מה נסגר אתי?

goldyboy

New member
מה נסגר אתי?

היי לכולם, חדש פה, וחייב את עצתכם בנושא מסוים: בזמן האחרון אני מרגיש מנותק לגמרי. קהה לי הרגש, וכל מה שאני עושה אני עושה מתוך צורך. אוכל, שותה, מחרבן, הולך לעבוד, הכל מתוך צורך. בלי טעם. משהו קרה. חוש הטעם שלי אבד לי, אני אוכל בשביל לא להיות רעב, לא כי האוכל טעים. נהייתי כזה NUMB, קהה חושים. עכשיו אני שובר את הראש בשביל למצוא מאיפה זה. אולי זה בגלל כל חיפוש העבודה המייגע, שעד שמצאתי עבודה הנשמה יצאה לי, וכשמצאתי כבר אפילו לא שמחתי. אולי זה בגלל התסכול מהעבודה הנוכחית שלי, מאכזבה מאנשים שחשבתי שהם חברים שלי ובסוף התברר לי שהם מה זה לא, מדייטים מחורבנים, מזה שהשינוי שאני מחפש בחיים שלי לא מגיע. כנראה שאיפשהו בתת הכרה שלי הגעתי למסקנה שבשביל להמשיך לשרוד אני צריך לנתק את עצמי, לחסום את עצמי. ככה לא נפגעים. אני יודע שזה גרוע, אבל זה מה שיכולתי לחשוב עליו כאמצעי הישרדותי, להתכנס בקליפה שלי ולחזור לאיזה מצב התחלתי כזה, של לפעול לפי אינסטינקטים וצרכים בלבד, עם מינימום רגש. עכשיו, כשדברים מתחילים לזוז בכיוון חיובי, זה נראה לי לא טוב, אבל יש בעיה: שכחתי איך משתחררים מהמצב שאליו הכנסתי את עצמי, ואיך פותחים את הרגשות מחדש. למישהו יש רעיון?

הי ../images/Emo13.gif

איך פותחים את הרגשות מחדש? עובדים על מה הביא אותנו להיסגר. עוברים על לסלוח לעצמנו ולאחרים. מקבלים את עצמנו. מתמירים את הפחדים שלנו לאהבה. מרפים מהעבר. את כל הדברים האלו אי אפשר ליישם דרך הודעה שמישהו יכתוב לך בפורום
אבל יש דברים שאתה יכול להתחיל בהם לבד. למשל, אתה יכול לקנות את הספר "ארבע ההסכמות" ולקרוא אותו ולהתעצם דרכו, וליישם את מה שרשמתי דרך העזרה שהספר נותן. אתה יכול להצטרף לקורס מודעות עצמית, או חשיבה חיובית, או קבלה עצמית באיזור מגוריך. או להצטרף למשהו אחר של טווח ארוך יותר, שמרגיש לך שיעזור לך להתחבר לעצמך שוב פעם. האפשרויות רבות
בהצלחה!

goldyboy

New member
אני קורא שוב את

"ספר המתים והחיים הטיבטי" בפעם החמישית. ספר מדהים שעוזר לי המון בחיים. עכשיו חזרתי אליו, אולי זה יעזור לי לפתוח את הסתימה. חוצמזה יש עוד בעיה: שאני נפגש רוב היום עם אנשים שמביאים אתם ויברציות רעות, וחלק מזה עובר גם אלי.

goldyboy

New member
זהו, שלא

אלה הלקוחות שבאים לחנות שאני עובד בה, כך שאי אפשר להתעלם מהם. בעסה

למעלה