ניצת../images/Emo39.gif
ברור לי שאנחנו שונות. ברור לי שמה שלך בא באופן טבעי אולי אצלי זה מעורר מחשבה נניח שלך מאד קל לבשל ולטרוח ולהכין וכו' כי את מאד מאד נהנית מזה.... ולי זה אולי יותר קשה כי לי יש "תחביבים" אחרים.... סתם נותנת דוגמא אז מה שיוצא-שאולי דברים שעבורך נראים כטבעיים וכמובנים מאליהם, אצלי הם דורשים מאמץ, ואז באה אצלי ההתחשבנות ה"מגעילה"... שאם אני מתאמצת בשבילו בדברים מסוימים שאולי אינני אוהבת לעשות..(לבשל אני אוהבת,אבל תלוי במידה) ואני כן עושה עבורו מתוך אהבתי אליו....אז מה הוא עושה עבורי וכו' האם גם הוא מתאמץ בשבילי, וכך מראה לי את אהבתו וכו'.... אני אולי לא טיפוס כלכך רומנטי, יותר מעשית, יותר ארצית, ואולי גם יותר מתחשבנת.... אבל עדיין זה לא בהכרח משהו רע ובהחלט שחייב להיות הרגש והאהבה כי בלי זה-אין לי מה לחפש בבן זוג. ואפשר בהחלט להוציא את הממון מהמשוואה ולראות כפי שגיא שאל בהתחלה "מה יוצא לי מזה".... האם טוב לי אתו או לא טוב לי? גם אם אנחנו לא מודעים אנחנו עושים את השיקולים האגואיסטיים של רוח והפסד...... לתת לתת לתת בלי לקבל.... בסוף-מתרוקנים.....לא? ולגבי הדוגמא שנתת על החשמלאי שלך ברור שאם הוא ביקש ממך כסף זה מה שהוא רצה ממך והוא כנראה לא העריך כתמורה את מה שאת עשית /נתת לו. ואז-ה"עיסקה" בוטלה. באמת -לא מתאים.