מה ניהיה?

amitp

New member
היי

יוני, מה נשמע? מזל טוב על סיום הקורס - איך היה? אתה מוזמן לקחת חלק בבירור סיפור המקרה בפורום (קצת מתחת להודעה הזו)

E M S

New member
אמממ מדריכים...

היה קשה אני את הקורס יסיים רק בספטמבר בתחנה שלי יחד עם הקורס של הבוגרים פשוט הייתי חולה איזה יומיים מהקורס ואני צריך לעשות עוד סימולציה שניים בכל אופן את המבחן העיוני עברתי ובגדול למרות שהוא היה מכשיל יש לי טיפה בעיה עם מתודיקה אני ישפר את בספטמבר ויהיה טוב... בכל אופן התבאסתי נורא אבל מה לעשות אלו החיים יהיה טוב...

מער

New member
מדריכיםםםםםםםםם

אוקייי אז היה ממש כיף!?!?!? לא היה לי קשה אבל לקראת הסוף היה דיי מלחיץ אבל אני עברתי בהצלחה את החלק המתודי והעיוני ואני מדריך אז קורס מדריכים 2003- אונים מתגעגעים וחבל שנגמר 101 מדריכים חסרי אונים מער

ruth s

New member
מדריך חמוד שלי..

אני יודעת שזה ממש לא המקום להודעות אישיות.. אבל אני חייבת להודות קבל עם ועדה שאני פשוט ג-א-ה ב-ך !!! ורק אני יודעת כמה ואיך נתת את הנשמה שלך לקורס הזה ! אז המון בהצלחה נשיקות
רות (בלי המשקפי "דיסטנס"..)

מער

New member
מדריכה חמודה שלי

בתור אחד שראה אותך חורשת כל לילה אז אני יודע שהיה מגיעה לך להיות מדריכה, ואני חושב שלא ממש השקעתי לפחות הרבה פחות מהרבה חניכים אבל מה זה חשוב אנחנו מדריכים והרבה הרבה הרבה נשיקות ובהצלחהההההההההההההההההההה מער וסליחה על ההודעה האישית

למעלה