מה נסגר איתכם

147break

New member
מה נסגר איתכם

האיגוד תורם ויתרום לענף הסנוקר והביליארד בארץ הוא רק בתחילת הדרך בניגוד לסקורס וללינקולן שעושים ליגות למען רווחים האיגוד בחיתוליו ויש הרבה דברים שהוא צריך להתמקצע בו תנו לו להוכיח את עצמו ותפסיקו לברבר יותר מידי ותשתתפו אין מה לעשות ביליארד הוא ספורט יקר ובתקופת משחקי הסנוקר שלי זה היה עולה לי בחודש כ2000 שקל לפחות בחול הייתי בטורנירים של מועדונים ואנשים היו נוסעים ובאים לטורניר של פרס של 1000 שקל ממרחקים של 100-150 קמ חברה שחקו ותפסיקו לקטר באינטרנט מי שרוצה יש טורניר מידי שבוע ביום רביעי בבת-ים באריסטוקרט ללא מטרת רווח

9ball master

New member
תקרא שוב....

תקרה שוב את תגובתי להודעה שלך "לכל רואי החשבון" אין טעם שאני אכתוב את זה שוב.

9ball master

New member
תוספת...

יש מי שמוכן לבוא לעזרת האיגוד, מוכן לבוא ולעשות את הדברים כמו שצריך ובדרך הנכונה וכיאה לארגון בחיתוליו אפילו ללא תמורה כספית אלא רק הבטחה שכשיהיה כסף גם אלו שבאו ועזרו יקבלו את המגיע להם, האיגוד לא מוכן !!!!! הסיבה ?? אני יכול לחשוב רק על דבר אחד - הם מפחדים !!!!! ממה? - אין לי מושג, אולי הם מפחדים שברגע ששחקנים יראו איך זה צריך להעשות הם ידרשו רמה גבוהה כל הזמן ובאיזשהו שלב זה יצטרך לצאת מהכיס של האיגוד (שלשם זה הוא קם), אולי הם מפחדים שקהל השחקנים ידרוש שאלו שעושים את זה נכון יתפסו עמדות באיגוד, ואלא שלא עושים כלום ורק דואגים לרווח המועדון שלהם יצטרכו ללכת הביתה. בחיים שלי לא ראיתי מישהו אומר לא לעזרה חינם ששוה מאות אלפי דולרים במדינות אחרות. הסיבה השנייה לכך עלולה אולי להיות בכלל שלא מדובר באיגוד שמקדם את ספורט הביליארד אלא מקדם את בעלי המועדונים. היידעתם ששחקנים אשר משלמים דמי חברות (חייבים על מנת להשתתף בתחרויות), לא באמת נחשבים לחברים בעמותה (כל איגוד חוקי בארץ הינו עמותה ללא מטרות רווח) אלא ל"פעילים" זוהי פרצה בחוק אשר מאפשרת לבעלי המועדונים להשאר בראש העמותה ולא מאפשרת לשחקנים או לאף אחד אחר אפשרות להכנס לאיגוד ואולי לתפוס תפקיד באיגוד, בעלי מועדונים שרוצים להשתתף נכנסים תמורת סכום כסף נכבד אך עדיין ה"מעגל הסגור" של בעלי המועדונים שהקימו את העמותה שומרת על ה"שמנת" קרוב אליהם, שאלת את עצמך למה תחרות הסנוקר האחרונה הייתה בבית שמש על שולחן 12 פיט אחד!! בזמן שבאריסטוקרט (שאתה מפרסם) יש 4 שולחנות (אם אני לא טועה), התשובה היא שהמועדון בבית שמש הוא אחד ממספר מועדונים בבעלות ישראל פנחס - יו"ר איגוד הביליארד. מצטער אבל אני כנראה יודע יותר מידי ולכן אני לא מוכן לבלוע את כל הלוקשים שמאכילים את רוב ציבור השחקנים בארץ.

