מה נסגר עם הפרק האחרון...

מה נסגר עם הפרק האחרון...

של "המדרגות" או יצא אשם או זכאי? ואם אשם,מה גזר הדין?

ESPN

New member
ספויילר!מי שעוד רוצה לראות שלא יפתח

הוא נמצא אשם ונשפט למאסר עולם ללא אפשרות חנינה...

אבל הפרק האחרון כבר היה לא?../images/Emo58.gif

שמתי ספוילר לכל מקרה.. מה ?! דיייייייי אני בשוקקקקקקק מאסר עולם?! איזה קטע!! מגיע לו!

ESPN

New member
נכון, היה כבר

אבל אני הרבה פעמים מקליטה דברים ורואה כמה ימים אחרי ששודר, אז ליתר ביטחון - אולי יש פה מישהו שהקליט ועוד לא ראה...

model77

New member
אז מה אתם אומרים ../images/Emo35.gif

בפרומו של הסדרה נאמר כך: "הסדרה שלא תרפה מכם עד לגילוי האמת" מכאן אפשר להבין שצוות YES מצהיר כי גזר הדין לדעתם צודק והולם, שהרי הוא גילוי האמת, בכל אופן, יש כמה דברים שאני לא הבנתי,הראשון: ניתן היה להבין שהכתובת להרשעה הייתה על הקיר לפחות ככל שהמשפט התקדם, אז במקום לשנות את כיוון ההגנה שזעק "חף מפשע, חף מפשע" יכל הפרקליט רודולף להעלות טיעונים להקלה בעונש, עם זאת, לאחר ההרשעה, כאשר השופט שאל את רודולף האם יש לו טיעונים לגבי העונש הוא ענה שאין לו שום טיעון, לאחר מכן נשאל ע"י השופט האם הוא מתכוון לערער והוא ענה שהוא יחשוב על זה, בפועל, עד כמה שהצלחתי למצוא באינטרנט פרטים על הפרשה הבנתי שרודולף לא ערער בסוף על גזר הדין, וכאשר מייק פיטרסון הסתבך בקטטה בכלא הוא אפילו לא רצה להוציא הודעה כלשהי לתקשורת להגנתו של פיטרסון, המראה המרגש יותר היה דווקא התגובה של 2 הבנות של מייק ברגע בו הושמעה ההחלטה, אבל אז שאלתי את עצמי איפה הבנים שלו, לא הראו אותם או את תגובתם להרשעה.

model77

New member
אז בעצם טעיתי ...

כי בפרק הסיכום נאמר שמייק ערער על גזר דינו. הבמאי אמר בפרק שהוא "חייב" לצלם את הדיונים בערעור. מאז עברו כמה שנים, האם ידוע לכם מה הייתה תוצאת הערעור או האם הקלו בעונשו ? יש מידע על מה קרה בעתיד ? אני פשוט סקרן לדעת.

למעלה