מה נסגר איתי?

tapuz3k

New member
מה נסגר איתי?

אני מפנטז על בנות אבל במציאות כשאני רואה בחורה אני בכלל לא מקשר בינה לבין סקס אני לא מזהה אם מישהי מנסה לגרות אותי (במגע לדוגמה) חשבתי שאני אולי א-מיני או משהו אבל אחרי בירור מפורט של מה זה בעצם א-מיני אני יודע בפירוש שאני לא א-מיני! מבחינה רגשית אני בן אדם שנקשר רגשית חזק לסובבים אותו אבל רק לאנשים מאוד מסויימים גם נשים וגם גברים, הקשר הרגשי לרוב כולכך חזק עד שלדוגמה אם אני עם ידידה אז כל מי שרואה אותנו מהצד יחשוב שאנחנו חברים (זוג) גם יש לי חשד שאחד החברים שלי הוא גיי והוא חושב שגם אני כזה אז הוא עושה לי רמיזות מוזרות... (שוב זה בעיקר בגלל שאני נקשר רגשית ומעודד פתיחות רגשית) הרבה פעמים אני נכנס עם מישהי לקשר אבל איכשהו בנות תמיד מצפות לקטע מיני ואם הוא לא מגיעה הן ישר מחליפות את המילה "חבר" ב "ידיד" ובגלל זה יש לי עודף ידידות אז נכון כשאני אומר למישהי "בואי לישון אצלי נעשה מרטון DVD כל הלילה עם פיצה וקולה" אני באמת מתכוון לזה... ולא רומז שום דבר! כבר היו בנות שבאו אליי לסקס ויצאו בתור ידידות בבוקר למחורת... על בנים אין בכלל מה לדבר.. אין לי שום קטע איתם למרות שהם מצידם חושבים שאולי זה לא כך אז בקיצור אני ממש לא יודע מה נסגר איתי!

tapuz3k

New member
הערה חשובה ששחכתי להוסיף

הערה חשובה ששחכתי להוסיף אף פעם לא התאהבתי במישהי אבל כן פיתחתי תלות רגשית בבנות מסויימות לעומת זאת היו בנים מסויימים שכן "נידלקתי" על המראה שלהם אבל אולי זה סתם הערצה

רסקול

New member
אני לא יודע מה נסגר אתך

בנים לא מושכים אותך, אבל לפעמים את "נדלק" עליהם ובנות מענינות אותך רק כידידות, כלומר סקס בינך לבין בנות OUT. תסלח לי על השאלה הגסה: אתה מאונן? וכשאתה מאונן על מי אתה מפנטז?

tapuz3k

New member
כנראה אני אחד המתוסבכים

לדעתי, בנים מאוד מסויימים "מדליקים" אותי לא בגלל המין שלהם אלא בגלל מי שהם, לדוגמה מישהו שמצליח בעבודה או בלימודים, מישהו שאני מעריץ מסיבה כזאת או אחרת אולי מישהו שיש בו דברים שהייתי רוצה שיהיו בי וכו בגלל זה אני יכול להגיעה למצב שבו אני נקשר למישהו אבל ממש לא בקטע של גאיי ובנות מעניינות אותי הרבה יותר מסתם כידידות! אני רוצה מערכת יחסים אבל הבעיה היא שכל מערכת שהיא משלבת סקס נקראת "חברות" אבל ברגע שאין סקס אז זה "ידידות"! בגלל זה יש לי יותר מידי ידידות... בנוגע לשאלה כן אני מאונן ואני מפנטז על בנות בלבד!

marik

New member
אז אתה לא הומו

אתה סטרייט. מותר לך להעריך ולהעריץ בנים - זה נורמאלי. גם לגבר הכי סטרייט זה קורה. בעניין הבנות, או שלא מצאת מישהי שתעשה לך את זה מינית או שאתה נלחץ מעניין הקשר הרומנטי איתן. היו לך סטוצים? בן כמה אתה בכלל? אתה מאונן מסרטי פורנו, נכון? שם כל הבחורות יפות וכוסיות? הידידות/חברות שלך הרבה פחות מזה, נכון? אפשר להגדיר אותן כונפות קטנות? תענה על השאלות האלה ונמשיך משם.

tapuz3k

New member
תשובות

היו לי סטוצים אני בן 22 אני מאונן מסרטי פורנו כן שם רוב הבנות כוסיות נכון הידידות\חברות שלי הרבה פחות כוסיות גם נכון כונפות לא.. =\

marik

New member
סטוצים עם מי?

בנות או בנים? איך זה היה? נהנית? או סבלת?

tapuz3k

New member
תשובות

סטוצים עם בנות בלבד לא סבלתי ולא נהנתי זה היה סתם עוד משהו שעשיתי

marik

New member
אם לא נהנית...

איך עמד לך? פיסיולוגית אתה צריך להתרגש רגשית כדי להפעיל את הדברים שלך שם למטה. טוב, לא משנה... תשמע... אני לא הייתי סוגר דלתות. תזרום.. תמשיך הלאה... ואל תתפשר. יש לך טעם טוב, ותנסה לבדוק אותו. תנסה למצוא מישהי כוסית ממש, שגם תעשה לך את זה כמו ההן מהסרטים במחשב. אם איתה הכל ילך פצצות - אזי אתה מעודן בטעם שלך וצריך לדעת את זה. ולא להתפשר יותר על כונפות.
ואם גם אז לא ממש ילך, אז יש טעם לבדוק את הנושא יותר לעומקו, עם זה גברים ואם זה משהו יותר מקצועי. ומעניין אם תנסה כן לחשוב ולדמיין גברים - האם זה יעשה לך יותר חשק והתרגשות מינית?

bios

New member
למה אתה כל כך בטוח שאתה לא א-מיני?

בתכל'ס לפי מה שאתה מספר במציאות אתה לא נמשך מינית לא לבנים ולא לבנות... האם קרה ש"נדלקת" על בנים שהם מצליחים אבל לא נראים טוב?

טיפול מיני לא מילה גסה

קופ"ח כללית מפעילה שירותי סקסולוגיה שכל המטפלים המינים מאושרים ע"פ התקן המחמיר של איט"ם. בבתי"ח הכללים הגדולים יש מרפאות לטיפול מיני, שם זה המקום הנכון לדון בכל הקשיים שלך, טיפול מיני עולה המון כסף בשוק הפרטי בעוד דרך המסגרת סמי ציבורית הסכום אומנם לא זול אך בהשוואה למרכזים הפרטים הוא סביר הטיפולים קצרים ובדר"כ עומדים על ממוצע של 10-15 פגישות.

למעלה