מה נזכר?

kikona126

New member
מה נזכר?

מי מאיתנו קורא את ההורוסקופ היומי/שבועי? כמה פעמים קרא שהתעוררתם בבוקר מאושרים ושמחים ואז קראתם את ההורוסקופ, ושם היה כתוב שזה יום למריבות, שצריך לשים לב לדברים... כמה זה השפיע עליכם? אני לא סתם שואלת, כי גם אם אנחנו קוראים את הדברים האלו ואומרים שזה סתם שטויות, כבר העברנו את זה לתת מודע שלנו ואז בעצם בצורה לא מודעת אנחנו פועלים משם... מה דעתכם בנושא?

וואו...

לפני איזה שנה אם לא יותר היה רשום לי שאני נכנס לחודש קשה שבו תהייה לי עייפות ואנרגיות שליליות.. אמרתי שזה שטויות אבל היה לי חודש אכן קשה מאוד שבו התמוטטתי ובבדיקות דם מצאו לי מחלת נשיקה. אחרי כמה שבועות מסתבר שלא הייתה לי מחלת הנשיקה (אמרו שהשקדים שלי חזרו לעצמם - משהו מוזר לא יודע) אבל הייתה לי סוג של דיפרסיה שהשפיעה לי על המחזור הדם ומוטטה אותי. משהו נפשי. מאז אני פשושט לא מתקרה לחרא הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אומרים שבני ישראל הם מעל המזל והמזלות, ובדיעבד אני יודע שזה רק בגלל מה שקראתי..

אם זה סתם שטויות, אז למה לקרוא את זה?

למה סתם לבזבז את הזמן שלך? החיים יפים מדי וקצרים מדי מכדי לבזבז אותם על שטויות. זאת לפחות דעתי.

פעם אהבתי את זה

אהבתי לקרוא, או מישהו היה מקריא והייתי מבקש גם להקריא את שלי חחח היום אני בכלל לא נתקל,וגם אם כן אני לא נכנס לזה. מה שכן, אני קראתי לפני שבוע, ככה סתם, את ההורסקופ שלי, והיו דברים שנאמרו על זוגיות, פרידה וכל זה...תקופה לא נעימה, ואני כזה הסתכלתי: "אתם יכולים לנשק לי את ה***" חחח אז קיקונה, לא נכנס שום דבר לתת-מודע שלך, ואת לא פועלת על הגל הרע של מה שכתוב- אלא אם ברגע שקראת אמרת לעצמך "כן. יכול להיות שהם צודקים". ברגע כזה, את מחדירה לאמונה שלך (וגם לתת מודע) שדברים יקרו. ותנחשי מה?...פעולות התת-מודע ימצא עבורך את הרע בעולם כדי להוכיח לך שאת צודקת!

kikona126

New member
נכון.

אני היתי בין המכורים, שקוראים כל בוקר, כבר חודש וחצי שאני לא נוגעת בשטויות האלו, ואתה יודע מי מנהל לי את החיים? אני!

רעיון !!! ../images/Emo62.gif

אפשר לכתוב לכל שבוע הורוסקופ שאתה בוחר. !!! לוקחים דף וכתבים: השבוע הזה יהיה לך קליל ובלי לחץ. אתה תחייך מכל רגע יום ראשון: סכום כסף עצום עומד ליפול לידך בדרך נס. פתח חשבון בנק חדש. יום שני: אהבת חייך עומד להפתיע אותך בטיסה לחו"ל, אנא ארוז מראש יום שלישי: המפקד שלך בצבא מרוצה מעבודתך ונותן לך חופש על חשבון המערכת לשבוע שלם יום רביעי: יום של כיף ומשפחה. הכינו ארוחת ערב ודברו על הכל. יום חמישי: אין כמו להתחיל סופ'ש חמים ונעים מתחת למיטה עם הבן זוג. לפניכם סקס מופלא
שישבת: יום של פינוקים , גלידה וספא. טיפ השבוע: היו קלילים! זה משתלם! חחחחחחח

למעלה