מה משמעות השם שלי?

idanmeri

New member
מה משמעות השם שלי?

אני עידן, ורציתי לדעת מה השם לי אומר עלי ומה המשמעות שלו אשמח אם תעזרו לי

doingood

New member
השם עידן

בדומה לשם דניאל (עם הבדלים) שם של איזון, רגישות ועדינות. מה אתה יכול לספר על עצמך?

פרוש לשם עידן

משמעות השם:תקופה,פרק זמן,מחזור,דור,עת,עונה. גימטריה של השם:134 קבלה:8 יסודות השם:ע אדמה י אדמה ד אש נ מים יסוד דומיננטי באישיות אדמה השפעת כוכבים ע גדי י בתולה ד מאדים נ עקרב "עטרת שנת טובתך ומעגליך ירעפון דשן.

ilanamysticana

New member
יתכן וכוונתו שסרטן הוא מזל מים

המזל הוא אחד ממזלות המים אך יתכן מאד שאם יעשה לו מפה אסטרולוגית יתברר שיש לו הרבה אדמה במפה כי המזל של האדם הוא אחד המרכיבים כשם שבמפת נומרולוגיה יש תאריך ויש השם הפרטי ושם המשפחה ורק כשעושים מפה עם מלוא הנתונים מקבלים תמונת אנרגיה של האדם והאלמנטים ממהם הוא מורכב.

נר777

New member
יכול להיות שאתה אכן מזל סרטן על פי חודש הלידה

אך לכל אות בשמך יש משמעות וחלקן מושפעות מ 12 המזלות ולכן הוסבר לך כי "ע גדי י בתולה ד מאדים נ עקרב" האותיות ע,י ו- נ מושפעות ממזלות גדי, בתולה ועקרב וכל מזל משפיע עליך באופן שונה על פי מיקום האותיות בשימך. מקווה שהסברתי בצורה מובנת. אם יש צורך בפירוט, בשמחה!

idanmeri

New member
...

אז לא הבנתי איך כל מזל משפיע עלי באופן שונה על פי מיקום האותיות שלי...

נר777

New member
משמעות מיקום האותיות בשם

אות ראשונה בשם – כנגד נשמה, מהותית ביותר, מלמד אותנו אודות דרך חשיבתך, האות השנייה בשם האדם מייצגת חשקים, רצונות ויכולת/ אי יכולת להביע רגשות והאות השלישית בשם האדם מלמדת אותנו אודות הקשיים באופי האדם. מהאות הרביעית ומעלה בשם האדם אנו למדים אודות יכולת הביצוע של בעל השם.

למעלה