מה נסגר עם המפגש?

Roncha87

New member
../images/Emo13.gifמה הבנת מהרעיון שלי?

אני סתם חושבת שהדברים הכי טובים יוצאים בלי תכנון. הרי כל מפגש אנחנו מריצים צחוקים ורמת הגאוניות וההומור עולה. לכן אני לא חושבת שצריך לתכנן, אין לי בעיה להביך את עצמי קצת ולצלם את עצמי [אולי אפילו אני אפגש עם חיה ונצטלם יחדיו] אבל בכל מקרה פשוט כמו שאמרת ליפסינק של השיר וכל פעם נחתוך לתמונת נוף אחרת [הכנרת שאני אצלכם, עזריאלי, דגל ישראל,
] בקיצור אני אומרת שנשאיר הכל ליד הדימיון
. אני אביא מצלמת וידאו טעונה [במידה ויעל תזכיר לי
], מיכל, איך תערכי את זה?

mikmik000

New member
אממ..

לא בטוחה שהבנתי אותך נכון כי אפשר לפרש את מה שאמרת ב2 צורות חח. או שכולם עומדים ביחד ושרים ופשוט כל פעם מתמקדים על מישהו אחר [אפשר לעשות את זה מגניב דווקא שכולם יעמדו בשורה כזו וישירו (אבל לא סתם כמו פסלים, כל אחד עם היצירתיות שלו, אפשר להשתולל, סתם לרקוד, לעשות גיטרת אוויר או מה שבא לכם), והמצלמה תחלוף על פני השורה ויראו את כולם (נו קשה להסביר את זה בכתב חח)], או שכל אחד מצלם בעצמו ואז לערוך את זה ככה שרואים כל פעם מישהו אחר ובאמצע להכניס אירבנדינג
אני אישית אוהבת יותר את הרעיון הראשון, כשכמובן אפשר גם לשלב המון רעיונות ביחד.. זה שיר די ארוך, וכל הקטע בזה שאנחנו עורכים זה בשביל שנוכל לשלב המון דברים ככה שלזאק יהיה מבחר גדול חח ולא סתם שכל השיר נעשה את אותו דבר באותו מקום וכו'.. אממ לחתוך לתמונת נוף נראה לי שיהיה קצת מיותר כי לא נראה לי שזאק יבחר את זה כי הפואנטה שלו הייתה שמי שעושה את הליפסינק יעמוד על רקע הנוף הזה [או ככה לפחות הבנתי חח].. אבל תמיד אפשר לעשות דיזולב אחד מעל השני, או פשוט מראש להצטלם בליפסינק על רקע הנוף הזה. כעקרון אני לא מתכננת לעשות עריכה מסובכת במיוחד, סתומרת בלי איזשהם אפקטים מיוחדים או משהו, כי זה יכול לגרום לזה שלא יבחרו את הקליפ בגלל שבסופו של דבר הרי זאק בוחר כמה קליפים ומשלב אותם לקליפ אחד גדול, ככה שהוא צריך שהחומרים יהיו פחות או יותר נקיים בשביל לערוך את כל הקליפ הסופי בצורה אחידה.. אז הפואנטה של העריכה פה היא רק לשלב את כל מה שנצלם עם השיר, וזאק כבר יבחר מה הוא הכי אהב חח P: בסכ"ה צריך להתחשב בזה שהוא בוחר ממש כמה שניות מכל קליפ, ככה שלדעתי הכי טוב שיהיו כמה שיותר סגנונות [אנשים שרים לבד, ביחד, איירבנדינג, סתם קופצים ושרים ומשתגעים, מה שאמרתי מקודם שעומדים בשורה וכל זה, על כל מיני נופים ורקעים וכו'], כי לדעתי זה מגדיל את הסיכויים שהוא ימצא בקליפ שלנו משהו שיתאים לו, ואולי אפילו יותר מקטע אחד.
אגב, ביררת בחנות צילום שקרובה אליך כמה יעלה להעביר קלטת לדיסק? ואת לוקחת גם בחשבון שחוץ ממצלמה טעונה את צריכה להביא גם קלטת עם כמה שיותר מקום כן?
[עדיף ריקה לגמרי, או אם יש לך אחת שאת לא צריכה מה שמצולם בה ואפשר לצלם על כולה או על רובה, כי מניסיון קלטות המיני DV הן די קצרות (בד"כ רק של שעת צילום אחת), ובטח נצטרך די הרבה מקום]. כמה שעות הבטריה שלך מחזיקה כשהיא מלאה? הא ויש לך במקרה חצובה? [אני מניחה שלא, אבל שווה לשאול חח P:]

