מה נהיה מהפורום???

מה נהיה מהפורום???

עזבתי לכמה חודשיים ובמקום פורום תרופות סבתא היישן והמוכר מצאתי במקרה הטוב פורום סבתא יכנע מה זה התשובות החסרות כל רגש אנושי וחמלה "רוצי מהר לרופא" חכי שייגמר ההריון" והתשובה הנמרחת ביותר על גבי דפים שלמים "לשתות הרבה מים" זה תרופת סבתא או פרסומת סמויה למים מינרלים לא ראיתי פה תשובה אחת מועילה איפה נעלמה מורשת "ברבורה" פעם היה כיף להיכנס להתלונן קצת לשתף את החברה במה שקורה הלו אשה של וניל תתעוררי הפורום הוא כדי לעזור לאנשים להתגבר בדרכים לא קונבנצינליות לא לנפנף כל אחד לרופא אחרת בשביל מה יש פורום תרופות סבתא במילה אחת אכזבההההה!!!!!

את מוזמנת לפנות להנהלת תפוז

אם הניהול לא לטעמך. אני עונה בדרכים שאני חושבת שהן נכונות ולא בעד לייעץ לכל עניין. חסרת חמלה? קצת נסחפת, זה שאני לא מלטפת פה כל אחד שנכנס ועושה קוצי מוצי לא אומר שאני לא עונה לעניין. אם אני חושבת שכדאי לפנות קודם לרופא כנראה שיש סיבה מאחורי העניין. זהו, שיהיה יום טוב.

אויש נו

מה קשור לפנות להנהלת תפוז אני כותבת לך את הדברים האלה לא בשביל להעליב או לחרחר ריב אלא בשביל שהפורום בהנהלתך יחזור להיות פורום שנחמד ונעים לשאול בו מבחינתי תשובה לעניין היא כמו אנטיביוטיקה זה עוזר אבל לא בשבילי זה אנחנו כאן לא צריך פוצי מוצי אבל אולי קצת יותר הבנה? לסיכום אין צורך להתגונן והנה עצה קטנה ממני אליך "לתחושת רוגע ולהקלה על אדם עצבני, יש לאכול אגוזים, גבינות, וכוס מים מהולה בכף חומץ תפוחים" מקווה שיעזור יום טוב!

Shira Esther

New member
זה ממש לא המקום.

אם יש לך ביקורת- פני במסר אישי למנהלת. אני, על כל פנים, מוצאת את העצות שלה מועילות ביותר.

בפלה בשוקולד - אנא הכנסי

אני מבקרת את פורום תרופות סבתא כבר המון זמן... עוד מימי הברבורה, בעיקר קוראת.. ולפעמים לפעמים גם כותבת.... ולמרות שאני מעט מאד נוטה "להתערב", אני מוצאת שאני ממש חייבת לכתוב לך פה, בלי קשר לדעתי שלחלוטין הגזמת בהודעתך, היא היתה חסרת טעם, ביקורתית ולא בונה, לא נעימה ואפילו פוגעת, בלי קשר לדעתי שגם ביקורת כזו (אם יש לך) צריך לדעת לנסח, בעיקר, אם כדבריך, הכוונה אינה לפגוע..... בלי קשר לדעתי בכלל.... אני חייבת לקפוץ ולומר - ואני מתנצלת על הקיצוניות, את מדברת שטויות! כל בר דעת (ובעל ידע יש להוסיף), יזהר מאד בנתינת עצות רפואיות או שנוגעות בבריאות מכל סוג. בוודאי שבמקרים של בעיה רפואית ממשית, לא כל שכן, במקרה של הריון, לפני שקופצים לייעץ מעל דפי הוירטואליות האינטרנטית, יש להפנות לרופא.... מאד קשה ולא מומלץ ליעץ דברים בלי לדעת את התמונה המלאה- ובמקרים שכאלו, בוודאי שאי אפשר ליעץ. אין זה אלא מעשה של אחריות בסיסית ביותר, להפנות לגורם רפואי, ולא לרוץ ולתת עיצות שיכולות להביא לנזק ממשי וחמור. ואת כל זה אני אומרת כמטפלת מוסמכת. את העיצות בנוסח תרופות הסבתא יש להתאים לכל מקרה שאינו קיצוני ואינו דורש התערבות של ממש. אני מוצאת שזה יותר מאחראי מצידה של וניל, זה חכם, זה הגון וזה מצפוני. במילה אחת - כל הכבוד, בדיוק כך צריכה את לפעול...... ורק בשל כך, אני חוזרת וקוראת פה.

בפלה--מה ניסגר איתך?../images/Emo31.gif

אישה של וניל--ממש אין צורך להתיחס את עושה עבודה נהדרת.. בפלה---ממי,לא טוב לך-אל תכנסי.. ממש

WHAT EVER.....

לא שהזובור שהרמתם פה יגרום לי להרגיש שאני לא צודקת אבל המעשה המתבקש ביותר או לא להיות חברה בפורום הזה יותר אז כל טוב ותשתו הרבה מים זאת תרופה מצויינת!!!!

למעלה