מה נגמר לי החלב ???

מה נגמר לי החלב ???

בנות אני חייב עזרה שמשהיא תרגיע אותי ... אחרי הלידה שאבתי בגלל כאבים בפיטמות וגם בגלל שהפיטמות היו פגועות ..שאבתי כ. 100 מ"ל ... אחרי שבוע התחלתי להניק רגיל מבלי לשאוב ..הכל בסדר אך הילדה החלה לינוק כל שעתיים לערך ...)לפני היא ינקה כל 4-3.5 שעות ) היום בערב החלטתי לשאוב בכדי לדעת אם היא אוכלת מספיק ואולי הבעיה אצלי ... הצלחתי לשאוב רק 50 מ"ל ...מה קרה לחלב שלי ?? מה הוא נגמר ?? הוא מתחיל להגמר ?? הבת שלי בשבוע הראשון אכלה 80 מ"ל כל ארוחה ...מה יקרה עכשיו האם אני צריכה להוסיף לה ..האם בגלל זה היא רוצה לאכול כל שעתיים ולמה החלב נגמר לי?? ) היציאות שלה טובות ויש לה גם שתן טוב ...) ...וואייי סליחה על המגילה אבל אני ממש מוטרדת .

Revili

New member
לא לדאוג...

חלב לא נגמר סתם כך פתאום.... יש חלב כל עוד הקטנה יונקת. מה שכנראה קרה, כיוון שאינך מורגלת בשאיבה השד סרב לשחרר חלב למשאבה. יניקת תינוק יעילה יותר מכל משאבה ואף פעם אל תקחי את כמות החלב הנשאבת כמדד לכמות החלב הקיימת בשד או הכמות אותה התינוקת יונקת. את יכולה להרגע, הניקי עפ"י דרישה ואל תתרידי את עצמך עם שאיבות כל עוד את לא חייבת. יש את כל המדדים הרומזים שהקטנה ניזונה היטב.

תודה ..אבל למה היא יונקת כל שעתיים

למה פתאום היא יונקת לי כל שעתיים ...זה נורמלי היא רק בת 3 שבועות וחצי ... ?? היא לא צריכה לינוק כל 4 שעות..

d i n o l e

New member
כמו שכתבתי למטה, יניקה כל שעתים זה

נורמלי. כל 4 שעות זה יוצא דופן. בהנקה זורקים את השעון ומניקים לפי דרישה. אל תחשבי על זה.

d i n o l e

New member
יניקה כל שעתים היא נורמלית לגמרי

למעשה יניקה כל 4 שעות או 3.5 היא יוצאת הדופן. שאיבה היא לא מדד לכמות חלב. אם מדדי החיתולים תקינים, התינוקות רגועה והעילה במשקל טובה. אז הכל טוב

קוליק ..

הרופאים פה אמרו לי שיש לילדה כאבי קוליק המון אוויר ...האם זה בגלל ירידה בחלב שלי והיא שואבת יותר אוויר ? סליחה על המליון שאלות פשוט אני לא מבינה את הרופאים פה כל כך )חו"ל ) ותודה ...

d i n o l e

New member
כאבי קוליק אופיינים לגיל. זה בא וזה

עובר יום אחד. אויר בזמן אכילה יש רק לתינוקות שאוכלים מבקבוק. בציצי שלך אין אויר. אם היא תופסת כמו שצריך ועושה ואקום טוב, והיא לא בכתה בכלל , אז אין שום סיבה שבכלל יהיה לה "אויר" בבטן. אין לך ירידה בחלב. אם כמו שאת מתארת מדד החיתולים תקינים ועליה במשקל תקינה והתינוקת רגועה בין הארוחות. השאיבה זה לא מדד לכמות החלב ששיש לך. שאיבה זה רק טכניקה. והגוף צריך להתרגל לשאיבה כדי להגיע לכמויות. זה לא מעיד על שום דבר בכלל.

אושינקה

New member
כמו שכתבו לפני - שאיבה לא בהכרח

מעידה על אספקת החלב שלך. שאיבה זו מיומנות נרכשת, לוקח זמן לגוף להתרגל. אי אפשר לדעת כמה התינוק יונק על סמך שאיבות מפני ש (1) תינוקות יונקים אוכלים כמויות שונות בכל ארוחה. לעיתים זה נשנוש ולעיתים זו ארוחת חג
(2) אף משאבה לא תשווה ליניקה ישירה של תינוק מהשד. המדדים שעל פיהם את יכולה לדעת שהיא מקבלת מספיק הם * מספיק טיטולי פיפי (5-6 ביממה) וקקי (3-4 ביממה עד גיל חודש לערך) * התפתחות תקינה וקצב עליה במשקל תקין * ילדה שמחה עליזה ועירנית נשמע שאצלכן הכל תקין - אז פשוט סמכי על עצמך על גופך ועל בתך

למעלה