מה נידרש ?

• פותח הנושא gn64
  • פורסם בתאריך
כמה אתה משלם../images/Emo35.gif

באמת גיא יקר אם לא הייתי מכירה אותך היית מקבל מבול של יציאות חריפות הפוכות שהיית מסמיק מהן..אבלללללל יודעת איך זה כשיש "צרה" כזאת שמכירים בחיים ומשם כבר כולן או כולם נראים כאילו הם/הן אותו הדבר, אבל אתה יודע שלא ככה זה בחיים ולא כל פיסוק הוא הוא רק סימן פיסוק
ואם היית יכל להיות שם רק בתמורה גם אני הייתי מזמן..בולשיט נו
יחס גורר יחס בכל דבר בחיים כשגבר משדר לבחורה שהוא לצידה בעבור סיפוק הצרכים שלה היא בוחרת אם לבחור לספק גם אותו ולהיות שם רק לשם הסיפוק, אם יש אהבה ויש רגש והקשר לא מתחיל מכיווני הסיפוק והפיסוק אז מספקים האחד את השני בעבור התשלום הכי נפלא שהוא רגש ורצון לעשות טוב לאחר.. קפיש ? נו בחיית גיא אני צריכה להסביר לך? אתה יכל ללמד כאן את כולם/ן.

ממש לא מבין...

ואומר זאת מראש.כך שאם טועה בהבנה,או בכלל בכוון,אין טעם לצעוק,מכסימום לכתוב...אישית לא עושה עסקאות. משא ומתן עושה רק אם עצמי.מוודא דרך כך,שמרוויח ומפסיד בכמות שווה.טוב לנפש,בריא לסביבה....

ואני דווקא רוצה כאן ../images/Emo3.gif

ובכלל לא רוצה לשווק כן אהבה וחיים בפרק זה של חיינו הם עיסקת חבילה ובדיוק כפי שרוצה שבן זוגי יקבל אותי עם ה"חבילה" שלי אקבל אותו עם ה"חבילה" שלו כל דרך שאינה קבלה של המכלול אינה זוגיות ובכלל אם אין שם רגש אני לא שם
|ניצת שמלכתחילה לא מוכנה לתת סיכוי לרווק|

blonda3

New member
מעתיקה לפה

את מה שכתבתי שם. ומסכימה איתך שהשאלות שהעלית בהחלט לגיטימיות יש אנשים שחושבים/מרגישים כמוך, יש כאלו שחושבים/מרגישים אחרת יש שהולכים רק לפי הלב, ויש שמשלבים את הלב וההגיון ביחד ולכן באמת רצוי לפני שנכנסים לפרק ב', אם יש שאלות שמציקות-פשוט לדבר עליהן ולראות האם השקפת העולם על החיים היא דומה או שונה. בין אם הולכים לחיות ביחד ובין אם רק רוצים להיות במערכת יחסים טובה ורומנטית בלי מגורים משותפים. מצו העירה לך שכאילו אתה משווה מערכת יחסים לעסק כלכלי, אבל אני חושבת שבחיים משותפים יש בהחלט מקום לליבון הנושאים הכלכליים, לא שהקשר אמור להיות מבוסס על כסף חלילה, אבל רצוי שתהיה הסכמה גם במה שקשור לענינים כלכליים.וזאת לא בושה.

ophra

New member
טגיד לי.... ../images/Emo12.gif

'תחרפנת
מה זה
: "החשש של האשה שהגבר הגרוש יקצה משאבים לילדים שלו מעבר למה שפסקו לו במזונות ואז יווצר מצב שהיא וילדיה לא יוכלו להנות ממלוא היכולת הכלכלית שלו..." וזה
: "שבזמן הסדרי הראיה שלו הוא כמעט ושוכח מקיומה ומהילדים שלה למרות העובדה שבמהלך כל השבוע הוא נמצא איתה ואיתם." בחיי שאני לא מבינה מי מדבר ככה ומה יש לך לחפש בסביבה שמדברים בה ככה?? אשה שככה חושבת או מדברת (והיא יכולה, ד"א להיות גרושה או רווקה, זה לא משנה) אינה ראויה לך, או לכל גבר שפוי והגיוני אחר המנגינה שאני מצפה לשמוע מהצד השני היא אחרת לחלוטין הילדים אינם "חבילה". הם חלק ממני/ו האקס/ית גם הם אינם "חבילה". הם חלק מההסטוריה הזוגית שלי/ו וחלק מההווה ההורי שלי/ו. ומי שיש לו בעיה עם שני אלו - שילך לחפש במקום אחר....
לא עברנו את כל מה שעברנו כדי להכנס לזוגיות שניה משיקולים כלכליים לא הגענו לאן שהגענו כדי להתחרות עם אפחד על תשומת לב או משאבים בטח לא עם הילדים. לא שלי ולא שלו. לא יודעת מי אמרה לך דברים כאלה ובאילו נסיבות אבל באמת ובתמים חושבת שאלו דברים שאפילו לא צריכים להיאמר עפ
(דע את מקומך, את מקומה, ואם מקומם)

במילים אחרות....

או תרגום חופשי שלי,{ועל חשבוני בלבד}מה אתה מחפש בפורום גרושים גרושות???

ophra

New member
את זה אתה אמרת... ../images/Emo8.gif

אבל אם זה על חשבונך - מה 'כפת לי....
עפ

שוב פעם אין לי סוגרים...

