מה נהיה היום?

שמים1

New member
../images/Emo124.gif הנה רעששששששש

כנראה אחרי החמין כולם נשפכו.... וגם אני קצת....אתם כאן? מתחת לשמיכות? רואים סרט טוב? אפשר להצטרף? תעשו מקום ....אני באה חחחחחחח

שבוע טוב ומבורך../images/Emo39.gif

לשם גיוון לא עובדת מוצאש מתפנקת לי כאן על שוקו ושאריות עוגה מהשבת.. אזזזזזזזזזזז מה שלום כולם/ן??????

שמים1

New member
אני עייפה , אך מרוצה , מאושרת

ומחייכת
.. ועכשיו תסבירי לי איך נשמעתי לך עייפה איך ? חחחחח

עד לפה שמעתי את האנחה של..

עייפה אך מרוצה:) ואת לא יודעת שהאוזניים שלי שומעות טוב טוב.. גם עד לבית שלך.. :)

אחתוש ברוכה השווה משבת ברוכה

כל פעם את אומרת שאת עובדת ערב ובמוצא"ש ... איפה את עובדת?...מה זה הדבר הזה?
אנחנו כאן נהננו משבת שקטה במיוחד... בלי סערות מיוחדות
אולי רק קצת...

../images/Emo24.gifלוקחת

ברוכה הנמצאת.. :) אני עובדת במין מקום כזה ששעות העבודה שלו לא נורמליות.. יותר נכון ההנהלה הבכירה של החברה חושבת שמנהל בחברה צריך לעבוד לפחות 10/11 שעות ביום.. ומה לעשות.. עובדים גם מוצא"ש או שישי.. קצת סערות זה גם טוב.. אני נהנתי משבת מלאה בפינוקים עם הילדים המון מרדפים ו.. כמובן שינה...

../images/Emo24.gif העיקר שהיתה שבת נעימה!

מרדפים?!
כן כן הילדים ...הבנתי...אצלי הם פשוט כבר גדולים
לא שמים עליי קצוץ כבר מזמן....חחחחחחחחחחח

אצלי האינדיאנים לא שמים קצוץ

כבר עכשיו.. הם הופכים את הבית.. מתנהגים כאילו הם אדוני הבית.. אני ובעלי כל הזמן צוחקים שבעוד 10 שנים כשהגדול יהיה בן 16 הוא ייכנס הביתה ויגיד "אמא אבא צאו מהבית יש לי מסיבה היום".. בנתיים הם מסתפקים בלגרש אותנו מהחדר כשרואים סרט.. אבל שיא השיאים היה כשאני ביקשתי מהבן הגדול לצאת מהמטבח כי הוא מפריע לי לבשל מה עונה לי האינדיאני הזה? : "אמא..זה נקרא יהודי מגרש יהודי.. "
מזל שהוא לא בקטע של לארגן שרשרת אנושית עם הקטן...

../images/Emo6.gif

חכי חכי גם זה בטח יגיע....חחחחחחחחחחחחחח הגדול רק בן 6?....
אצלי הקטן בין 9....
טוב.... הגדולה בעוד שבועיים בת 18
..... זה עובר כל כך מהר.....לא יאמן!!!!

הגדולה בת 18???

וואו.. אצלי הקטנה רק בת 10 חודשים... מה לעשות התחלתי מאוחר והיו קשיים בדרך :)

אני התחתנתי בגיל 22

ואני אוטוטו בת 41 ....אז זה בסדר חומד
וחוץ מזה יש לי רק שלושה ילדים...בגילך סגרתי ת'באסטה עם פלומבה

חחחחח... פלומבה...

אני דווקא חושבת על עוד אחד .. או אחת.. כאן בפורום שיכנעו אותי שאין כמו בנות.. אני התחתנתי בגיל 28.5.. רק התחלתי ת'ראשון בגיל 30.. עוד אחד/ת ואז נסגור תבאסטה.. פעם היו לי חלומות על 5 בנים ואז סיום נסיכונת... חלומות של אתמול... :)

האמת תמיד רציתי ארבע...

איך הסבתות אומרות ....לשולחן טוב יש ארבע רגליים! ובסכו"ם וסרוויסים הכל בא בשישיות....זוג+4 אבל הייתי כמעט בת 32 כשהבאתי את ה"קטן" ואחרי זה... כשבגיל 36 עקב אילוצים הייתי צריכה לעשות קשירת חצוצרות...<הייתי פוריה מידי והגוף פיתח אלרגיות לכל אמצעי המניעה הנורמלים> אז עשיתי "ספירת מלאי" יש שלושה... מכל המינים והסוגים... לכל אחד מהם יש חדר משלו... <שזה בכלל לא פותר את עניין הריבים....שיהיה ברור לגמרי... תשאלי את פסי
> ואז החלטתי שסוגרת את הבאסטה בצורה טרמינאלית! זה פלומבה

העיקר השימחה ממי..

עשרה שלושה או כמה שיש העיקר שיש שימחה בבית... אגב אצלי ריבים זה מילה עדינה.. האינדינים ראו אולימפיאדה קייץ שעבר מאז מחקים את אריק זאבי וגוצ'ה כל היום..

למעלה