מה נסגר עם חיים עוזר? למישהו יש מושג מתי יסיימו שם את השיפוצים?
מ מיכל שב New member 10/9/06 #3 את יודעת מה הכי מדהים? עברתי שם השבוע ונראה שאחרי השיפוץ הם מחזירים הכל לאותה צורה כמו שהיה קודם. ואני שואלת - WTF?????????????
את יודעת מה הכי מדהים? עברתי שם השבוע ונראה שאחרי השיפוץ הם מחזירים הכל לאותה צורה כמו שהיה קודם. ואני שואלת - WTF?????????????
N NeTa MuFlEtA New member 11/9/06 #9 לסיים?! O=../images/Emo217.gif הם בכלל התחילו לעשות שם משהו?! לא ניראלי :X. אנלא יודעת מה איתכם, אבל לי זה ניראה כבר שנים באותו המצב. זוועת עולם.
לסיים?! O=../images/Emo217.gif הם בכלל התחילו לעשות שם משהו?! לא ניראלי :X. אנלא יודעת מה איתכם, אבל לי זה ניראה כבר שנים באותו המצב. זוועת עולם.
B Bardug0 New member 11/9/06 #14 יש גם את הפרוייקטים שלהם בדרך יצחק רבין שנמשכים כבר שנים על גבי שנים. איציק אוחיון ללא ספק ייזכר בשבילי כבנאדם שהכי גרם לי לסבול תחבורתית.
יש גם את הפרוייקטים שלהם בדרך יצחק רבין שנמשכים כבר שנים על גבי שנים. איציק אוחיון ללא ספק ייזכר בשבילי כבנאדם שהכי גרם לי לסבול תחבורתית.
P pirates to the champ New member 11/9/06 #15 קקה רחוב, קקה עיר רחוב כלכך מסריח ומגעיל... ועוד קוראים לו הרחוב המרכזי של פ"ת... בושה וחרפה... פ"ת גועל נפש
קקה רחוב, קקה עיר רחוב כלכך מסריח ומגעיל... ועוד קוראים לו הרחוב המרכזי של פ"ת... בושה וחרפה... פ"ת גועל נפש
E e l a d i 2 2 New member 11/9/06 #16 שמעתי שאמורים לסים את העבודה עד ר"ה ראש העיר אמר שזה יהי אחד הרחובות היפים בארץ.............חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....... לפי מה שרואים עכשיו לא רק שלכלכו והרסו גם קיצרו את הכביש עוד יותר................פקקים..............
שמעתי שאמורים לסים את העבודה עד ר"ה ראש העיר אמר שזה יהי אחד הרחובות היפים בארץ.............חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח....... לפי מה שרואים עכשיו לא רק שלכלכו והרסו גם קיצרו את הכביש עוד יותר................פקקים..............
P pirates to the champ New member 11/9/06 #18 חחחחחחחחח עד ר"ה... גדול!!! אני מנייאק אם זה יהיה גמור עד 2009