מה נסגר עם דניס... ?

א ו ר3

New member
מה נסגר עם דניס... ?

היא הייתה אמורה להכין לבעלה ארוחת ערב... מילא שהיא הזמינה ממסעדה אבל למה להגיד שהיא הכינה הכל לבד.. ?

ronkikon

New member
הפרק של אתמול

אוי דניס דניס היא מתנהגת כאילו היא בת 5!!!! וראיתם איך הבית שלה היה הפוך!!! זה היה פשוט דיר חזירים. איכס איך הם חיים ככה? זה מביא מחלות!!! והיא שוברת כוס ומחביאה את הזכוכיות?!! מה נסגר איתה??? רייצ'ל נראית אחת שאוהבת לחרחר ריבים... למרות שאני מסכימה שטי לא הייתה צריכה לפתוח את זה לפני כולם במכונית.... אבל איך שהיא השלימה איתה אח"כ בקבוצה, טי היא פשוט נשמה טובה.. הבנתי שהיא עוד מעט תעשה תספורת של פוני ושיער באורך הכתפיים. לא נראה לי שיהיה לה יפה.. איך קאסי בכתה עם המורה שלה, זה היה ממש עצוב... ומה באמת הקטע עם הפירות? זה לא קצת מוגזם? זה מעליב גם לפי דעתי. אבל המורה יצאה בסוף ממש בסדר, איך שהיא דיברה איתה בסוף... היום זה הפרק האחרון של השבוע... איזה באסה!!!! סופשבוע מעולה לכולם! ופורים שמח!!!!! רוני

זה לא מעליב, זה ממחיש

יותר קל ללמוד מתמטיקה עם עזרים, גם לי בהתחלה נתנו להשתעשע עם בדידים, אח"כ התחלתי לשנוא מתמטיקה, כי לקחו לי את הבדידים.

וזה שהוא ניקה אחריה את הכוס השבורה

כי היא סת העיפה את זה מאחורי הדלת?? הוא לא היה אמור לעשות את זה!!

א ו ר3

New member
תכלס..

אין בעיה , שתודה בחולשות שלה... אבל למה להגיד בהתחלה "הוא לא אמור לנקות אחריי " ואחרי זה זה בדיוק מה שהוא עושה.. ודניס משחקת אותה כאילו היא "הצליחה" במשימה

סומסום6

New member
מוזר לחלוטין הקטע הזה../images/Emo5.gif

וזה נראה כאילו היא לא למדה שום דבר בזמן השהות שלה שם. ממש אכזבה ..הוא מנקה והיא אומרת.."יש לי חורים בגרביונים" <!?!??!> והקטע של השקר... מטופש לגמרי. ועוד מול מצלמה? הביקור שלו ..לא הוביל לכלום חוץ מזה שההתנהגות שלה היתה יותר מודגשת. לא יודעת... לא הבנתי .

t a m i 2 5

New member
האמת אני הייתי בטוחה שבעלה הבין לבד

הרי הוא מכיר את אישתו הבחורה לא יודעת להכין עוגה אז להכין אוכל איטלקי? אני חושבת שהיא סתם הייתה סרקסטית כהרגלה והוא הבין את זה:) מה נראה לו שהיא למדה לבשל כל התקופה שהיא בבית? :)

Y. Welis

New member
וגם לא נשאר ללילה כמו האחרים

למרות שיש עוד חדרים פנויים.

תסלחו לי אבל הדניס הזאת...

דפוקה ברמות!!!! מסכן בעלה, בחיי... הקטע עם הכוס הרג אותי, איך היא שיקרה לו שהיא לא מצאה יעה ובכלל זה דחפה את ה"שרידים" לשירותים, נראה לי שאם לא היו שם מצלמות...^&%$# ומזה הארוחת ערב המסכנה הזאת, מסכן, הגיע עד לשם והיא מגישה לו אוכל מוכן
לא נראית לי הדניס הזאת.

nate200

New member
דניס מדהימה, מצחיקה ואמיתית

אני מאוד אוהבת אותה- איך אפשר שלא??? היא קצת עצלנית, וקצת קשה לה, אך אני מאמינה בה ואני מאמינה שהיא תשתפר. היא רק צריכה קצת זמן.. היא סה"כ שבוע בבית.

רסקול

New member
מסכים ומצטרף

זוכרים את מורין, זו שילדיה נפטרו ממחלות, זו שהבית שלה נשרף והביאו אותה לנוח שבוע, אז ליד דניס היא נשמעת כמו תקליט שרוט וגרוע משנות תרפפוווווו. דניס היא הסטנד-אפ האמיתי.

Y. Welis

New member
היא שחקנית מושלמת

הבעיה היא שנדמה שהיא משחקת את עצמה כל הזמן: כל מה שהיא אומרת נשמע כמו מין גירסה נשית של 'אייס וונטורה', שכל מילה שלו היתה בטון לא מתאים וכמו פרודיה על משהו. היא לא נשמעת אמיתית בשום רגע.

Y. Welis

New member
אבל היא התחילה להישמע יותר נורמלית

בפרק הלפני-אחרון (מיום חמישי שעבר). זה אולי שינוי.

t a m i 2 5

New member
אני גם התאהבתי בה...

יש דברים שהיא לא מודעת אליהם...תחשבו שעד עכשיו היא לא שמה שהיא בריונית כלפי אחרים וזה כל כך שקוף... זה רק מראה עד כמה היא לא מודעת לדברים שהיא עושה... לפחות היא מודעת לזה עכשיו יהיה קשה לשנות את כל זה היא צריכה למצא את עצמה גם להיות מצחיקה כמו שהיא רגילה להיות וגם לא להיות בריונית ואנוכית... אני חושבת שהיא תגיע רחוק.. היא פלפלית כזאת מלאת חיים הזכירה לי את איימי בתכונת האלה... שיהיה לה בהצלחה!:)

MommyHug

New member
../images/Emo45.gif דניס מדהימה וחמודה ואמיתית

היא מצחיקה בטירוף ונכנסה לי ל
אני לא חושבת שהיא עושה משהו רע, היא יודעת שמשהו תקוע אצלה והיא רוצה לשנות אותו ואיזה חמוד בעלה איך הוא אוהב אותה

Nadav נדב

New member
אני לא מצאתי שום שקר של דניס

ההערה על זה שהיא הכינה את האוכל בעצמה היתה בבירור בציניות - ואולי היא באמת לא מצאה יעה? את יודעת, לא מצלמים שם כל רגע ורגע...צריך לדחוס יממה שלמה ולפעמים יותר לפרק של 45 דק'. אני גם חושב שהיא מקסימה.

בחייך נדב...

כל בן אדם נקי ואפילו קצת מסודר אפילו היה משתמש בנייר בתור יעה... כזה טמטום עוד לא ראיתי.. ראש קטן לא יעזור... זה לא שביימו אותה או משהו כזה..

למעלה