מה נטויז`ן עשתה לי

ronenw22

New member
מה נטויז`ן עשתה לי

אני מחובר דרך חברת נטויז`ן, אשר לה מדי פעם ופעם יש תקלות כאלה ואחרות. ביום בהיר אחד, עם תקלה גדולה, התקשרתי לנטויז`ן לקבל עזרה. חיכיתי וחיכיתי על הקו בסבלנות גדולה, ולא ידעתי כמה אני הולך לאכול אותה... קיבלתי מהם מספר טלפון אחר לחיוג לאינטרנט, מספר שמתחיל ב-700-1, הם לא טרחו לומר לי שאין זה נחשב אצל בזק מספר רגיל ולא של אינטרנט. במשך חודשיים גלשתי דרך המספר, ובסופם כשקיבלתי את חשבון הטלפון חשכו עיניי - 400 שקל רק על שיחות מקומיות. בטיפשותי חשבתי שדיברתי יותר מדיי, שילמתי את הסכום הכולל (כ-600 ש``ח) ונשבעתי לעצמי שלא אדבר שוב בטלפון, זה יהיה רק טלפון לאינטרנט. והמשכתי לגלוש לי בכיף. עברו עוד חודשיים, וקיבלתי חשבון טלפון נוסף על אותו סכום... הייתי בשוק, לא דיברתי כמעט עם אף מספר. יומיים ישב החשבון אצלי על השולחן כשלפתע שמתי לב שמספר החיוגים לאינטרנט עומד על שיחה אחת, ושיחות מקומיות - 190. מייד התקשרתי לבזק, הם אמרו ש-700-1 זה חיוג רגיל ולא יכול להיות שיש חיבור לאינטרנט. ביקשתי פירוט שיחות, ולדאבוני גיליתי שצדקתי. מיד התקשרתי לנטויז`ן, שם נאמר לי ע``י יששכר מ``שירות לקוחות`` שהוא מטפל בזה. בהמשך נאמר לי שהם שלחו לי אימייל פעמיים מאז שאני מחובר אליהם לכתובת אימייל בה מעולם לא השתמשתי ושם אמרו לי שהקו הנ``ל אינו מספק שירותי אינטרנט עוד ויש להפסיק להתקשר אליו. נשאלת השאלה - למה הם שולחים לי אימייל לכתובת אימייל שניתנה לי חינם אך לא השתמשתי בה מעולם, מדוע אין מעקב על החיוגים ל``מספר טלפון אשר אינו מספק שירותי אינטרנט``, מדוע מספר הטלפון הנ``ל ממשיך לספק שרותי אינטרנט, ומדוע נטויז`ן לא מוכנים להודות בטעותם. אשמח לקבל תגובות שלכם רונן

למעלה