מה מרגיז אותכן

צדוק2

New member
מה מרגיז אותכן

שלום לכן נשים קראתי חלק מהתגובות שלכן על מה מרגיז אתכן , לדעתי אתן מאושרות בחיים אם אילו העניינים המרגיזים . אני מאחל לכן שלא תתקלו בדברים הכבדים באמת שגם ירגיזו אתכן , ישגעו ולא יתנו מרגוע לנפשכם , אני מאמין שגם אצל הגברים בחייכם יש דברים שמרגיזים אותם , אבל כגבר אומר לכם כי זוטות כאילו לא מזיזות לנו מאומה , אם תשאלו את הגברים מה באמת מרגיז אותם במעשכם , אני מבטיח לכם כי לא יגלו לכם את הסיבה האמיתית אלא אם כלו כו הקיצין , גברים מטבעם נוטים להפנים ולא להחצין אירועים , הזכרון שלהם הוא לטווח הקצר , הם בדרך כלל לא יזכירו לכם נשכחות מלפני מספר שנים להבדיל מנשים רבות שאצלן הזכרון הוא לטווח רחוק , בשעת הכושר האשה מתחילה לשפוך ולזעום על אירועי העבר

maybesure

New member
בוקר אופטימי לכל הקבועים והאורחים|ש

אילו דברים יותר נחשבים מרגיזים אותך? נכון, אנחנו מאושרות, ברוב הזמן - כי אנחנו תובעות לעצמנו את האושר. לאור העובדה שהזכרת את הזכרון לטווח קצר שהגברים התברכו בו וכולל בתוכו את חוסר היכולת לזכור מועדי שמחות זוגיים או אישיים- הרי שאם לא היינו דואגות להזכירכם ולתבוע לעצמנו את הרגישות ותשומת הלב, מן הסתם לא היינו זוכות לה לפחות בחלק מהאירועים. יש פלוסים ומינוסים בכל דבר. נכון-אנחנו מתייקות כל פרט בארכיון ומשתמשות בזה לא פעם כתשובה להאשמות שלכם, אל תמעדו ולא יהיה מה להזכיר לכם
ובכלל, למה שלא תשדרגו קצת בהתאם לקטע הבא: <<תשכחו מ גברי מתחשב ובעל חוש הומור מה בעצם ביקשתי? שיבין ויפנק, ישתתף ויפרנס יתחשב ירגיש יאמר ויעזור. לא שיהיה חנון אבל שיסכים עם ההגיון שלי ויקבל אותו גם אם זה לא בדיוק ההגיון שלו. לא שיבטל את דעתו, אבל שישמור אותה לעצמו. שיהיה רגיש לדעת שכששאולים אותו, לא מעניין מה דעתו ומה עצתו שפשוט יאשר ויהלל את מה שאמרתי לו שעשיתי שזו תהיה גאונות מבחינתו. כשרואה שקשה, שיתן כתף וישלח אותי לישון עד שיגמור לנקות לבדו את כל הבית והמרתף. שיידע שאני חושבת עליו גם כשאני בקניות עם חברה. שיבין שאהבה אפשר לבטא גם בנשיקת לילה טוב ושאת הקשר צריך לשמר בלי מגע. שיעריך מה ארכן של מילים שהן בונות את הקשר ואת ההבנה שמה שעשיתי זה לא בטעות או בכוונה שיתפוס שכשאני עושה יש לזה הסבר הגיוני לעומת זה אצלו זה תמיד שגיאה או מעשה בלי מחשבה. שילטף...בעיניים, שיעשה אהבה בלי אף נגיעה. כשהוא מעליי שיתגבר, קצת, על כוח המשיכה. שיידע להעריך שאם כבר נותנים לו ליגוע שלא ידרוש שיגעו חזרה. שידמיין ולבד יזדיין. שיתחשב ויידע שכשאני כבר רוצה זה מכל מהלב לא כמו אצלו מהמותניים ומטה בלי רגש וערגה. שיוכל להבין מתוך רמזים, שאם אני חושבת שמשמהו יפה אני רוצה אותו ולא פרחים. שיהיה רגיש ויבין שכשאני אומרת שצריך משהו זה כי הוא יפה ואני רוצה אותו וזהו זה. שיהיה הוגן, ריצ'רד גיר הוא מיוחד ויפה, ושרון סטון היא סתם פרחה ושיש הבדל שיודה. >>

