מה נסגר איתו??

מה נסגר איתו??

אומנם זאת עוד לא ממש "זוגיות" בנויה אבל מתה לשמוע את דעתכם... אני משתגעת. יוצאת עם מישהו חודש. הולך ממש טוב לכאורה. נפגשנו כבר בערך 15 פעמים....ממש כל יומיים-שלוש... הוא מתקשר כל יום אחרי שמסיים לעבוד (בן 26) שזה ב7-8 בערב ככה בד"כ. ולפעמים אנחנו מתכתבים קצת בSMSים במהלך היום (אבל זה תלוי בי בד"כ -אם אני יוזמת). הוא היה אצלי בבית כבר 4-5 פעמים , ראה את ההורים שלי , פגש את חברות שלי איזה 3 פעמים... אלו התיאורים של מה מי מו ואיך הקשר כרגע. עכשיו הדברים ה"סותרים": הוא לא הציע לי בחיים להיפגש עם חברים שלו (והם זוגות!). ראיתי אותם פעם אחת ביום הסטודנט. הוא עשה שמיניות באוויר כדי לא להכניס אותו אליו הבייתה לפני כמה ימים. בסוף הוא הציע כי כבר לא היה לו נעים לדעתי. (ראיתי רק את אבא שלו וגם שם לא הייתה היכרות מטורפת). הוא נכנס כל הזמן , כל הזמן , למקושרים! אני מדברת על פעמיים ביום...לא יודעת אם זה אומר משהו... כמובן שהוא העלה את נושא הגדרת הקשר וכו'... הוא מתנהג כשהוא איתי ממש מעוניין ורציני , אבל בתכלס , לא שמעתי ממנו שום "הבעת רגש" אפילו לא סתם : ממש כיף לי איתך או משהו "פשוט" כזה... ודבר אחרון...חברה שלי ביקשה ממנו חברות בפייסבוק (היא פגשה אותו כבר 3 פעמים) והוא עשה עליה "איגנור". הוא לא מבין גדול בפייסבוק ואני דיי סגורה שהוא פשוט חשב שאין דרך שאני "אעלה" על זה. מה נסגר?!? כל חברותיי אומרות לי לעשות איתו שיחה של "אתה מעביר לי מסרים סותרים". מה אתם אומרים? (ברור שלא אגיד את כל הדברים אבל יש כמה שאני כן יכולה...)

את מתארת בחור קר מזג

שאינו יודע להביע רגשות ונכנס לאתרים כגון "מקושרים" פעמים ביום. הוא מתייחס אלייך כידידה בלבד לא משקיע לא מתאמץ. אין טעם שתעשי איתו שיחה זהלא מוביל לכלום מה שיסייע שינוי בהתנהגותך אל תיזמי כרגע טלפונים ואס.אם אס תהיי פחות מובנהמאליה ותדעי לבד אם הוא מעוניין חרדת הנטישה שתעשי תגרום לו לשנות התנהגות ואם הוא יהיה אדיש דעי שאת מבזבזת את זמנך לא מובן כיצד בא לך על גבר שלא מחמיא ולא מעניק........מגיע לך הרבה יותר טוב ממנו

יש בזה משהו...

יש מצב שהוא אכן "אדיש" וקר בקטעים הללו... אבל , זה לא נכון שהוא מתייחס אליי כידידה....הוא כ-ל הזמן מחבק\מלטף\מנשק אותי בלחי\ביד ובצורות חמודות כאלה...יש בינינו משיכה...ואני רואה שהוא מאוד נמשך אליי. אבל זאת הבעיה ,שמעבר ללחבק ,לנשק , להתייחס אליי בצורה פיזית כמו חברה , הוא לא עושה מעבר.... ובדוק הוא לא מחפש רק "זיון" מכיוון שאמרתי לו שאני רוצה לקחת את זה לאט והוא נשאר וממשיך את הקשר...

