מה מרגיז אותכם?

ש חף

New member
את!

סתם,אני מתה עליך. כרגע הכל מרגיז אותי הכל,כולם ממש זהבי עצבני או רגזני מהדרדסים זהו. <יום שחור עבר על כוחותינו>

טל205

New member
אותי מרגיז

חבר או ידידה שאת מחזיקה ממנו או ממנה כידידי אמת והם נתפסים כאנשים חסרי הערכה וכבוד הדדי.

ש חף

New member
אנחנו נפתח פורום

פסיכולוגיות בגרוש. תזרקי אותו! <מ.תולתלת צפי פגיעה אני בדרך החוצה>

אנחנו עוד נשתלט על תפוז

עם כל מה שנפתח

c o h e n 8

New member
אנשים

שלא אכפת להם מטובתם של אחרים, שחושבים שהעולם קיים אך ורק בכדי לשרת אותם....מה עם קצת צניעות? קצת אכפתיות? זה נעלם מן העולם?

נמאס כבר מהקיפאון בחיים.

נמאס מהערפל שלא יודעים מה יולד יום בעניין האישי, איני יודע למי אנשא אין סימן באופק, אין זכר די באמת זה הורס לי את החיים, הריקנות הזאת לחיות ללא אשה היא מציקה לי יום יום, לפחות ב-7 השנים האחרונות, השאיפה התחילה לפני 10 שנים. הבחורה שהציע לי נישואים זאת הייתה הזדמנות היא הייתה מוכנה ללכת לקראתי, ואני שתקתי ודחיתי את אושרי לזמן לא נודע עוד אחת רצתה אותי ומה עשיתי כלום בעניין, נמאס לי שתמיד מתקרב או קרוב לזה, זה בורח לי ברגע האחרון, קשה לי בלי להסתכל על בנות, זה הורג אותי, כמה אני אשרוד ברווקות, יש לי דוד בן 50 איך הוא חי עם זה, התבוננתי פעם אחת בחדרו וזה היה יותר מידיי בשבילי, לראות אדם שלא הקים משפחה, זה התחיל כבר אז להפחיד אותי, עד שלא יהיו נישואים באופק המועקה הזאת לא תפסיק להציק לי. ובכלל אני רוצה התחלה חדשה בעבודה שלי, 4 שנים ומעלה ולא קודמתי, מצידי שיפטרו אותי ויתנו לי פיצויים ואלך למצוא עבודה שתתאים לי, או במקצוע שלי, או נוחה יותר, הלוואי שמחר בבוקר יאמרו לי שזהו ב-31 זה יומי האחרון בעבודה ואוכל לצאת לדרך, כבר לפני 3 שנים הרגשתי שמיציתי את עבודתי במקום הנוכחי, די נמאס לי, לפחות העבודה חלקית חצי יום, אך זה קשה. לילה טוב וסליחה שאני קשקשן

נרקי

New member
אז מה מרגיז את נרקי???

ההורים שלי לפעמים מרגיזים אותי.. או שזה הגיל או שזה לא יודעת מה
הם מדברים בקול גבוה
ולא מקשיבים לי לפעמים שאני באה לטובתם. כאילו הם יודעים יותר טוב ממני!! הם קרציות בזמן האחרון
כל דקה הם קוראים לי
התחרפנתי כברררררררר!!! בגלל זה אני מבלה כל ערב בחוץ. בורחת לכמה שעות וחוזרת שהם כבר ישנים
אחרי הכל.............. אבא אמא אני אוהבת אותכם הכי בעולם

דסדס

New member
אמממ

אני חושבת שהכי הרבה טיפשות של אנשים. כן, אני מפלה, אנשים טיפשים מעצבנים אותי מאוד. חוסר התחשבות, צביעות, הדברים הרגילים.... <חוסר ההחלטות של עם עצמי>

הכי מעצבן אותי

שבאים אליי רק ביגלל האינטרסים שלה,יענו משחקים אותה "חברים טובים שלך" אבל זה לא כך,שהם רק רוצים את האינטרסים שלך באים אלייך, שלא רוצים שוחכים ממך. ושקובעים ומבריזים זה מרתיח אותי. למ יש דבר כזה שניקרא חברים?

למעלה