מה נדרש כדי לכתוב DLL ?

DNile

New member
חברה, יש לנו באג ../images/Emo70.gif

לקחתי עכשיו דף ועפרון, והצלחתי לכתוב DLL בלי שום מחשב, מערכת הפעלה, או מקלדת. אח"כ שמתי לב שאני מסוגל לעשות אותו הדבר גם עם האצבע שלי, בתוך החול.

DecayCell

New member
אני חושב שזה פאק בדיזיין

תהליך הכתיבה לא מוגדר היטב.

Zack DA

New member
אבל תסכים איתי,

שבלי מוח אי אפשר. ועל זה אף אחד לא עלה עד עכשיו

guznik

New member
גם זה לא

אפשר להחזיק עיפרון או עט בפה ולכתוב (אם מישהו היה מספיק נחמד כדי להניח לידך כלי כתיבה ודף). מה שכן הכרחי זה שהפעולה תתבצע ביקום שבו חוקי הפיזיקה מאפשרים את הכתיבה, כלומר יקום שבו יש כח משיכה בין העופרת/דיו לדף או שהכח החשמלי מאפשר את פעולת המחשב וכו'...

DecayCell

New member
רפלקסים!

אם רגל כרותה של צפרדע מסוגלת לבעוט כשעובר בה זרם חשמלי -- למה שהפה שלך לא יוכל לשרבט "DLL" כשמחברים אותו לחשמל?

Zack DA

New member
אז למה צריך כאן בן אדם בכלל ?!?

למה שהרוח לא תפזר בחול את האותיות הנחוצות ?

עידו123456

New member
תראה,

ישבתי וחישבתי את הסיכוי לכך שרוח תפזר בחול את האותיות הנחוצות. החישוב יצא מאוד מסובך אז לקחתי כמה הנחות מפשטות: א) החול נמצא בחוף "הפרצה" בהרצליה (כי אם רוצים לבצע ניסויים, זה חוסך בכסף מחקר) ב) מודבר על יום קיץ, בין 01/07 עד 01/09 בטווח ה 5 שנים הקרובות. ג) שעת אחה"צ ד) רוח בריזה מערבית. בקיצר, ישבתי וחישבתי את הנושא (לידעתך, בעזרת עפרון 2B, מחק sprnger ומחברת "דפרון") וקיבלתי סיכוי של בערך 1:23400124896. בערך כמובן. זה אפשרי, אבל לא סביר. לכן אני מסיק שלא הרוח היא זאת שתצור את רצף האותיות DLL אלא אפקט השבירה של גלי הים על החוף.

DadleFish

New member
הסבר כללי מאוד

השאלה שלך כללית, כמו שגלעד אמר, ובהתאם גם התשובה. DLL אפשר לכתוב בהרבה שפות, אם זה ++C או VB או אחרות. בכל אופן מדובר בסה"כ בתהליך LINKAGE מסוים שלוקח כמה קבצי OBJ ומאחד אותם לספרייה בפורמט מסוים שמייצג DLL. למשל, ב-VC, אתה צריך לפתוח פרוייקט מסוג Windows DLL, ופשוט לממש בתוכו פונקציות, משתנים ומחלקות כרצונך - ובסופו של דבר כשתקמפל את הפרויקט הוא ייצור DLL.

erezsh

New member
לא מדויק

על מנת לכתוב באותיות רישיות בדר"כ נחוץ לחצן ה-Shift או Caps Lock. בנוסף לכך דרושה תמיכה באנגלית (דבר שאינו ברור מאליו בארצות אירופאיות לדוגמא).

DNile

New member
תנאי כניסה לאלגוריתם:

CAPS LOCK לחוץ, ויש תמיכה באנגלית.

למעלה