לא ברור לי...
נגיד וכל השחקנים המובילים בארץ היו משחקים במועדון שאני אפתח, איך בדיוק זה יקדם את הספורט בדיוק ???, הדבר היחידי שזה יוכל לקדם זה את המועדון שלי וזה יהיה קידום כלכלי וזה בדיוק מה שחברי האיגוד עושים היום !!! נכון להיום שחקני ביליארד, למעט החמישיה המובילה בעולם, לא יכולים להתקיים מהשתתפות בתחרויות, הם חייבים ספונסר ואו עבודה נוספת (דבר אשר פוגע במקצועיות) ביליארד הוא ספורט יחידים ולא ספורט קבוצתי, לא ניתן להשוות לביליארד לכדורגל או כדורסל, ההשוואה הנכונה היא לטניס או גולף, תסתכל טוב טוב מה קורה בענפים הנ"ל איך מתייחסים לשחקנים וכמה כסף יש בענפים הנ"ל מבחינת פרסים. יש דרכים להציג חסויות וספונסרים פרטיים אם זה לארוע ואם זה לשחקן, מה שתארת קורה, זהו מצב לא טוב אך אני בטוח שניתן למנוע מצבים כאלו ע"י תכנון שונה. אתה רוצה זכות בחירה באיגוד הביליארד? אתה רוצה שלשחקנים תהיה מילה לגבי מי יעמוד בראשה, אני אתך אבל האיגוד לא נותן לזה לקרות, השחקנים אפילו לא נחשבים חברים באיגוד אלא רשומים בפנקס נפרד והם נקראים "פעילים" אם אתה רוצה לשנות זאת, לא תוכל לבד, גם אני לא אוכל לבד, יש צורך לאגד את כל או רוב השחקנים, אבל אתה אומר שאין צורך בכזה איגוד, זוהי בדיוק הבעיה בארץ, אני לא יודע מי אתה וכמה אתה פעיל בספורט הזה אבל אתה נגד משהו שיכול לבוא רק לקראתך. שוב, לא ממורמר אבל כועס ולא מתכוון לעשות שום דבר ללא תמיכה רחבה מהעוסקים בספורט או מבעלי עניין(חיובי) אחר בספורט. בעוד שבוע אני אפרסם את מספר המיילים שקיבלתי, אני מוכן להבטיח שזה לא יהיה הרבה, להבדיל ממני שאני פותח את הפה ומוכן לעשות, הרוב לא מוכן לעשות כלום, מעדיף לשבת בחיבוק ידיים, להוציא 400 ש"ח על תחרות שהפרס היא 2000 ש"ח ולבכות ולזיין את השכל (תסלחו לי על הביטוי) על כמה שהכל על הפנים, וזה בדיוק מה שרשמתי בתגובה הקודמת. מה יעזור אם אני אפתח מועדון עם הציוד הכי טוב בעולם ושהמקון יעמוד בתקן בינלאומי אם האיגוד לא יעשה את האירועים הרשמיים במקום ??? דוגמא: למה אליפות ישראל הקרובה ב 9ball מתרחשת במועדון הקיוז על שולחנות לא תקניים בצפיפות מגוחכת כאשר במועדון המונארך יש את השולחנות הכי טובים בארץ, שולחנות אשר עומדים בתקנים של כל התאחדויות הביליארד בעולם? תשובה: כי הבעלים של הקיוז יושבים באיגוד קרוב קרוב לצלחת והמונארך הצטרף לאיגוד ממש לא מזמן. אתה צריך להבין מספר דברים מאד חשובים: 1. איגוד ביליארד לא אמור לערוך תחרויות במועדונים שונים למעט תחרות אחת אשר נקראת אליפות ישראל. 2. האיגוד אמור לקדם את הספורט, אמור לפעול למענו בקרב כל גוף ממלכתי או פרטי. 3. אמור לתת חסויות לתחרויות שגופים פרטיים עושים כל עוד הם עומדים בתקן ישנם אלפי תחרויות ביליארד ידי חודש בכל העולם ואף אחת מהם לא מנוהלת ע"י שום איגוד אלא ע"י גופים אחרים אם זה מועדונים או יזמים או אפילו תחנות טלויזיה, האיגודים נותנים חסות בלבד (אם המארגנים רוצים בכלל)