seeyou

New member
"כל חברותיי אומרות לי לעשות איתו שיחה ועידה"

אני במצבך,לפחות כפי שאת מתארת הייתי מוריד את הרגל מהגז כאשר יש רמזור אדום. זה שאת רוצה בו זה לא אומר שזה מה שהוא גם רוצה. זה שלא הכיר את משפחתו ואת החברים שלו ייתכן שהוא מתבייש איתך קשה להמר בלוטו קשה יותר להמר על הסיפור שלך-הסרים המון פרטים אשר יכולים לתת כוון ל-GPS שלי לפחות. כלל ראשון במו"ם לא לתת הרגשה שאת מעונינת-לחוצה בעיסקה. יוסי

מסכימה איתך חלקית...

מצד אחד ,נכון. הדבר ה"נכון" נשמע כביכול "לשחק משחק" ולקחת צעד אחורה... מצד שני ,אני כבר 3 ימים מתחרפנת ובסרטים בגלל הבחור...והוא כביכול מתנהג כרגיל. ממשיך לצלצל כל יום ,לדבר איתי ולהציע להיפגש כל יומיים\שלושה...וכמובן ממשיך כל יום להיכנס למקושרים (לפי תאריך כניסה אחרון). אז השאלה היא , אם שווה לי פשוט לקחת צעד אחורה ולשחק או פשוט לבוא אליו דוגרי ולהגיד לו מה אני מרגישה...ברור שזה להסתכן ,אבל אני בחורה כנה ובד"כ קשה לי עם כל המשחקים האלו.

seeyou

New member
יש ביטוי שאומר"ממהרת כמו בתולה למיתה(מיטה?)

בר 3 ימים מתחרפנת ובסרטים בגלל הבחור? למה? לא היו לך בחורים עד היום? אפילו במצב כזה את צריכה ריסון(לדעתי) לעולם לא לרוץ אחרי האוטובוס או גבר-תמיד יש אחר(גם אם תלכי בגל לבד קצת) את ממש נופלת כפרי בשל לידיו

מה הקשר?

היו לי שני חברים רציניים...של שנה-שנתיים. ואני בסרטים כי אני כזאת בחורה ,זה האופי שלי. חוצמזה ,אני חושבת שאנחנו יוצאים כבר חודש ונפגשנו יחסית הרבה פעמים וכן , די נקשרתי אליו וקשה לי עם המסרים הסותרים שהוא מעביר לי.. מה כ"כ מוזר בזה?

לי יותר נראה שהבחור מפחד ממחויבות ותגובה

חברתית. אני יכול להבין לליבו. כשזה מגיע להחלטות קשות בחיים אני נוהג להשאיר גורמים "בעלי השפעה" מחוץ לתמונה כדי שאוכל להחליט בעצמי. אני לא אוהב את התחושה שאנשים אחרים חושבים או מסתכלים בפרצוף עקום אם משו לא מוצא חן בעניהם, או לחלופין יתאכזבו אם אסיים קשר שכן מצא חן בעינהם, לכן בשלבים ראשונים, חברים ומשפחה אצלי מחוץ לתמונה-אני מחיליט אוביקטבית מבלי לשים על מה אחרים חושבים. ולגבי חברות בפייס בוק, גם אני לא הייתי בונה קשרים עם "חברות של" לפני שאני סגור על עצמי.

ו...

לא נראה לך שאחרי חודש שהוא יוצא איתי, מדבר איתי כל יום בטלפון ונפגש איתי כל יומייים הוא אמור לעבור את שלב ה"לא סגור על עצמי" ?