oski

New member
9ball master

אני קורא את מאמריך כבר שבועות אני מבין שאתה ממורמר ממה שקורה באיגוד רק לעשות משהוא נגד עשייתה? נסה לעשות כמו בחו"ל, אתה זה שמדבר תמיד על חו"ל. (ראה זאת לא כהתקפה אישית). כמו למשל להקים מועדון חברים והכוונה מועדון רק לחברים, שבו תוכלו תמיד לקבל חברים חדשים, התשלום החודשי של כל חבר יקבע לפי העלויות הכוללות, כך שכל חבר יוכל לשחק מבוקר עד ערב ללא תשלום נוסף. (כמובן שאפשר יהיה לארגן משקאות ולמכור במחיר סמלי עם רווח קטן לטובת המועדון) אתה שאומר שהדברים כפי שהם מנוהלים בארץ לא מנוהלים נכון אז עשה משהו. אם אחרים ישמעו שאתם הצלחתם יעשו כמותכם וענף הביליארד בישראל יגיע למקום הראוי לו בעולם לנו יכולים גם להיות אלופים בקנה מידה עולמי. אני כן אשתתף באליפות המדינה רוצה לראות מה זה בארץ, איך זה מנוהל לא ימצא חן בעיני תהיה זו הפעם הראשונה והאחרונה. (לי יש מספיק תחרויות לדוגמה בחודש 11 אני משתתף בשלוש תחרויות לאומיות). דרך אגב כל הטובים בעולם הגיעו להישגים משני סיבות או שזה היה חלומם או שבאו ממשפחות מצוקה שזו הייתה האפשרות להרוויח משהוא מהצד לפרנסת המשפחה. שוב זו לא ביקורת אלא נסיות לדחוף שתבצעו צעד ותיקחו אחריות שלאחר שזה מבוצע כולם נהנים מזה.

9ball master

New member
תגובה

1. אני לא ממורמר, כועס היא המילה היותר מתאימה, כועס על כך שחבורת אנשים בעלת אינטרס כלכלי פועלים במסווה של התאחדות ספורטיבית, הם הלכו וביקשו וקיבלו הכרה מהגופים הרלוונטים בארץ ובעולם מבלי להציג קבלות והם מונעים ממי שרוצה לקדם את הספורט באמת. 2. אין קשר בין פתיחת מועדון, עלויות לשחקנים וכו' לפעילות של התאחדות ספורט. 3. מה שכן אפשר לעשות זה להקים התאחדות שחקנים אשר תאגד את כל שחקני הביליארד ותדאג לשחקנים, אם זה מול איגוד הביליארד או מול מארגני טורנירים שונים, תדאג למינימום פרסים ותנאי משחק הולמים כמו רמת ציוד, מיזוג אויר וכו'. הבעיה היא שאנחנו במדינת ישראל (מצטער ששוב אני פוזל לחו"ל אבל כשיש למה להשוות אז קשה שלא) ובמדינת ישראל רוב האנשים מסתכלים על עכשיו ולא על העתיד וכן דואגים רק לעצמם, כך שאם אני אקים גוף שכזה ואז אני אבוא אל השחקנים ואגיד להם שהם לא יכולים להשתתף בתחרות מסויימת כי הם דורשים יותר מידי כסף או הפרסים קטנים מידי או שהשולחנות לא ברמה מקובלת, או שהפומט לא מקובל או רמת השופטים וכו' אבל התשובה שאני אקבל מרוב השחקנים היא שלא אכפת להם, הם רואים פרס עלוב של 2000 ש"ח, מסתנוורים ורצים אחריו, במקום להבין שאם הם לא יגיעו לתחרויות פתאום הפרס יקפוץ ל 10,000 ש"ח. אתה יודע מה? הנה הצעה: אני מוכן להקים התאחדות שחקנים ולהלחם בצורה מסודרת, חוקית וישירה למען שחקני הביליארד (בעקיפין זה גם יקדם את הספורט) אבל יש לי תנאים: 1. שאני אקבל 200 מיילים ל [email protected] משחקנים שרוצים להתאגד ויהיו מוכנים להיות סבלניים ולא לשחק איזו תקופה בשום תחרות או ליגה. 2. שלפחות 60 מהמיילים הנ"ל יהיו משחקנים אשר פעילים באופן שותף בתחרויות ביליארד שונות ברחבי הארץ הסיבה לתנאי השני היא שאין טעם להקים כזה גוף אם יהיו לי 200 ילדים שמשוטטים בתפוז ואין להם עניין אמיתי ולא יהיו לי את השחקנים האמיתיים. נא לציין במייל את הפרטים הבאים: 1. שם מלא 2. מספר ת"ז 3. תאריך לידה - ישנה בעיה חוקית לאגד אנשים מתחת לגיל 18 4. כתובת למשלוח דואר 5. כתובת e-mail 6. מספר טלפון זמין (עדיץ סלולרי) לאחר שאני אקבל 200 מיילים מ 200 אנשים שונים !! מעל גיל 18 וש 60 מהם הם משחקנים פעילים בתחרויות שונות (פול, סנוקר או קרום) אני אשלח אל כל אחד מהם טופס הצטרפות ולאחר שאני אקבל את כולם חתומים אני אזמין את כולם לכינוס ובוא אני אפרוס את המטרות והדרכים שבהם נקדם את הספורט ואת השחקנים ומעמדם. נא לקחת בחשבון שהצטרפות תהיה כרוכה בתשלום דמי חבר שנתיים. יאלה!!! צאו לדרך תפיצו את זה לכל מי שאתם מכירים ונוכל להתחיל להוזיז עניינים בהצלחה לכולנו !!!!

