לא מחקתי את השרשור לך בגלל ההודעה שלך, אלא בגלל מה שנהיה ממנו. תפסיק לעשות ממני משהו שאני לא
C chenby New member 31/5/12 #22 לא מחקתי את השרשור לך בגלל ההודעה שלך, אלא בגלל מה שנהיה ממנו. תפסיק לעשות ממני משהו שאני לא
C ChinoShoko New member 1/6/12 #26 סתם צוחק נשמה אני אוהב לראות איך את מגנה על עצמך בחירוף נפש. וגם השיר ששלחת לי היה לא רע.
C ChinoShoko New member 1/6/12 #30 מי יתעסק איתך מי? תגידי לי מי מעצבן אותך אני קובר אותו. (אבל לא בצורה אלימה)
S siboni3 New member 1/6/12 #27 ChinoShoko אחי- מכבד אותך! גם אני הייתי שם ויודע איך מרגיש ! שלח לי מסר-אני מתעניין .
L looking 4the New member 31/5/12 #21 אולי פשוט תשאל אותה ? סתם רעיון שעלה לי לראש. למה נראה לך שאנשים זרים יכולים לתת לך מענה על כזאת שאלה ולא אשתך. ריח רע בפה ...אוליי ?
אולי פשוט תשאל אותה ? סתם רעיון שעלה לי לראש. למה נראה לך שאנשים זרים יכולים לתת לך מענה על כזאת שאלה ולא אשתך. ריח רע בפה ...אוליי ?
מ מ י ס ט ר גונס New member 31/5/12 #23 כי אנחנו יודעים יותר טוב ממנה ! אנחנו מטפלים פה באלפי מקרים של סרבניות נשיקה שצוחקות והיא, מה היא יודעת היא כולה מכירה מקרה אחד וגם שם היא לא אובייקטיבית
כי אנחנו יודעים יותר טוב ממנה ! אנחנו מטפלים פה באלפי מקרים של סרבניות נשיקה שצוחקות והיא, מה היא יודעת היא כולה מכירה מקרה אחד וגם שם היא לא אובייקטיבית
מ מפלצת או ילדה New member 1/6/12 #24 מה מצחיק? אתה. אתה כנראה מתנשק קלמזי - או יותר מדי דרמטי או יותר מדי מאומץ או מאולץ או... בקיצור, אותה זה מצחיק <כי זו הדרך היהודית הידועה להתמודד במצבים שבא מהם לבכות > מה זה אומר עליכם? לא יותר מזה שאתם זוג שכנראה לא הולך להתנשק ברבאק גם הלאה.
מה מצחיק? אתה. אתה כנראה מתנשק קלמזי - או יותר מדי דרמטי או יותר מדי מאומץ או מאולץ או... בקיצור, אותה זה מצחיק <כי זו הדרך היהודית הידועה להתמודד במצבים שבא מהם לבכות > מה זה אומר עליכם? לא יותר מזה שאתם זוג שכנראה לא הולך להתנשק ברבאק גם הלאה.