אממ..
לא בטוחה שהבנתי אותך נכון כי אפשר לפרש את מה שאמרת ב2 צורות חח. או שכולם עומדים ביחד ושרים ופשוט כל פעם מתמקדים על מישהו אחר [אפשר לעשות את זה מגניב דווקא שכולם יעמדו בשורה כזו וישירו (אבל לא סתם כמו פסלים, כל אחד עם היצירתיות שלו, אפשר להשתולל, סתם לרקוד, לעשות גיטרת אוויר או מה שבא לכם), והמצלמה תחלוף על פני השורה ויראו את כולם (נו קשה להסביר את זה בכתב חח)], או שכל אחד מצלם בעצמו ואז לערוך את זה ככה שרואים כל פעם מישהו אחר ובאמצע להכניס אירבנדינג
אני אישית אוהבת יותר את הרעיון הראשון, כשכמובן אפשר גם לשלב המון רעיונות ביחד.. זה שיר די ארוך, וכל הקטע בזה שאנחנו עורכים זה בשביל שנוכל לשלב המון דברים ככה שלזאק יהיה מבחר גדול חח ולא סתם שכל השיר נעשה את אותו דבר באותו מקום וכו'.. אממ לחתוך לתמונת נוף נראה לי שיהיה קצת מיותר כי לא נראה לי שזאק יבחר את זה כי הפואנטה שלו הייתה שמי שעושה את הליפסינק יעמוד על רקע הנוף הזה [או ככה לפחות הבנתי חח].. אבל תמיד אפשר לעשות דיזולב אחד מעל השני, או פשוט מראש להצטלם בליפסינק על רקע הנוף הזה. כעקרון אני לא מתכננת לעשות עריכה מסובכת במיוחד, סתומרת בלי איזשהם אפקטים מיוחדים או משהו, כי זה יכול לגרום לזה שלא יבחרו את הקליפ בגלל שבסופו של דבר הרי זאק בוחר כמה קליפים ומשלב אותם לקליפ אחד גדול, ככה שהוא צריך שהחומרים יהיו פחות או יותר נקיים בשביל לערוך את כל הקליפ הסופי בצורה אחידה.. אז הפואנטה של העריכה פה היא רק לשלב את כל מה שנצלם עם השיר, וזאק כבר יבחר מה הוא הכי אהב חח P: בסכ"ה צריך להתחשב בזה שהוא בוחר ממש כמה שניות מכל קליפ, ככה שלדעתי הכי טוב שיהיו כמה שיותר סגנונות [אנשים שרים לבד, ביחד, איירבנדינג, סתם קופצים ושרים ומשתגעים, מה שאמרתי מקודם שעומדים בשורה וכל זה, על כל מיני נופים ורקעים וכו'], כי לדעתי זה מגדיל את הסיכויים שהוא ימצא בקליפ שלנו משהו שיתאים לו, ואולי אפילו יותר מקטע אחד.
אגב, ביררת בחנות צילום שקרובה אליך כמה יעלה להעביר קלטת לדיסק? ואת לוקחת גם בחשבון שחוץ ממצלמה טעונה את צריכה להביא גם קלטת עם כמה שיותר מקום כן?
[עדיף ריקה לגמרי, או אם יש לך אחת שאת לא צריכה מה שמצולם בה ואפשר לצלם על כולה או על רובה, כי מניסיון קלטות המיני DV הן די קצרות (בד"כ רק של שעת צילום אחת), ובטח נצטרך די הרבה מקום]. כמה שעות הבטריה שלך מחזיקה כשהיא מלאה? הא ויש לך במקרה חצובה? [אני מניחה שלא, אבל שווה לשאול חח P:]