מה נסגר עם השביתה?

מה נסגר עם השביתה?

מחר בע"ה אני אמורה לגשת לטסט (רביעי
) המורה אמר שייתקשר אליי רק בעוד כמה שעות,אבל אני לחוצה!!! מי יודע מה נסגר כבר? ועל הדרך עוד שאלה,מה אתם ממליצים לי להיות ראשונה או שנייה בטסט ב 3 הטסטים הייתי ראשונה עם כמעט אותו מסלול שאני לא אוהבת,הרוב מחוץ לעיר וקצת בעיר ואם אני אהיה שנייה הרוב יהיה בטח בעיר..אבל חוששת שיהיו אנשים/משאיות שיפריעו בעע מה כדאי לדעתכם? (אולי משנה מקום משנה מזל)? אוףףף מתי יהיה לי רישון כבר?

מימוזה21

New member
לגבי השביתה אין לי מושג...לגבי

הראשונה או שניה. עדייף שניה.כי ככה אתה "בודקת" את הטסטר יתרונות וחסרונות. בטסט ה2 הייתי שניה ו"בדקתי" את הטסטר וככה ידעתי שהוא מצפה לנסוע לפי המהירות שצריכה להיות על הכביש וכו'. וגם שאת 2 יותר נרגעים וכמובן מה שנותן הכי נקודות זה שבודקים שהנבחן/נת ה1 חגור/ה.פשוט לשאול אם היא/הוא חגור/ה. בהצלחה יאללה עוד 10 יום למלווה!!!

../images/Emo31.gif לא מסכימה דווקא

דבר ראשון לא צריך לנסוע לפי הטסטר, אלא לפי איך שלימדו אותך. דבר שני: כן, יש כאלה שיהיו רגועים יותר אם הם יהיו שניים. אבל יש אנשים שאם הם יהיו שניים, אז בזמן של הטסט הראשון רק ילחיצו את עצמם יותר והם מעדיפים לעשות ראשונים ולסיים עם זה. בגדול - אם את יודעת לנהוג [מה שאני מניחה שאת יודעת מעולה] זה לא אמור להשפיע הרבה. רק להיות מרוכזת המון בהצלחה!

מימוזה21

New member
אבל לכל טסטר יש "שגעון משלו" ורצון

משלו. טסטר אחד נותן חניות והשני לא. אני עשיתי 2 טסטים והיה הבדל גדול בינהם. בטסט ה2 הייתי שניה וראיתי איך הטסטר מתנהג וככה נהגתי. וגם הכי חשוב להסביר פעולות מסובכות. למשל אני הייתי בצומת והייתי אמורה לפנות שמאלה אבל משאית הסתירה לי!לא ראיתי את צד שמאל בכלל!רק ימין. אז אמרתי שאני מתקדמת קצת כי אני לא רואה כלום. בקיצור,פעולות קצת מסובכות פשוט להסביר. לי יוצא ביום יום להסביר לאמא שלי למה עשיתי פעולה כזאת או אחרת.

talush2005

New member
לדעתיי

וזה למרות שעוד לא עשיתי טסט , זה מטופש, אין עדיף או לא עדיף. להיות ראשון יש חסרונות שלו -כמו למשל שאת לא יודעת איך הטסטר ולא מכירה אותו ואם את שניה את יכולה קצת ללמוד איך הוא. ולהיות שני גם יש את החסרונות שלו - כמו לשמל שאת בנתיים מתה מהלחץ כי זה הרבהה יותר מלחיץ להיות שנייה ,עד שהראשון מסיים וזה. בקשר למסלול , אם את לא אוהבת את היציאה ממשרד הרישוי שאת נבחנת בו ולא מסתדרת שם לא יודעת אולי יש דברים קשים,זה אולי הסיבה היחידה שכדאי לך לנסות להיות שנייה,אם את מרגישה ככה. כל שאר הסיבות לדעתי זה לא רלוונטי בכלל. אם תנהגי טוב תנהגי טוב גם כשתהיי ראשונה וגם כשתהיי שניה לדעתי בוא נגיד זה לא מה שיעשה לך את הטסט. שיהיה לך המון בהצלחה בכל מקרה

למעלה