Phototube

New member
יש דרך כמעט בדוקה אחת

אני מאמין שבשלב כה מוקדם של יחסים (כלומר את לא באמת מכירה את מבנה האישיות שלו), הדרך הכי טובה שאת יכולה לצעוד בה כרגע, זה להפנות לו כתף קרה. אחרי שהוא כבר "טעם" ממך תתרחקי ממנו, כדי לתת לו את התחושה שהוא מאבד אחיזה. זה עשוי לדחוף אותו לקבל החלטה מהר יותר, ובהתאם למה שאת מעוניינת. לעומת זאת, הסרטים שאת אוכלת כרגע, סביר להניח נתפסים, אם תרצי או לא תרצי, ע"י הצד השני כאקט שעשוי להרתיע אותו. מקירור היחסים מצידך יש דרך חזרה (תוכלי לחמם אותם מחדש), אבל מזה שתדחפי את מערכת היחסים איתו מהר מדי לטעמו, לא תהיה לך דרך חזרה. אלו רק שני הגרוש שלי והם עבדו מהניסיון שלי ברוב המקרים.

חודש?????

זה נראה לך הרבה זמן?! אני הסכמתי לשכב עם אישתי בדייט הראשון, היא רצתה אחרי משו כמו חצי שנה, זה לקח בערך 4 חודשים. אישתי רצתה שאכיר את ההורים שלה אחרי חודשיים, אני הסכמתי רק אחרי חצי שנה. מה שאני בא להגיד זה שזמנים משתנים כתלות באישיות ובמצב, ומשום שעושה רושם שאת והבחור שיכים לשתי אסכולות קיצוניות מנוגדות, הייתי מציע לך לשמור על אורך רוח, דבר שתצטרכי בשפע בכל מערכת יחסים. אגב, אחד הדברים שבטוח ירתיעו אותו (וכל אחד אחר) זה לעמוד עם סטופר ורשימת מטלות והישגים. אז לוקח לו זמן להכניס אותך לביתו ולמבצרו, הוא לא ממהר לשזור את חייו בחיי החברות השלך, קצת סבלנות יפתי, יקח עוד זמן עד שתגלי את הפנים שלו, הסבלנות עשויה להשתלם.

אייבורי

New member
מה נסגר איתך

חודש אחד 15 פגישות 4 סמסים ביום 3 פגישות עם חברות שלך. אם תמשיכי למדוד את החיים ע"פ חשבונאות ופנקסנות הזויה כזאת באמת לא תגיעי רחוק. את מבקשת מאיתנו להסביר לך בחור שאין לנו שמץ של מושג מי הוא ומה דעתו על החיים. האמת הכי פשוט שתשאלי אותו. או שתשכילי להפנים, שאין משמעות למספרים והכי חשוב זאת ההרגשה הפנימית שלך בנוגע לקשר.

yellow feather

New member
כל הממצאים ה"סותרים" לא סותרים כלום.

אם לא נפגשת עם החברים שלו, את לא יודעת מי החברים שלו, ראית אותו עם אנשים ביום הסטודנט, מאין לך מה טיב היחסים ביניהם? אולי אלה סתם מכרים? אולי הוא שייך לסוג האנשים שלא מסוגלים לתת תשומת לב בו זמנית גם לבחורה אחריה הוא מחזר וגם לחברים שלו? אולי הוא לא אוהב מפגשים מרובי אנשים? אולי החברים שלו מניאקים? אולי הוא פוחד שיתחילו איתך? אולי הם מהסוג שיורד על כל מה שזז? אולי הקשר עם ההורים שלו לא טוב? זה שבחלק מהמשפחות רגילים שהילדים מביאים הביתה חבר/ה לא אומר שזה סוג המשפחה שלו. איך את יכולה לדעת ולמה לך לשפוט? מקושרים זה לא בדיוק אתר למציאת דייטים, יכול להיות שהוא שומר על קשר עם אנשים שהוא מכיר מהעבר (תיכון, צבא) דרך מקושרים, את תמיד יכולה לשאול אותו על זה. לא כל האנשים מביעים רגש בשיחות, חלקם מסתפקים במעשים. לא הבנתי, הוא לא רוצה להיות בקשר עם החברות שלך (או לפחות החברה הספציפית הזו), מה רע בזה? היית מעדיפה אם הוא היה מפלרטט איתה? חוץ מכל זה, ולפי המעשים שלו - הוא נשמע מעוניין, למה להתקיל אותו עם "השיחה"? מה שיחה תיתן לך, גם אם ב"שיחה"הוא ישבע לך שהוא יאהב אותך לנצח, זה לא מבטיח לך שמחר הוא לא יפרד ממך, אז למה סתם לחפור? הייתי כותבת שמרבית הגברים שונאים שיחות חפירה, אבל אני נקבה וגם אני שונאת שיחות חפירה ובעיקר (בזמנו, כשזה היה אקטואלי) שנאתי שיחות "יחסינו לאן", בד"כ בשלב הראשון זה היה גורם לי להתחמק ובשלב השני הייתי מתפיידת מחיי החפרן. בכל אופן, בהצלחה!

