מה מקור הניגון הזה? מצאתי איזה ניגון, היה כתוב שם שהוא נגון חב"די. מישהו יודע מה מקור הניגון הזה?
פ פראזניק New member 7/8/02 #1 מה מקור הניגון הזה? מצאתי איזה ניגון, היה כתוב שם שהוא נגון חב"די. מישהו יודע מה מקור הניגון הזה?
פ פראזניק New member 7/8/02 #4 לא יודע בדיוק... מצאתי את זה באחד הדיסקים שלי, בתיקיה שנקראת "ניגוני חב"ד"... לא יודע איך זה הגיע לשם אפילו))) והביצוע אכן נהדר. לכן שאלתי
לא יודע בדיוק... מצאתי את זה באחד הדיסקים שלי, בתיקיה שנקראת "ניגוני חב"ד"... לא יודע איך זה הגיע לשם אפילו))) והביצוע אכן נהדר. לכן שאלתי
T tsvir New member 7/8/02 #3 גם לי יש שאלה אולי לא ממש שאלת כליזמרים. היכן אני יכול למצוא (לא בהכרח באינטרנט גם שם תקליט טוב) את העיבוד של קרליבך לשיר (מתוך התפילה) מלוך על כל העולם? בתודה מראש.
גם לי יש שאלה אולי לא ממש שאלת כליזמרים. היכן אני יכול למצוא (לא בהכרח באינטרנט גם שם תקליט טוב) את העיבוד של קרליבך לשיר (מתוך התפילה) מלוך על כל העולם? בתודה מראש.
A asaf2000 New member 8/8/02 #5 יש את הניגון הזה בדיסק של אחד בשם בר-סלע אני לא זוכר את שמו הפרטי...אולי חנן..? דיסק של ניגוני חב"ד. יש לי אותו, אולי כתוב שם מה מקור הניגון, אני אבדוק.
יש את הניגון הזה בדיסק של אחד בשם בר-סלע אני לא זוכר את שמו הפרטי...אולי חנן..? דיסק של ניגוני חב"ד. יש לי אותו, אולי כתוב שם מה מקור הניגון, אני אבדוק.