מה נסגר עם המפגש?

steelwater

New member
מה נסגר עם המפגש?

תקשיבו, אני בעד ה-15.5 בגלל שבאותו יום יש פסטיבל ביטלס בחולון אז חשבתי שיהיה מגניב שניפגש ואז שמי שרוצה יבוא לחולון ונלך לפסטיבל הזה. מה אתם אומרים?

Roncha87

New member
../images/Emo45.gifנכון אני ידעתי על הפסטיבל הזה!

אבל זה נורא רחוק, ספק אם אני אגיע לשם. בכל אופן------ המפגש! יהיה ב-15.5 בת"א אני מניחה. אני אנצלש תכף ע"מ לראות מי מגיע ומי לא [וחסר למי שלא!]. אגב, איציק, אמרת מה דעתך בנושא.

Roncha87

New member
../images/Emo124.gifהמפגש #3

[זה נשמע כמו סרט המשך של סרט אימה גרוע ביותר
]. התאריך נסגר כנראה סופית ב-15.5. המיקום- תל אביב, הגן המשולש [נפגש בעזריאלי] שעה- מתי שתחליטו, אני מניחה אחה"צ. סמנו פה בבקשה שאתם באים [שמתם לב למניפולציה? אין אופציה לסמן שלא באים! מואהאהאה
]

creepy creep

New member
../images/Emo45.gif

אני אגיע, אלא אם כן יקרה משהו לא צפוי כמו לידה וכו'. איזה יופי שאני אראה את כולכם שוב!

hodown

New member
איזה עוד לידה????

הא? מה? מי? עכשיו גם את בהריון?

hodown

New member
חחחחחחחחח ../images/Emo6.gif שה' יברך את חוש ההומור שלך

צחקתי כל כך חזק מהמשפט האחרון שנחנקתי אני באה... דרך אגב איך מגיעים?

Roncha87

New member
כלי רכב עצום, ירוק, מלא בחיילים בד"כ

והוא כמעט תמיד מאחר. הלא, אוטובוס של אגד
.

jess r

New member
../images/Emo3.gif

לא יכולה. מצפה לראות קליפ איכותי במיוחד. תהנו

mikmik000

New member
../images/Emo45.gif כמובן :)

אבל קחו בחשבון בבקשה שאני מסיימת ללמוד ב2 וחצי, מה שאומר שאני רק אצא מאשדוד בסביבות שלוש, ואגיע לת"א בערך ב4.. זה יהיה בסדר להפגש אחה"צ נכון? אני מקווה שאין בעיה עם זה.

Ch3nf3l

New member
../images/Emo45.gif

בעזרת האוטובוסים. חה, יומיות AGAIN. אחרי רבעוש. (ואז חוזר לעוד שבועיים של קורס)

Ch3nf3l

New member
מה עם הקליפ?!

צריכים להתחיל לחשוב על רעיונות כדי שנוכל להתחיל לבצע אותם, לא יהיו לנו יותר מדי הזדמנויות. ואני בעד שהירושלמיות יצטלמו במקומות בירושלים, נצטלם גם בעזריאלי, רון תצטלם בהרים, מוריה תצטלם עם חיפה, איציק יצטלם עם ים וערסים. מושלם. וצריך להתחיל לחשוב על שטויות שנעשה בהתאם למילה, ומי "מנגן" על מה...

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif העניין הוא שלא לכולם יש מצלמת וידאו

אני יכולה לצלם כמה שוטים של האזור פה, חתולים, שפני סלע ואותי
. מי שיכול יצלם את עצמו באזור שלו. בכל אופן, מה אתה מציע חן? חשבתי שאולי נעשה איירבאנדינג רק של הזמר כלומר בלי כלי נגינה או רק כמה. כי זה הרבה יותר קל לעשות. האמת אני רואה את זה בראש- השיר ברקע ועוברים מאחד לאחד כשהוא שר [היה פעם קליפ כזה אם אני לא טועה של ביורק] ונכניס איירבאדינג של גיטרות תופים וכו'. נראה לי הכי הגיוני. בסופו של דבר האמת, הכל תלוי במה מיכל תעשה עם זה ואיך היא תערוך את זה. [אתה הגאון של הפורום, יש לך רעיונות?]. צריך שמישהו יביא רמקולים ניידים ואייפוד עם השיר עליו-מיכל?