עדכון ,אם זה מעניין מישהו

דבר ראשון ,תודה לתגובות הרציניות ... ולא לאלה "שירדו" עליי וצחקו על הצורה שאני מתארת את הדברים (זה לא הכי בוגר להגיב ככה) אז ככה...לאחר לבטים רבים ,החלטתי לעשות עם הבחור שיחה... בשיחה אמרתי לו שאני מרגישה שהוא מעביר מסרים סותרים ושלא ברור לי מה הוא רוצה בדיוק... במקום להתנער מאשמה \ להבטיח הרים וגבעות הוא פשוט אמר לי "את צודקת. אני לא סגור על עצמי" הייתי בשוק ... הוא אמר שהוא לא בדיוק יודע להסביר למה והוא מצטער שהוא לא אמר לי קודם אבל תכלס ,עכשיו הכל מובן , למה הבחור נכנס כל הזמן למקושרים..ומי יודע? אולי הוא יצא עם עוד במקביל אליי. בקיצור ,מזל שעשיתי את השיחה. כמובן שזה נגמר.... והוא ניסה להשאיר את פתוח שכזה "אולי נעשה הפסקה?" אמרתי לו שאין טעם להמשיך כרגע.... ואז זה נסגר בזה שהבחור אמר שהוא ינסה להבין מה הוא מרגיש וידבר איתי (אולי...) זהו... קצת קשה לי , מעליב, פוגע...איך אחרי חודש אתה לא מתלהב ממני? והוא כנראה לא! כי בחור שהיה מתלהב לא היה מחפש במקושרים כל יום והיה משקיע ומפתח את הקשר

seeyou

New member
קצת קשה לך -מסכים- אבל מעליב? פוגע? לא

ובטח לא מסכים עם המשפט שלך:"איך אחרי חודש אתה לא מתלהב ממני?" את היית מתלהבת מבחור שלא בא לך עליו?או בגלל סיבות אחרות? זה שאת רצית בו זה לא אומר שגם הוא ירצה אותך באותה מידה בטוח שתמצאי בחור שידע להעריך-לאהוב אותך באותה מידה יוסי.

תגובה

אין לי בעיה עם זה ש"לא בא לו עליי" אבל ... שלא יצא איתי ח-ו-ד-ש אם אני לא עושה לו את זה ...זה נראה לי הזוי למדי! אני (אם אני לא סגורה על מישהו) זה בד"כ דייט\שניים ואז אני מבינה אם אני נמשכת לאופי\מראה... לצאת איתי חודש (שבתוכו נפגשנו בצורה אינטנסיבית) ורק אחרי להגיד פתאום שהוא לא סגור (אחרי שאני שואלת אותו! זה לא שהוא בא ודיבר איתי..) זה לא כזה יפה לדעתי

אייבורי

New member
תגידי

כמה פעמים יצאת עם גבר, לא ממש היית בטוחה לגביו ואחרי שנים שלשה דייטים החלטת שזה לא באמת זה? עכשיו תחשבי שיש כאלו גבוליים שנמשכים קצת יותר.

למעלה