מה נכון? צָהריים או צוֹהריים?
D dorgad New member 23/8/05 #4 כן, גם אני כותבת צהריים, אבל נתקלתי לא אחת בצהרים (אגב, שתי הצורות תקינות), והשתמשתי בגרסת הצהרים לשם הבלטת ההבדלים.
כן, גם אני כותבת צהריים, אבל נתקלתי לא אחת בצהרים (אגב, שתי הצורות תקינות), והשתמשתי בגרסת הצהרים לשם הבלטת ההבדלים.
ג גנגי New member 23/8/05 #8 אז צריך להגיד את זה בהקשר מתאים, שנבין. לדוגמה: "בת-דוד שלי אמרה שבן דודה שלה יבוא בצהוריים".
H Holy Crap New member 23/8/05 #9 חחח נו באמת בפורום השפה העברית כאלו שגיאות מה זה שבן דודה שלה מספיק שבן דודה יש מפיק ב ה
Y Yuvalenko New member 23/8/05 #12 אם זה אמור להיות לקוח מאוסטין פאוארס... אז זה הולך ככה: My name is Austin Danger Powers. Danger is my middle name או משו כזה ועוד משו: בן דודה שלה = הבן של הדודה, ששיך לה. הבנת?.. לא מפיק ולא נעלי אדידס.
אם זה אמור להיות לקוח מאוסטין פאוארס... אז זה הולך ככה: My name is Austin Danger Powers. Danger is my middle name או משו כזה ועוד משו: בן דודה שלה = הבן של הדודה, ששיך לה. הבנת?.. לא מפיק ולא נעלי אדידס.
H Holy Crap New member 23/8/05 #13 חחחחחח אוסטין הזה בחיי נו אני יודע אחי אבל תראה בן דודה עם מפיק בה לא מצריך את השייוך המפיק מספיק בכדי להסביר זאת אני לא מומחה גדול ככה שאין לי את התירוץ למה שאל אחד שמבין
חחחחחח אוסטין הזה בחיי נו אני יודע אחי אבל תראה בן דודה עם מפיק בה לא מצריך את השייוך המפיק מספיק בכדי להסביר זאת אני לא מומחה גדול ככה שאין לי את התירוץ למה שאל אחד שמבין
L lordgino New member 23/8/05 #16 מזכיר לי את הסרט המגוחך ג'וני דיינג'רסלי. באחד הדיאלוגים ההזויים שלו מציג ג'וני את עצמו בפני בחורה. ואז היא עונה לו: "Have you noticed that your surname is an adverb? "
מזכיר לי את הסרט המגוחך ג'וני דיינג'רסלי. באחד הדיאלוגים ההזויים שלו מציג ג'וני את עצמו בפני בחורה. ואז היא עונה לו: "Have you noticed that your surname is an adverb? "
H Holy Crap New member 24/8/05 #18 חחחחחח נו מה אתם יודעים אתה צודק טעות שלי כנראה שאני צריך להפסיק לדבר תכף ומיד