צדוק2

New member
הסכמה

שלום לך היה נעים לקרוא את דבריך , אני מודה שרוב הדברים שציינת הינם חוקי יסוד לזוגיות מבורכת , למעשה אילו דברים שבהויתם הינם כל כך מתבקשים מאליהם ועל הגבר להפנימם , הפנמה נכונה תגרום שיהיו לחלק מאופיו , ברגע שיהפכו כאמור הרי קיומם יהיה שגרתי אינסטנקטיבי . זאת מערכת למידה שעל שני הצדדים להדריך וליטול בה חלק משותף להצלחת זוגיותם

maybesure

New member
הגרסה לנשיות

תשכחו מ"ספונטנית ובעלת חוש הומור" מה בסך הכל ביקשתי, אישה פשוטה, יפה, חכמה, עשירה, עם גוף טוב, משכילה, אמהית, תומכת, מבינה, מפרגנת ורגישה. שתחכה לי, שתנקה לי, שתבשל לי, שתקרצף לי, שתעריץ את הכשרונות שלי ותסלח לחסרונות שלי, שתצחק מהבדיחות שלי גם בפעם החמישית ושתתגעגע אלי גם כשהיא איתי. שתעטוף אותי בחום אבל שלא תחנוק, שיהיה לה טעם יקר אבל שלא תהיה בזבזנית, שתהנה כמוני מאוכל אבל שלא תהיה בהמה, שתהיה חרמנית אבל לא תובענית, שתיזום אבל באופן כנוע, שתהיה נקייה אבל שלא תרוץ למקלחת תיכף ומייד אחרי, שתהיה אסרטיבית אבל לא על חשבוני, שתתלבש סקסי באופן צנוע, שתגניב את החברים שלי אבל מרחוק, שתהיה לה קריירה משלה אבל שתחכה לי בארבע בבית עם אוכל חם וחלוק סאטן ורוד. שתרוויח הרבה אבל שאני ארוויח יותר, שתדע לדאוג לעצמה אבל שקודם תדאג לי, שתהיה אחלה אמא לילדים, במיוחד לילד שבי, שתרצה להניק בלי לחשוב על ניתוח פלסטי, שתדע לגלגל סושי אבל גם לבשל חריימה, שתדע עם איזה מזלג שולפים אסקרגו אבל גם איפה השווארמה הכי טובה בעיר, שתדע באיזה טמפרטורה להגיש את היין האדום אבל שיהיה לה מיץ פטל בארון. שיהיה לה נסיון מיני עשיר, אבל שאני אהיה הראשון שלה, שתדע דבר או שניים על גברים אבל שתשכח הכל ברגע שאני אופיע, שתעשה סקי באלפים האיטלקיים אבל שתדע איך מגיעים לבניאס, שתאהב סוויטות חמישה כוכבים אבל שתדע גם לעשות קשר צופי, שתעביר לי את כאב הבטן בנשיקה או ברייקי ושהיא עצמה אף פעם לא תהיה חולה. שיהיו לה המון חברות אבל שתקשיב רק לי, שיהיו לה מלא חברים אבל אף אקס מיתולוגי, שלא תנחר, שלא תעשה פיפי, קקי, שתהיה רכה, חלקה, טעימה ונעימה בלי שאני אראה אותה מזיעה בשביל זה. שתקנה לי מתנות שאני לא ארצה להחליף, שיהיה לה טעם טוב במוסיקה שלי, שתקנא לי אבל שלא תהיה קנאית, שלא תעיר לי על הנהיגה גם כשאני דורס זקנות, שתיסע במונית רק במושב האחורי, שההורים שלה לא ישאלו מה עושים ההורים שלי, שההורים שלי ישאלו מתי אפשר לפגוש את ההורים שלה, ושלא תיקח סידורי פרחים בחתונות. שיהיה לה חיים משלה אבל שתקרא לי חיים שלי, שתגרום לי לצחוק עד דמעות ולבכות מאושר. נו, אז מה בסך הכל ביקשתי?! אני לא רוצה לאכזב אתכם בנים אבל מקורות יודעי דבר מסרו לי כרגע שהדגם הזה אזל...

