אנחנו לא רודפים אחריו 12 שנה, אלא רק מאז שהתנקשנו ביחיא עייש,וכאשר עוד אז מדיניות החיסולים לא הייתה דבר שבשגרה... מה עוד שאז גם התחחננו כל הזמן לרשות שתתפוס אותו,ולכן העדפנו לא לחסל אותו כדי לא ליצור תסיסה נגד הרשות "הידודתית".

למעלה