מיוחד זה נחמד,רק לא סגור,בכוון,חיובי או שלילי...אבל עושה מאמץ,ומשתדל לא לתת לזה להטריד את מנוחתי יתר על המידה.

blonda3

New member
גיא../images/Emo61.gif

צריך שחפץ
בכדי להכנס שוב לפורום.... חחח

gn64

New member
זה בסדר, זה לא אישי אלא מישהי

שסיפרה/התלוננה על מערכת היחסים שלה בזמן שחיכינו ברבנות לשעת הדיון. התלונות שלה ממש קוממו אותי ולכן רציתי לבדוק דרך העיניים של הנשים איך הן רואות את 'הנתינה' שלהן במערכת יחסים שכוללת גבר גרוש עם ילדים וכדומה...

blonda3

New member
בנושא שהעלית../images/Emo22.gif

אני כנראה פולניה מהסוג "הרע"..... קורין כתבה בפורום השכן תגובה שלכאורה נראית מאד יפה, אבל אני זיהיתי שם דברים שממש לא מתאימים לתפיסת העולם שלי.... ועניתי לה, אולי קצת בגסות, לא יודעת... הנה זה כאן תגובתי בטח יהיו כאלו שיאמרו לי שעם דעות כמו שלי עוד יקח לי הרבה זמן אם בכלל למצור מישהו שירצה להיות איתי... אבל לא מעניין אותי מה אחרים חושבים אלו הם חיי.

שUUUUUUU

בלונדה
את דורשת תשלום עבור ה"שרותים" שאת נותנת? מה פה קורה פה? מערכת יחסים מתומכרת??? סליחה אבל לא בבית ספרי ובנוגע לאחרים בלונדה - באמת לא צריך להיות אכפת לך מה חושבים איש כטוב בעיניו יעשה!!!

s h o o s h a

New member
על מה התמיהה?

הרי מרגע שמייחסים לזוגיות, פרק ב'כ"עיסקה" הרי שברור שלכל דבר יש מחיר. כי עיסקאות לא נעשות בחינם. והמחירים נחלקים ל"מה הוא יתן/יביא-איך ינהג למול מה היא תיתן/תביא ואיך היא תנהג. אז אם זו המתכונת, אזי, כמו לפני שהוכלים לקניות, עורכים רשימה של מה רוצים, מה רצוי ועל מה מוותרים מלכתחילה. אולי אם זוגות (שמאמינים ב"שיטה")יתחילו לנהל כך את בניית הזוגיות שלהם, אולי יצליחו לבנות זוגיות בריאה ומאושרת(
), אלא שאל ישכחו שזוגיות אינה נבנית על ה"חומר" בלבד. התשתית החזקה והמוצקה ביותר שתוכל השיג "שרידות" גבוהה היא דווקא הרגש. ואני לא קוראת כאן, בין ובתוך השורות מילה חמה כמעט בכלל על אהבה. כנראה שבפרק ב', ה"עיסקה" אינה כוללת רגש. רגש הוא רק בתור המלצה. כך הבנתי, את זה לא מקבלת אבל, אמרו חכמים ממני - איש באמונתו (ואוסיף: בדרכו ובחירותיו) יחיה

blonda3

New member
שושה../images/Emo39.gif

תקחי את כל מה שכתבת ותוסיפי לכך את המילה אהבה..... ואז יש לך בסיס יפה לזוגיות טובה. אני לא חושבת שיש איזו סתירה בין הסכם ממון ויחסים לבין אהבה. לכן בכדי למנוע עימותים, תסכולים, תחושות ניצול, אפשר לדבר על הכל. אם אין אהבה, אז גם לא מגיעים להבנות, אבל לחשוב שהכל מסתדר מעצמו??? כבר היינו בסרט הזה-ונכשלנו.

s h o o s h a

New member
הוא שאמרתי

אם מייחסים לפרק שני רק את הפאן החומרי הרי שסיכויי ההצלחה נמוכים בדיוק כפי שהיו בפעם הראשונה. אולם, מאחר ואנו בוגרים יותר ולמודי ניסיון, אל לנו לשכוח את היסודות עליהם הזוגיות צריכה להיבנות א ה ב ה ואם אין אותה והיא (האהבה) נשארת בגדר המלצה בלבד, הרי שכל ה"עיסקה" סופה שתתפרק עוד לפני שהחלה. זו דעתי, זו הבנתי וזו בדיוק הזוגיות שאני מבקשת לעצמי, ומדברת עליה זוגית שיסודותיה חברות, אהבה והבנות (ואין שום סתירה בשילוש הזה).

מסכימה עם שושה ולדעתי גם

ברגע שהיחסים עוברים לפסים של תמכור חשבונות וכד זאת כבר לא אהבה טהורה, סך הכל כשיש אהבה אז יש נתינה ובנתינה אין צורך להגיד "נתתי, כי נותנים כי צריך ורוצים ולא כדי לקבל חזרה. שמעתי צד גברי בנושא שחושב שהכח הוא באישה שגבר גר אצלה, אני לא רואה זאת ככה ואם יש לי מערכת יחסים שהיא בביתי או לא בביתי זה ממש לא משנה לי אם הקשר טוב לי ונכון לי ואני חלילה לא מרגישה מנוצלת (ואני לא מתכוונת למקבלת אלא לא מוכנה להרגיש מנוצלת) אז אחלה ואם לא טוב לי שם בלי שום קשר לנתינה חומרית וכספית אני לא אהיה שם ואומר לו "שלום" .

blonda3

New member
למה הכוונה הכח כשהגבר....

שהכח הוא באישה שגבר גר אצלה? שזה שהוא גר אצלה נותן לה כוח? או?

למעלה