צדוק2

New member
הגזמה

הרשימה אומנם נכבדה אבל היא מעייפת מאוד לקריאה . העתקת אותה כנראה מאיזה מגזין אמריקאי כי רק לאמריקאים אין חוש הומור והגברים שם הם מטרה ראויה לניגוח כאחד המשאבים הרבים העומדים לרשות האשה . במדד האושר ואיכות הזוגיות ניתן לדרג כדלקמן : כמדגם זעיר כאשר המקום הראשון הוא הטוב מבין כולם במקום הראשון - ישראל שני - אנגליה שלישי - שוודיה רביעי - ארה"ב

maybesure

New member
מעמד סטטיסטי

לא התכוונתי שתיקח ללב באופן אישי, זה אכן הועתק והודבק בשם ההומור. בכל זאת נראה שקראת חלק נכבד אם נפגעת. אני חייבת לציין שהרבה מההודעות שלנו, אף שנשמעות תלונות וטענות, שכן גם לכך יועד הפורום, יש גם קטעי חיוך ופרגון לגברים ולנשים. מטבע ייעודו של כל פורו הוא העלאת בעיות ותקלות ונסיון להיעזר בחברי/ות הפורום לרעיונות לפתרון. כמוך אני מאמינה שישראל עדיין במקום טוב בזוגיות, למרות שבגילי המופלג אני שומעת על קצת יותר מידי וידויי בגידות, אכזבה ממסגרת הנישואים, שחיקה עד רצון לפרק, אבל לא עד כדי בבחינת "יד קלה על ההדק" כמו בארה"ב. מעניין איזה מקום היינו מדורגים אם היו נדגמות מדינות כמו בוטאן
ערב נפלא!

וכמו גבר טיפוסי לקחת קטע קטן

והפכת אותו לעיקר
וגברים לא מתרגזים משטויות? באמת... זיכרון לטווח קצר? בוא נקרא לזה זיכרון סלקטיבי. הם יזכרו כל פרט מהטיול במזרח עם החבר'ה אבל ישכחו בעקשנות את יום הנישואין. המוטו : אני זוכר מה שנוח לי לזכור ושוכח כל מה שיסבך אותי בצרות. וכמובן שאני מכלילה ויש גברים כאלו וגברים אחרים. אז אולי עדיף לא להכליל יותר מדי?

Tully Is Here

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif ../images/Emo45.gif

כמה שאני מסכימה איתך, נושא הזכרון שלהם זו תמיד בעיה. גם אותי הפתיע איך הוא זוכר את כל הרכבי קבוצת הפוטבול שלו לדורותיה ואת היומולדת שלי, שחל בדיוק חודש אחרי שלו, קשה לו לזכור

Miss פטל

New member
אצלנו זה הפוך |מתביישת|

כמובן לא בקטע של תאריכי ימי הולדת וכו'..אלא בדברים שקורים ביום יום ובלחזור על דברים. הוא תמיד מזכיר לי את המשפטים שלי מילה במילה ואני אף פעם לא זוכרת בדיוק מה אמרו..וזה כל כך מעצבן לריב איתו כשהוא תמיד יודע בדיוק מה להגיד ואיך לנסח ואני עם התיאורים שלי של "בערך היה ככה"..

Tully Is Here

New member
קודם כל, גם לריב זו אומנות

אחרי שעשיתי את זה כמה פעמים, האיש הושיב אותי לשיחה רצינית ואמר לי שזה לא עסק (וצדק במאה אחוז!!!), אני לא יכולה להתלות בטעויות מהעבר ואנחנו לא יכולים כל פעם לנהל את אותן מריבות על ימים עברו, והפסקתי עם זה מהר מאוד. היום אם אנחנו רבים זה על המצב הנוכחי ולא על מה שהוא אמר לי לפני חצי שנה (למרות שאני עדיין זוכרת הכל
) אבל, עדיין יש לו בעיות עם הזכרון וכשממש עצבן אותו שאני זוכרת הכל (ואת יכולה לצחוק אבל זה אמיתי), הוא קנה יומן והתחיל לרשום בו דברים!!! מה אמרנו ומה החלטנו ומתי, וכמובן שמהר מאוד הבנו כמה זה מגוחך כל ניהול החשבונות הזה, אז הוא עדיין מאיים עלי שהוא רושם הכל, אבל אופי התתנהלות שלנו בהחלט השתנה.

Miss פטל

New member
אני מסכימה איתך לגמריי

וזה גם כתוב בכל ספרי יעוץ להצלחת זוגיות- אסור לגרור מהעבר לריבים עכשיוויים ואנחנו משתדלים אף פעם לא לעשות ככה. אני התכוונתי לזה שרבים בגלל משהו שקרה, והוא זוכר כל פרט ופרט שקרה ואני זוכרת פשוט שמאוד נעלבתי

Tully Is Here

New member
אה, במקרה הזה מה שאת לא זוכרת

לא רלוונטי, או כמו שהג'ינג'י שלי אוהב להגיד, אם אני לא זוכר אז זה בטח לא קרה!

למעלה