מה נגמר עם המפגש הבא?

hoggle

New member
מה נגמר עם המפגש הבא?

ועוד שאלה שמסקרנת אותי - לכמה מאיתנו יש חיות מחמד? (יש לי איזה חשד שאנשים יצירתיים אוהבים יותר חיות) לי יש כלבה שמצאנו נטושה לפני חדשיים, והמון המון חתולים שאני מצילה מהרחוב.

lilachh

New member
לי יש שני כלבים - כלב וכלבה

אנשים יצירתיים = אנשים רגישים = אנשים שאוהבים חיות (זאת התאוריה שלי)

hoggle

New member
לילך, אל תגידי לי שאת עדין

בעבודה! וחוצמזה, זו גם התיאוריה שלי. יש חדש בנוגע למפגש?

osni

New member
היו לנו שני חתולים

איציק וחבצלת. אח"כ מיץ וצחי. דגים, כנרית

לי יש 2 חתולים ג´ינג´ים בבית

ו 4 גורי חתולים שאימצו את החתולים שלי אחרי שאמא שלהם עזבה אותם שגרים בגינה

bell2002

New member
יש לנו את דייזי בת 14

כלבה מעורבת לחלוטין שהצלתי לפני 12 שנים מצער בעלי-חיים. נסעתי לסניף צער בעליי-חיים שבמפרץ חיפה והכלבה הזו "הריחה" אותי קפצה עליי ולמעשה אימצה אותי. כשאימצתי אותה היה כתוב בתעודה שלה שהיא מעורבת בצבע חום, כשהגענו הביתה ועשינו לה אמבטיה "נולדה" לנו דייזי ג´ינג´ית. מאז אני מטיפה למי שרוצה כלב שיגש לאחר מהעמותות שמצילות חיות - לגורים חמודים ימצא תמיד בית. בילדותי הצלתי המון חיות, אבל עכשיו שאנחנו גרים בבניין משותף, אי אפשר להציל יותר מחיה אחת ושלושה ילדים.

psa

New member
תמיד אהבתי אומנות מאז שאני זוכרת את

עצמי אך רק ב7 השנים האחרונות יש לנו 2 חתולים מקסימים. סה"כ היו לנו 5 חתולים . מעניין באמת אם יש קשר בין הדברים. בעצם , זה לא משנה העיקר שאנחנו אוהבות את שני התחומים

dili

New member
לי יש כלב ...

אחד...בגלל בעלי
מבחינתי, יכולתי לגדל חווה שלמה והאמת שאחד החלומות שלי זה להקים פנסיון... אבל הבעל (שהוא ממש לא יצירתי!) לא מוכן ליותר מהכלב

לי יש ../images/Emo107.gifה

יפהפיה בת שנה וארבע מעורבת (האסקי סיבירי וזאב). הפרווה של זאב, הצבע של האסקי, העיניים כחולות ים והאופי של זאב (אחרת לא הייתי לוקת אותה). הבאנו אותה בראש השנה האחרון ומאז האהבה אליה רק מתעצמת. היו לנו לפני עוד כמה כלבים, כשהראשונה הייתה פודל מעורב עם טרייר משי והייתי מאוהבת בה וכשהייתי צריכה למסור אותה בכיתי במשך שבוע. חוץ מזה הבת הגדולה שלי נתנה לה את השם קליאו (מקליפוקד בהופ) והיא גם דואגת לכל חיות העולם... כל יום היא מגיעה הביתה עם
ופעם ראתה
ורצתה להביא הביתה (פה כבר שמתי סטופ) ועוד כל מיני חיות (צב, חתול, שפןשנתתי אותו אחרי יומיים)

bis fd

New member
רק מהרחוב

כלב בן שנתים מהרחוב ומאז ומיתמיד הבאתי כל מה שזז ברחוב חתולה עד לפני שנה
לא ספרתי כמה היה
בחורף שעבר הביאו לנו מהצפון
היו פעם גם אוגרים
......

yaffgil

New member
לי יש כלב

מסוג סמוייד שקוראים לו אוסקר הוא בן 9 חודשים, עדיין גור.

עינתפ

New member
לנו יש כלב גזעי "ריד´בק" גינגי שהוא

בעצם שימש לשי (בני) כסוס פוני כשהיה קטן. הכלב שלנו בן 7.

dili

New member
יפיוף!! אבל אני משוחדת ../images/Emo8.gif

מהסיבה הפשוטה שגם לי יש סמויד (שלי כבר "ילד" גדול...בן 6) אלה כלבים יפיפיים! אבל בעצם...כל כלב יפה בעיני
מכירה את הנשים האלה שעוצרות ליד עגלות של תינוקות ומתחילות..."יו, איזה מתוק" ? אז אצלי זה עם כלבים
כל כלב שעובר אני חייבת ללטף... ולסיום, חייבת השווצה בדובון הלבן שלי

8 חתולים בחצר ועוד

2 בבית, לצערי הרב יש לי שכנים רעים ואין לי מושג מה יקרה ל-8 שבחצר
. גילגולית.

לילך1

New member
לי אין בכלל חיות !!!!!

כשהייתי ילדה היה לנו כלב והוא נפטר קניתי לילדים שלי תוכים וכנראה הרעבתי אותם או משהו כזה כי הם מתו לי אחרי שבועיים כשניכנסנו לבית שלנו קיבלנו אקוריום מתנה מההורים שלי חודש אחרי שקיבלנו אותו ניקיתי את הבית ושכחתי שהאקווריום שם ....הפלתי אותו ...דגים חיים כבר לא נשארו וחתולים אני ממש לא אוהבת... בגלל זה לי אין חיות...כי אני דוגלת במישפט...תנו לחיות לחיות...אל תתנו ללילך להתקרב אליהם !!!

טלולה1

New member
כל השנים גידלתי חיות בבית על עמודים

כלבי קיסהאונד עכברים לבנים תולעי משי דגים אפרוחים(גם כשהפכו לתרנגולות...) צבים היום אין לנו חיות בבית כי אני לא יכולה יותר להתמודד עם המוות שלהם ולדגים אין לי סנטימנטים

למעלה