9ball master

New member
תוספת

קודם אני רוצה להתנצל על שגיאות כתיב שנופלות לי מידי פעם בהודעות שלי, זה בדרך כלל קורה כי אני מקליד מהר יותר מהר ממה שאני מסוגל לחשוב...
זרקתי רעין לאוויר וחשבתי על זה קצת, באמת אפשר לעשות משהו אבל זה תלוי מאד בכלל האנשים. רציתי להוסיף עוד שבמייל נא לרשום בקצרה עליכם, נא לרשום מהיכן אתם בארץ, מה המשחק המועדף עליכם ועוד פרטים שאתם חושבים שיכולים לעזור. כמו כן אנשים בעלי מקצוע כמו: עורכי דין רואי חשבון שיווק ופרסום גרפיקאים בוני אתרי אינטרטנט אשר יהיו מוכנים לקחת חלק במאמץ נא להוסיף זאת במייל, כמו כן אם את/ה מתמקצעים בנושא כלשהו שאתם חושבים שזה יכול לעזור אז נא לציין זאת, כל עזרה תתקבל בברכה. בנוסף, אם אתם בעלי עסקים או מכירים בעלי עסקים אשר מעוניינים לעזור ותרום קצת אז אני אשמח לקבל את עזרתכם (לא מדובר בעזרה כספית דווקא) יאלהה לדרך

oski

New member
../images/Emo140.gif

נקודות 1 כועס OK מובן. 2 אין קשר – טעות מצידך, תיצור מועדון שבו יהיו בהתחלה 20 או 30 שחקנים שיוכלו להתקדם ולהיות המובילים בענף בארץ אז יהיה לכם משקל בזמן שאם יהיו לך גם 2000 שמות זה לא יביא לכלום ראה דוגמה מענפי ספורט אחרים. (אתה מדבר הרבה על חו"ל הנה דוגמה שאני ראיתי, בתחרות גדולה שבה משלב חצי גמר היה שידור טלוויזיה נדרשו השחקנים להדביק מדבקה של החברה שנתנה חסות לתחרות זאת אחד השחקנים סרב בטענה שהוא חתום אם חברה אחרת והוא לא מוכן לסכן את החוזה שלו הובהר לו שהיא לא יוכל להשתתף במשחק חצי הגמר ללא מדבקה, בסיום הוא לא השתתף ונגזל ממנו גם הפרס הכספי שהיה צריך לקבל עבור מקום 3-4) זאת אומרת להלחם לבד לא הולך אם כל 4 המשתתפים בחצי הגמר מסרבים אז היו מבטלים זאת. וכאן המחשבה עם מועדון שיהיו בו הרבה שחקנים מהטובים בארץ יהיה מקור משיחה לשחקנים והשראה לצעירים אז קבוצה כזאת יכולה לשנות. 3 התאחדות שחקנים נוספת לא נראה לי אישית צריך להלחם שהשחקנים יהיה להם זכות בחירה בהתאחדות והם יחליטו מי ישב בראש העמותה. 4 שולחנות בארץ לא טובים מאחר ובעלי המועדונים רוצים לחסוך שולחן טוב עולה בהתאם אבל במועדון החברים יכולים לקנות שולחנות טובים ומקצועיים. שיהיה בהצלחה

9ball master

New member
לא ברור לי...