Ch3nf3l

New member
אממ... קצת קשה לי...

להפיק רעיונות מהשיר הזה, במיוחד מהשורה העיקרית של Your silence is murder, אבל בקטע של Know When To Walk Away אפשר להצטלם כל פעם שהוא אומר את זה בסיטואציה שבאמת כדאי ללכת ממנה, ונגיד אפשר לעשות את זה כאילו זוג יושב בדייט. אפילו אני ואיציק בסיבוב בטריות אם תרצו. Slowly grind away the innocence <לא עולה לי שום דבר, אולי שמישהי מגיעה עם הרבה בגדים ואז מתחילה להוריד> If you can hide the evidence <ומתחת לבחורה מגלים שזה איציק> Erase the photographs <איציק מעיף עליי מצלמה> If you can choke down the laughs <ואני מת מצחוק ונחנק> אבל זה אם משקיעים, אפשר סתם לשיר, ולעשות תנועות מוזרות בהתאם למילים (אני מומחה) אתם יודעים מה יותר משעשע? שככל הנראה אני אצטרך להצטלם לקליפ הזה על מדים... (ואז זה לא יוכל להיות בתור קליפ, כי לא ממש חוקי להציג חיילים בטלוויזיה) נראה לי שאקח בתיק בגדים אחרים. אה, כן, אולי כל פעם שאומרים Your silence is murder מישהו מאיתנו נופל. חח

Roncha87

New member
../images/Emo6.gif אפשר לשים אצבע על הפה

כזה של להשתיק ואז מישהו נופל חחח

Ch3nf3l

New member
אמ,

אפשר שכל אחד יצטלם בבית שלו או במקום אחר (ע"ע ירושלמיות), וירקוד וישיר בטירוף לפי השיר (כבר התאמנתי), כמו שהצעתם, ואז נערוך הכל ביחד, לפי קטעים. וכמובן, במפגש, נצטלם גם כולנו ביחד. רק חבל שלי אין מצלמה טובה.

mikmik000

New member
אממ..

אבל כעקרון לפי מה שהבנתי מההסברים של זאק גם במייספיס שלו וגם באתר הזה, הרעיון שלו זה שכל אחד יעשה ליפסינק לשיר בצורה מיוחדת משלו (ושעדיף שיהיה ברקע משהו מעניין שמייצג אותו\את המקום שממנו הוא בא, ולא סתם איזה מצלמת אינטרנט בחדר חח), ואז הוא מחבר ועורך את הכל.. ככה שהעיקר צריך ליהיות ליפסינק בצורה כלשהי מיוחדת [איירבנדינג למשל היא דוגמא לזה], ולא קליפ ממש מבויים. ככה שאין יותר מידי מה לחשוב על זה מבחינת ההקשר לשיר לדעתי, צריך פשוט למצוא כל מיני מקומות יפים בת"א, ולעשות ליפסינק עם איירבנדינג או באיזה צורה שנחליט. אגב, יש לכם מושג כמה עולה לעלות לגג של עזריאלי [לא הגג של הקניון, אלא למעלה לתצפית]? כי אם זה לא ממש יקר, זה יכול ליהיות מגניב להצטלם על הנוף של ת"א. חח הרעיון של רון ממש יפה, בהנחה שהבנתי נכון את הכוונה.. וכמובן שאפשר גם לשלב אותו עם עוד ראיונות, ואז יהיה לזאק יותר מבחר חח.
[וכן, אין לי בעיה להביא את השיר על האייאודיו עם רמקולים ניידים].

למעלה