מה נסגר עם גלן באלרט...

מה נסגר עם גלן באלרט...

אמרו שהיא רשמה עליו את hands clean... שהיתה מריבה למרות שמתישהו היא אמרה שהוא האח הרוחני שלה............ וכל השטויות האלה... מי שיודע פרטים.... שיביא.............. צריך אחד שיגאל את המוזיקה שלה........

gggrrr

New member
גנבת לי

בדיוק חשבתי לרשום עליו, לטעמי מפיק גאון ובאמת מעניין למה הם כבר לא עובדים ביחד.אני תמיד חשבתי שהוא לא משהו עד ששמעתי את העבודה שהוא עשה עם no doubt בthe return of saturn מה שמוכיח שהוא ענק כי זה הדיסק הכי טוב של no doubt הרבה מעבר לרמה של שאר האלבומים שלהם. בקיצר ,עזבו נייג'ל גורודיץ' אני בעד קאמבק של אלאניס וגלן

dilan angel

New member
נכון../images/Emo45.gif

הוא באמת ענק! ובאמת return of saturn הוא ה-דיסק של נו דאוט,בזכותו כנראה.

Rוית

New member
אני לא יודעת מאיפה שמעתם את זה

אבל אני שמעתי שHC נכתב על סופר מבוגר.. ודוגרי הייתם רואים את אלאניס עושה עוד דיסק כמו JLP? כי אני לא..... לא יודעת למה, קשה לראות עוד דיסק כזה...

AlanisJunkie

New member
אבל גלן גם עבד איתה על SFIJ ובכל

זאת יצא משהו שונה. וצריך להודות, שיש לו מגע קסם בכל הקשור לאלאניס. כשהוא מתערב לה זה יוצא מוצלח.

Rוית

New member
כן אבל זה היה בתקופה יותר...ממ..

רציתי לרשום "נאיבית" אבל אלאניס מעולם לא היתה כזו נאיבית
כאילו לא יודעת, קשה לי לראות את אלאניס עובדת איתו היום...

גלן...

מפיק גדול (כבר אמרו פה שהוא הפיק לנו דאוט את הדיסק הכי טוב שלהם, ואחרי שעזבו אותו הם הוציאו דיסק מזעזע) אבל כמו שרוית אמרה גלן עשה את העבודה שלו, לבנתיים. יהיה נחמד לשמוע בעתיד עוד עבודות שלו עם אלאניס אבל אני חושב שאלאניס רוצה להוכיח את עצמה לבד ככה שאין מצב בזמן הקרוב שהם יחזרו לעבוד ביחד

למעלה