נגיד וכל השחקנים המובילים בארץ היו משחקים במועדון שאני אפתח, איך בדיוק זה יקדם את הספורט בדיוק ???, הדבר היחידי שזה יוכל לקדם זה את המועדון שלי וזה יהיה קידום כלכלי וזה בדיוק מה שחברי האיגוד עושים היום !!! נכון להיום שחקני ביליארד, למעט החמישיה המובילה בעולם, לא יכולים להתקיים מהשתתפות בתחרויות, הם חייבים ספונסר ואו עבודה נוספת (דבר אשר פוגע במקצועיות) ביליארד הוא ספורט יחידים ולא ספורט קבוצתי, לא ניתן להשוות לביליארד לכדורגל או כדורסל, ההשוואה הנכונה היא לטניס או גולף, תסתכל טוב טוב מה קורה בענפים הנ"ל איך מתייחסים לשחקנים וכמה כסף יש בענפים הנ"ל מבחינת פרסים. יש דרכים להציג חסויות וספונסרים פרטיים אם זה לארוע ואם זה לשחקן, מה שתארת קורה, זהו מצב לא טוב אך אני בטוח שניתן למנוע מצבים כאלו ע"י תכנון שונה. אתה רוצה זכות בחירה באיגוד הביליארד? אתה רוצה שלשחקנים תהיה מילה לגבי מי יעמוד בראשה, אני אתך אבל האיגוד לא נותן לזה לקרות, השחקנים אפילו לא נחשבים חברים באיגוד אלא רשומים בפנקס נפרד והם נקראים "פעילים" אם אתה רוצה לשנות זאת, לא תוכל לבד, גם אני לא אוכל לבד, יש צורך לאגד את כל או רוב השחקנים, אבל אתה אומר שאין צורך בכזה איגוד, זוהי בדיוק הבעיה בארץ, אני לא יודע מי אתה וכמה אתה פעיל בספורט הזה אבל אתה נגד משהו שיכול לבוא רק לקראתך. שוב, לא ממורמר אבל כועס ולא מתכוון לעשות שום דבר ללא תמיכה רחבה מהעוסקים בספורט או מבעלי עניין(חיובי) אחר בספורט. בעוד שבוע אני אפרסם את מספר המיילים שקיבלתי, אני מוכן להבטיח שזה לא יהיה הרבה, להבדיל ממני שאני פותח את הפה ומוכן לעשות, הרוב לא מוכן לעשות כלום, מעדיף לשבת בחיבוק ידיים, להוציא 400 ש"ח על תחרות שהפרס היא 2000 ש"ח ולבכות ולזיין את השכל (תסלחו לי על הביטוי) על כמה שהכל על הפנים, וזה בדיוק מה שרשמתי בתגובה הקודמת. מה יעזור אם אני אפתח מועדון עם הציוד הכי טוב בעולם ושהמקון יעמוד בתקן בינלאומי אם האיגוד לא יעשה את האירועים הרשמיים במקום ??? דוגמא: למה אליפות ישראל הקרובה ב 9ball מתרחשת במועדון הקיוז על שולחנות לא תקניים בצפיפות מגוחכת כאשר במועדון המונארך יש את השולחנות הכי טובים בארץ, שולחנות אשר עומדים בתקנים של כל התאחדויות הביליארד בעולם? תשובה: כי הבעלים של הקיוז יושבים באיגוד קרוב קרוב לצלחת והמונארך הצטרף לאיגוד ממש לא מזמן. אתה צריך להבין מספר דברים מאד חשובים: 1. איגוד ביליארד לא אמור לערוך תחרויות במועדונים שונים למעט תחרות אחת אשר נקראת אליפות ישראל. 2. האיגוד אמור לקדם את הספורט, אמור לפעול למענו בקרב כל גוף ממלכתי או פרטי. 3. אמור לתת חסויות לתחרויות שגופים פרטיים עושים כל עוד הם עומדים בתקן ישנם אלפי תחרויות ביליארד ידי חודש בכל העולם ואף אחת מהם לא מנוהלת ע"י שום איגוד אלא ע"י גופים אחרים אם זה מועדונים או יזמים או אפילו תחנות טלויזיה, האיגודים נותנים חסות בלבד (אם המארגנים רוצים בכלל)

