מה 'ניינים? שאלה לי

deja vu 23

New member
מה 'ניינים? שאלה לי

אני רוצה לקנות אוטו, קטן, אוטומטי. יש המלצות??

לא

יש לי פורד פיאסטה (שגם עליה אני ממליץ) אבל אני לא ראיתי כל כך אוטומטיות כאלו (למרות שיש) כמה אתה מוכן להשקיע?

malibr9

New member
דייהטסו

טוב יש לי דייהטסו סיריון אז אני יכולה חלאמר לך הם לא אוכלות שמן לא כ"כ יקרות אבל יש להם רעשים במנוע בגלל נפחו הקטן דבר שהוא מאוד מעצבן והפח שלהם חלש לאללה חוץ מזה אני ממש מרוצה....

rotesh8

New member
הפח שלהם חלש לאללה

ובמפגש בין סיריון לקורקינט אני אעדיף להיות על הקורקינט...

מה שמעצבן ברכב הזה

שהמד טורים תקוע כמו קוץ בדשבורד. אני כבר סיגלתי לי פיתרון יצירתי ברכב הזה. אני שם כובע מצחיה על השעון טורים.

זה כמו בסמארט ששמו שני שעונים שבולטים סתם ככה מהדשבורד וזה המד אוץ מהמד סל"ד .. בחייאט כאילו שהאוטו הזה לא מכוער גם ככה מרוב שהוא קופסת גפרורים אז עוד הלכו ודפקו לו כזה עיצוב פנים מכוער .. ושלא לדבר על כמה הוא עולה ..

סמארט יד 2

לא יקר כל כך.... הבעייה שכל פלוץ חושב שיש לו ביד מכרה זהב. באופן אישי הייתי מעדיף את המרצדס הקטנה באותו מחיר 60 אלף.

rotesh8

New member
נסה את הפיאט פונטו 96'

ברכב נורמלי יש שני שעונים מרכזיים: מד מהירות ומד סל"ד, נכון? לא ביצירת הפאר האיטלקית. כאן יש מד מהירות ושעון
ענק בגודל של הביג -בן... למה?! והסל"ד לא חשוב. העיקר שנדע מה השעה!

מזכיר לי את הסובארו 80-84

היה על הלוח שעונים תצוגה של פתיחת דלתות על חצי דשבורד במקום מד סל"ד.

rotesh8

New member
בוא נראה אם אני זוכר את הענתיקות...

1. פורד פיאסטה צהובה - פיצי 2. חיפושית כתומה - אוטו מדליק, אבל אי אפשר לישון בו כי הוא עושה מלא רעש 3. סובארו לבנה 4. פורד אסקורט לבנה עם פס כחול בעיצוב תחרותי
כל רכב - אישיות בפני עצמה

סובארו פשע שחורה

תלת אופן (רכב מוזר של אינסטלטורים) כחול שמיים. פורד קורטינה בצבע חום (קקה) אוטובוס דן עם 30 מדרגות עד לנהג וחוט לפעמון כמובן מושבי עץ דיקורטיבים ולקינוח לשלם לקופאי מאחורה.

אל תגיד תלת-אופן .. אמור : הרכב של השכן של מיסטר בין שמיסטר בין תמיד מצליח לדפוק אותו ../images/Emo3.gif

קיבלתי פעם אחת כזאת ברכב חלופי .. ניסיתי להעביר להילוך שני ונשארתי עם חצי מהידית הילוכים ביד ../images/Emo3.gif פונטו זה חרא של רכב!

malibr9

New member
איפה זה שעון הטורים ?

נראה לי גם אני צריכה להשים עליו כובע

למעלה