מה (נחה) מה?

Dr Spock

New member
מה (נחה) מה?

מה יותר דג? כמו עצם בגרון או מסריח מהראש? מה יותר ראש? קטן או ממשלה? מה יותר ממשלה? שר ללא תיק או תיק במשטרה? מה יותר משטרה? חסרת אונים או חסרת יעילות? מה יותר חסרת יעילות? דמוקרטיה או ביורוקרטיה? מה יותר ביורוקרטיה? מסובכת או מתסכלת? מה יותר מתסכלת? ההודעה הזאת או המציאות הזאת? מה יותר מציאות? ריאליטי TV או ריאל פוליטיק? מה יותר פוליטיקה? כמו עצם בגרון או מסריח מהראש?

אני לא יודעת לענות,אולי בתיה עוזיאל

אולי בתיה עוזיאל במלאכת יד תוכל לענות לך אם זאת בירוקרטיה או דמוקרטיה

Dr Spock

New member
ואם נסיון שני לא צלח?

שתנסי בשלישית? או שאת לא אוהבת שלישיות? חוטאת, אך רק במילים אם כך? טוב, לפחות למדנו מן הנסיון (השני כלומר)

novemberain

New member
כן, ההסבר שלך

סיפק לי את ההוכחה שהכל מתחיל ונגמר בדגים. כי מדגים באנו ואל דגים נשוב. ויכול להיות שאני עדיין בטראומה ממסעדת הדגים, שלקחו אותי אליה אתמול. רגע, מה אני בכלל מתלוננת? היה נהדר, אבל לא הדגים
מי לוקח צימחונאיכסית למסעדת דגים?

novemberain

New member
מעניין

שבכל ערב, המוצא שלנו הוא שונה. אני חושבת, שאני תופעה שצריך לחקור.

Dr Spock

New member
מוצא האדם מן הקוף?

או אולי מוצא הקוף מן האדם? המוצא הישר של המוצא יבוא על שכרו-אם הוא מועסק, אם לא אז שיפנה ללשכת התעסוקה, כך לפחות אם לא ימצא עבודה ימצא תעסוקה בלחכות בתור בלשכת התעסוקה. רק אל תשכחו לקחת מספר לתור, שחס וחלילה לא תשכחו כמה זמן עוד נשאר לכם לחכות לרגע שבו תבינו שאתם נמצאים בתור הלא נכון ותתחילו הכל ממקודת המוצא. מוצא הטור מן האדם, מוצא האדם מן הקוף, מוצא הקוף מגן החיות, זה לא נעים לראות גן סגור (ובמיוחד כשאתה בצד הלא נכון של הסורגים...) >הזיות וברבורים של שעת לילה מאוחרת<

novemberain

New member
כמה אתה מברבר

בלשכת העבודה לא צריך לקחת מספר, נרשמים אצל זה שבכניסה והוא קורא בשמות. ככה סיפרו לי שזה 'שם', במקום 'ההוא'. ביי דה ווי, פעם פיתחתי תיאוריה שמוצא האדם, מצפרדעים מסוג גוליית. לפי התיאוריה הנ"ל, הסינים הם ההתפתחות האבולציונית הראשונית מהצפרדעים המוזכרים לעיל ויוצרי האנושות כולה.
אח, מה שנשיונל ג'יאוגרפיק יכול לעשות לבנאדם.

elninyo

New member
../images/Emo19.gifמוצא האדם

יכריז על האבידה. ולא רק נשיונל ג'יאוגרפיק יכול לעשות לבנ אדם,האבו-לציונית אדם לבן והיא כבר תעשה לו שחור...

novemberain

New member
רגע, רגע, רגע,

אני מריחה פה קיפוח. ציונים ("כלליים רומנים בוסנוסרביים טריטוריאליסטים טרוריסטים כבויים גימלאים שלומעלייכמיסטים בוגרשוביסטים בן-יהודאים גאים ואפילו נס ציונאים"), זה טוב יפה. לבנ (מה עם אשל וגיל? [ראיתם את האריזות החדשות? <הארץ רועשת וגועשת כאילו אלו הצרות היחידות שלנו>]) זה טוב ואם הציונות עושה שחור ללבנ, מה היא עושה לשחור? לבנ? כי אם כן, אני דורשת שצבע עורי יוחלף לאלתר! [עדיף סגול עם נק אדומות
]

elninyo

New member
../images/Emo19.gifהוי סגולה...

התחליף noveת עורה
ורומניה אריזת תנו בה

למעלה