oski

New member
../images/Emo35.gif

אתה נשמע בחור חמוד רק תרשה לי לתקן אותך מעט, אני יכול לתת לך רשימה של לפחות 30 שחקנים החיים רק מביליארד (אני מכיר מהם לפחות 20 אישית) נכון שיש להם גם ספונסר אבל כל אחד מהם יכול לחיות רק מביליארד. למה ספונסר? מאחר ואם משהו מציע לך כסף על איזו פרסומת שאתה עושה עבורו, תגיד לא לכסף? את עניין המועדון לא הבנתה אתה צריך לתאר לך קיבוץ (של פעם) כל מה שהיה בקיבוץ היה שייך לכולם לכן אין רווח אישי בדוגמת המועדון שאני מתכוון אליו. בעניין השחקנים המצטיינים יהיו תחת קורת גג אחת יהיו להם גם הישגים להראות ולא איזה אספסוף שהחליטו שהם יותר כחמים מן האפיפיור. תתאר לך מפלגה פוליטית שכול המובילים בפוליטיקה יהיו בתוכה, האם תהיה עוד משמעות לבחירות. בקשר לתחרות אני לא יודע איך זה התנהל עד עכשיו אני רק יכול לומר ל 9ball אני מגיע אני שואל לפני באם אני צריך לשלם דמיי משחק, אם התשובה חיובית אני לוקח עצמי והולך. כך זה לא צריך להתנהל יש הודעה על האליפות הזאת. ובהודעה לא כתוב כלום הקשור לדמיי שולחן או דמיי משחק. כאן הוא ההבדל בין הארץ לחו"ל, בחו"ל כל בעל מועדון היה מת שתחרות כזאת תהיה אצלו. הצדק אתך בעניין ארגון תחרויות שהאיגוד צריך לתת רק חסות, ושצריחים להיות תנאי משחק טובים יותר ושולחנות טובים יותר זה יכול להיווצר רק ברגע שמישהו מציע זאת (אומר תנאים אופטימלים לשחקן) ואחרים לא, אז הלקוחות נשארים בחוץ וכאן אני חוזר לדוגמת הקיבוץ שלי. אני באמת לא רוצה להתרברב אבל אני יודע על מה אני מדבר אני הייתי בסרט כמו שאומרים מכל שכיוונים אם כבעל מועדון ואם באחראי על שיפור איגוד שלא עבד כמו שצריך. הכוח הוא לעם והעם הוא היכול לקבוע את עתידו אם רק יפעל בחוכמה ולא מכעס.

9ball master

New member
תגובה קצרה...