Roncha87

New member
אוקיי חחח בפעם המיליון אני אכתוב

שזה יהיה ממש מפגר שאני אעביר את זה על דיסק אצלי באזור ואז עד שזה יגיע אלייך ייקח שנים, אני מציע שנעביר את זה כבר בת"א, כמה זמן לוקח כבר להעביר את זה? בקשר לקליפ עצמו, כשהתכוונתי לתמונות נוף התכוונתי לאנשים על גבי נוף, חשבתי שזה ברור. זה פשוט יהיה קצת דבילי אם נעמוד בשורה באותו מקום כל הזמן ונשיר ונרקוד. זה לא מייצג את הארץ שלנו. הכוונה לנוף זה ע"מ שיהיה ברור איפה זה מצולם. סליחה אבל כמעט כל הפסקה האחרונה הייתה מזלזלת. את מדברת פה עם אשפית הארגון [מזכירה לך ש3/4 מהמפגשים עד כה אני ארגנתי] ואני יודעת בדיוק מה להביא ואיך. ברור שאין לי חצובה. בקשר לעריכה כששאלתי איך, לא התכוונתי לאומנות, התכוונתי פיזית איך, כלומר אם את מתכוונת שאני אעביר את זה לדיסק אז זה ייקח שנים, ברור לך כן? כי אנחונ נפגשים ביום חמישי ורק בשישי אני אוכל לשים את זה ואז גם לא בטוח שיהיה לי זמן אז יש מצב שזה יגיע רק ביום ראשון לחנות כלשהי ואז עד שזה יגיע אלייך.. אין לי מושג כמה שעות הבטריה שלי מחזיקה.

mikmik000

New member
לא ראיתי שכתבת מקודם על זה.. :X

[או שאני סתם סנילית? חח ><" ספרות דפקה לי ת'מוח -____-"] בכלמקרה, נראה לי שזה לוקח קצת זמן, יצא לי כמה פעמים להשאיר קלטות שיעבירו לי לדיוידי, אבל פשוט באתי לקחת את זה יום אחרי אז אין לי מושג כמה זמן לוקח להם לעשות את זה. סבבה, אבל יש קצת בעיה עם התמונות נוף בגלל שלא לכולם יש מצלמות.. בגלל זה חשבתי שהתכוונת לשלב תמונות נוף בקליפ בלי קשר אלינו כיאילו :X סורי, לא הבנתי נכון חח :$ הכוונה שלי ממש לא הייתה לזלזל בך :| פשוט חשבתי על זה שבגלל שזה לא דיגיטלי והכל אז צריך גם קלטת ורציתי לדעת אם יש לך אחת ריקה או שאפשר לצלם עליה, כי אם לא אז צריך שכל אחד יביא קצת כסף לקנות קלטת.. ממש לא התכוונתי לזלזל.. סליחה אם זה יצא ככה :\ הנחתי שאין לך חצובה, אבל היה שווה לשאול חח
יש לך את הבורג הזה שאפשר לחבר חצובה? כי יש מצב שחצובה אני כן אוכל להשיג מהבי"ס [יש יותר חצובות ממצלמות אז בד"כ רובן לא בשימוש]. הא, חשבתי שהתכוונת לעריכה עצמה. אממ צריך לברר כמה זמן לוקח להעביר לדיוידי. אם זה לוקח הרבה זמן ולא נוכל לעשות את זה ישר בת"א אז תעבירי את זה לדיסק בכל מקרה אצלך, ועד שזה יגיע אלי לא צריך לקחת כזה הרבה זמן, את יכולה מקסימום להעלות לראפידשייר או משהו כזה ולשלוח לי את הלינק, לא חייבים פיזית לשלוח את הדיסק.

steelwater

New member
התחלתי לחשוב על רעיונות

ולדעתי עם הליפסינק זה חובה אז נראה יל שכדי שננסה לבנות סיפור שיתאים לשיר וכולם או כמעט כולם יצטלמו וכל פעם שמישהו מצטלם הוא גם שר, אבל אל כאילו שמצלמים מיהשו עומד מול המצלמה ועושה ליפסינק, אלה נגיד שברק יש את החלק של Know when to walk, know when to walk away ואז רואים מיהשו הולך עצוב כזה ושר בנתיים. נדבר על זה כבר ביום חמישי חחח.

creepy creep

New member
לא אפשרי מבחינתי

אין לי זמן לפני המפגש להגיע לחיפה, ומצלמת הווידאו שלנו נמצאת אצל אחותי לתקופה הקרובה. בכל מקרה, לא רציתי להצטלם, אבל אני אספק תמיכה נפשית

Ch3nf3l

New member
אה!!!! אדם!! האילתי!!

פי, שכחתי ממנו לגמרי איזה יופי ואיפה אביעד? שימסור לסשה שהוא קוקסינל. סתם.

למעלה