אז אתה מכיר 30 שחקנים שחיים מביליארד? זה כולל פול וסנוקר או מכל ענף בנפרד????? בשנת 2003 השחקן שלקח את אליפות העולם ב 9ball הגיע לווילס לתחרות וישן אצל ידידי משפחה ולא במלון ליד מקום הארוע כי לא היה לו כסף למלון, השחקן שהפסיד לו בגמר אמר שבכסף שהוא זכה הוא צריך לכסות חובות שנשארו לו מנסיעות לתחרויות במהלך העונה, לשני השחקנים הנ"ל כמו רבים אחרים יש ספונסר, זה עדיין לא אומר כלום. אני מכיר כ 500 שחקני גולף ברחבי העולם שלא צריכים אגורה מעבר למה שהם מרוויחים בתור שחקנים מקצוענים, בשבילם הספונסר הוא באמת אקסטרה אבל בשביל שחקני ביליארד זה לא. בעניין ה"קיבוץ", רעיונית זה גדול ויפה אבל ביצועית זה לא, אם אתה איש עסקים ואם היה לך פעם מועדון ואם היו לך או יש לך שותפים עסקיים אז אתה יודע איזה כאב ראש זה, עכשיו אם שותף אחד או שתיים זה כאב ראש תחשוב איך זה יהיה כאשר יהיו לך 40 או 50 שותפים, בקצרה - זה לא אפשרי. הכח שייך ל"עם" אתה צודק והדרך הנכונה היא לאגד את העם וזאת ניתן ע"י איגוד שמייצג את העם, בפוליטיקה קוראים לזה מפלגה ובספורט קוראים לזה איגוד שחקנים. נכון שבחו"ל מועדונים מתים שיהיו אצלהם תחרויות כי שם הם רואים בתחרות כאמצעי פרסום של המועדון שלהם, הם מסתכלים לטווח הארוך, אבל בארץ בעלי המועדונים מסתכלים מה וכמה נכנס להם לקופה עכשיו, הספורט עצמו לא מעניין אותם מה ששוב מחזיר אותנו לאותה נקודה כמו לולאה, אם הספורט לא מעניין אותם אז למה הם הקימו איגוד ביליארד אם לא בשביל לקדם את עצמם ובטח שלא את הספורט. טוב אז התגובה לא הייתה קצרה כל כך
דרך אגב, איזה מועדון היה לך?

oski

New member
אני פשוט חייב להגיב

אלוף העולם ב 2003 9Ball מי היה? רק תיזהר נתשונה אני שחקתי שם ואלוף העולם ביחד עם חברתו איוי ישנו אצל... 30 שחקנים הם רק בפול. בסנוקר ישנם יותר שחקנים החיים מהמשחק. אל תומר זה בילתי אפשרי אני היתי 13 שנה במועדונים כאלו חבר, המועדונים קימים עד היום. מועדון שהיה בבעלותי הוא בחו"ל

9ball master

New member
והזוכה הוא....

Thorsten Hohmann מגרמניה אלכס הפסיד לו בגמר לא ידוע לי על ישראלים ששיחקו שם מי אתה? מאיזו מדינה הגעת לתחרות ותחת איזה שם, בטוח לא מישראל

oski

New member
יפה

אני הגעתי ביחד עם הזוכה ומאותה מדינה רק שהצלחה שלי היתה המוקדמות מעל זה לא הצלחתי לצערי. עוד שאלה לי אליך היכן חי Thorsten עכשיו? ממה הוא מתפרנס אתה יודע? עם היה לך שקל עלכל כדור שאני ו Thorsten הכנסנו במשחקים בינינו היתה היום בחור עשיר מאד. כמו שאמרתי אני אהיה ב 9ball אולי גם אצליך לנצח מספר שחקנים נחיה וניראה. אולי גם אגיע לבת ים לראות את השולחנות שאתה מדבר עליהם.

9ball master

New member
היום....

Thorsten נמצא בפלורידה יותר מדויק בג'קסונוויל והוא משמש כ house pro במועדון שנקרא bankshots billiard הוא מתאמן שם וגם נותן שיעורים, אני גם יודע שהוא סגר חוזה על ספונסר עם Lucasi cues. האם אתה חי בארץ? או שאתה מגיע רק לטורניר? באיזה בית שיחקת ב 2003? הייתי מעוניין להפגש אתך ולדבר קצת על הספורט הזה יכול להיות שנוכל לעזור אחד לשני ולספורט

9ball master

New member
דרך אגב...

אני לא דיברתי על שולחן בבת-ים אולי דיברתי על מועדון המונרך אשר נמצא בתל אביב במועדון יש שולחנות אשר מוכרים ע"י ה EPBF הבעיה היא שבעלי המקום מזניחים אותו והשולחנות זועקים הצילו

9ball master

New member
כתבת ש...

ההצלחה שלך הייתה במוקדמות, האם זה אומר שעברת את המוקדמות ונכנסת לתחרות? כתבת בהודעה קודמת ששיחקת בתחרות אבל אם לא עברת את המוקדמות אז לא באמת שיחקת בתחרות עברתי שוב ושוב על כל שמות השחקנים שהשתתפו באליפות העולם 2003 אבל אני לא חושב שאני רואה אותך שם (לפי הכרטיס שלך בתפוז שמך אשר)

למעלה